Nemám ráda svou matku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.7.16 19:54

Hele musíme s tím nějak s mířit. Moje máma raději upřednostňovala a upřednostňuje vínečko před dětmi a teď i před vnoučaty. Materiálně jsme se měly s bratrem dobře, ale jinak, darmo mluvit. Sice žije s mým tátou, nikdy se extra nehádali, ale ty její alkoholové excesy jí nikdy neodpustím, nemůžu se jí s ničím svěřit, pokud se napije všechno vyžvaní komukoliv, když je střízlivá tak v poho, ale celkově mi je z ní na :poblion: navštěvujeme je jednou týdně s tím, že jsem jí řekla, že jakmile bude napitá, okamžitě s dětmi odcházím, celkem to funguje, co dělá, když tam nejsme už mi je jedno…Takže neodpustím, ale ani jí nijak nedávám najevo, že mě pěkně s.re… :nevim: ten vztah je v takovém vzduchoprázdnu

• Citovat
  • Upravit
13672
23.7.16 20:36
@Anonymní píše:
Hele musíme s tím nějak s mířit. Moje máma raději upřednostňovala a upřednostňuje vínečko před dětmi a teď i před vnoučaty. Materiálně jsme se měly s bratrem dobře, ale jinak, darmo mluvit. Sice žije s mým tátou, nikdy se extra nehádali, ale ty její alkoholové excesy jí nikdy neodpustím, nemůžu se jí s ničím svěřit, pokud se napije všechno vyžvaní komukoliv, když je střízlivá tak v poho, ale celkově mi je z ní na :poblion: navštěvujeme je jednou týdně s tím, že jsem jí řekla, že jakmile bude napitá, okamžitě s dětmi odcházím, celkem to funguje, co dělá, když tam nejsme už mi je jedno…Takže neodpustím, ale ani jí nijak nedávám najevo, že mě pěkně s.re… :nevim: ten vztah je v takovém vzduchoprázdnu

Jo to je taky děs :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.16 20:42

@enny3 Jojo, tam je to psycho, že když je střízlivá, je fakt v pohodě, vím že mě má ráda i moje děti, ale jakmile se napije, je to jiný člověk - svárlivá, trapná, pak si to nepamatuje…nechápu, že to takhle vede už xy let, do práce chodí, šetří - díky bohu, když tady čtu jak rodiče dělají dluhy :zed:, to ona mi peníze i dá, ale vyměnila bych to hned za to kdyby nepila… ale v lihu je fakt tak polovinu svého života, možná víc :,( a jaterní testy má v pohodě…ještě se tím tuhle chlubila, normálně terminátor :mrgreen: ne není to k smíchu

• Citovat
  • Upravit
2927
23.7.16 21:34
@Samamama píše:
Jenže tu ani nejde o dítě, které by bez těch peněz nepřežilo. A tím se vracíme k té hrdosti. Já neříkám ostatním, jestli si takové peníze mají brát, nebo nemají, já jen říkám, že mě by to hrdost nedovolila. Tobě ano, OK, to je tvá věc, ale nenazývej to blbostí.

Kazda mame svuj nazor..Ja si stojim za tim, ze kdyz mi nekdo bude davat penize pro moje dite, treba na kurz plavani, krouzek nebo materialni veci napr. ty pleny, tak si to proste vezmu, at je to od moji zlaty mamy-babicky nebo od prdly tchyne…Jo dite by bez toho treba prezilo, ale bude mit zazitky, ktery by treba bez techto penez nemelo a nebo bych ja, za svoje usetrene penize pak mohla doprat neco jinyho…jo, podle me je to blbost, si to nevzit, podle tebe ja nemam hrdost…jak rikam, co clovek, to nazor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
23.7.16 22:37

@kiitta udelej si cas a projdi tuto diskuzi. Hodne mi pomohla. Hodne moc mi ulevila a dodala mi odhodlani konecne vyhledat kineziologa. Pripadam si jak znovuzrozena v nasem vztahu. Umim si odpustit. Konecne… po tolika letech. Protoze u nas zadne otevrene rozhovory nikdy nepomohly. Az po kineziologii jsem s ni dokazala mluvit konstruktivne - tak, ze ji dokazu zarazit bez sceny, nez „sejme“ me nebo moje deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.7.16 23:20

AniNevim, jakou diskuzi? Nikde nevidím odkaz, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
23.7.16 23:46

@kiitta promin, tady to je https://www.emimino.cz/…rankovani/7/
Cti od zacatku, i kdyz je to o manzelovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.20 11:27

@kiitta Tvoje matka je psychopat a učinila si tě na sobě závislou. Přestaň využívat její služby a vykašli se na ní. Já to mám obdobné. Peníze si od své matky nepůjčuji a služby nevyužívám. Čekalo by mě jinak peklo. Kontakt jsem omezila na minimum.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová