Nemám respirátor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76918
22.2.21 14:35
@Paola21 píše:
tak to by bylo dost zajímavé, kdyby na to měli sahat a kontrolovat :)
:mrgreen: takovou roušky by člověk musel okamžitě vyhodit, bo je kontaminovaná
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
22.2.21 14:37
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8670
22.2.21 14:41
@laducha píše: :mrgreen:

jj, to jsem dnes zaslechla v Babišových dobrotách, jako distanční zobák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.2.21 14:54

Hlavně že sme všechny šily řoušky, jak blbé na jaře. Teď je můžem vyhodit a musíme si koupit respirátory, aby na tom někdo další mohl vydělat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
22.2.21 15:09

Nejdřív se nosili látkové roušky, pak jednorázové, teď respirátory a příští štace budou skafandry, pak domácí samovazba a pak se zakopeme do země.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
22.2.21 15:11
@Kipa22 píše:
Nejdřív se nosili látkové roušky, pak jednorázové, teď respirátory a příští štace budou skafandry, pak domácí samovazba a pak se zakopeme do země.

ještě těm babralům raď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.2.21 15:19
@Kipa22 píše:
Nejdřív se nosili látkové roušky, pak jednorázové, teď respirátory a příští štace budou skafandry, pak domácí samovazba a pak se zakopeme do země.

No ty skafandry by mě moc nepřekvapili :D kor když jsem včera viděla na e-shopu jednoho obchodu, že nejprodávanější respirátor jsou v podstatě takové ty „gumové/plastové“ masky (podobné těm vojenským) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
22.2.21 15:23
@Amalthea píše:
Já nevím, já vidím jedno.
Rok se tady blahořečí roušky ušité z bůh ví čeho, házelo se procenty jejich účinnosti, kterým nikdo nerozuměl, protože to byla jen ničím nepodložená čísla vytržená z dost možná imaginárního kontextu. Ale kdo ji nenosil nebo nosil, ale dovolil si říct, že je stejně k h*vnu, tak byl pranýřoavný. Respirátory FFP2 byly celou dobu k prodeji všude možně, téměř nikdo je nenosil a nekupoval, přestože jejich účinnost měla být vyšší a aspoň nějak elementárně deklarovaná.
A z čista jasna, Blatný řekne respirátory, a v tu ránu se všichni můžou zbláznit a kdo jen trochu pochybuje, je opět pranýřovaný všemi těmi, kdo celý rok nosili roušku z trička, jak je nezodpovědný atd. Proč je tedy celá ta uvědomělá a zodpovědná část populace nenosí už celý rok?

Protože přišly nakažlivější mutace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
22.2.21 15:25
@Paulax píše:
No ty skafandry by mě moc nepřekvapili :D kor když jsem včera viděla na e-shopu jednoho obchodu, že nejprodávanější respirátor jsou v podstatě takové ty „gumové/plastové“ masky (podobné těm vojenským) :D

No, nám v práci na covidovy pacienty dodaly žluté čínské pláštěnky. S tím, že ochranné oděvy došly. Úplně normální igelit do deště, i s nápisem Raincoat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101761
22.2.21 15:25
@Amalthea píše:
od března nosíš FFP3 jo?
Hele, a proč všichni píšete, děti nic nepotřebují, děti jsou doma? To jako doma, pořád jen doma? Tolik měsíců? Nejezdí MHD, nechodí do obchodu atd? 8o
A proč všichni kupujete respirátory, které jsou jednorázové? Dovedete si představit, kolik a jakého odpadu to bude denně generovat, nehledě na to, kolik to stojí?

Ne, nechodi do obchodu a nejezdi mhd. A pri litani venku ho fakt nenosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
22.2.21 15:26
@alejandra píše:
Protože přišly nakažlivější mutace.

A ty nějak způsobili, že se virus zmenšil? Zedo teď neprošel tričkem a teď skrz tričko projde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
22.2.21 15:28
@Kriss Tina píše:
Vem si co chceš, by mi zajímalo jak to někdo bude zkoumat :roll: jako poznaj roušku usitou doma z povlečení, ale ze by nějaká ochranky v supermarketu nebo řidič v busu poznali jednoraz od nějaké nano atd je celkem sci-fi :mrgreen:

Myslím si to samé…ostatně k nám do obchodu chodí lidé kolikrát i bez roušky… 8)

• Citovat
  • Upravit
101761
22.2.21 15:31
@MrsNorris píše:
Dívala jsem se na ně. Popravdě řečeno mi některé přijdou k nerozeznání od klasických látkovek, takže si myslím, že budou nadále běžně procházet i lepší látkovky, pokud se nezavedou nějaké zkoušky pohmatem při vstupu do obchodu nebo vozu MHD. :think:

Jo, taky jsem si rikala, jak chtej poznat co je nanorouska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
22.2.21 15:33
@chs.jasmin píše:
Ahoj,u nás se ještě prodávají, ale jako 50korun za respirátor fakt nedám. :nevim: Nechci. Pokud ho mám nosit, tak at ho taky vyfasuju :lol:

Já ho dnes sehnala u vietnamcu ve večerce za 25 kč :lol: Nezkoumala jsem teda, co je to zač, stejně ho budu brát jen když pujdu na nákup. A určitě si nebudu brát pokaždé nový, to fakt ne. To by mě mohli milovat.

• Citovat
  • Upravit
16971
22.2.21 15:36
@Sonarka píše:
Já ho dnes sehnala u vietnamcu ve večerce za 25 kč :lol: Nezkoumala jsem teda, co je to zač, stejně ho budu brát jen když pujdu na nákup. A určitě si nebudu brát pokaždé nový, to fakt ne. To by mě mohli milovat.

No já jsem zvědavá, protože pracuju ve školství :lol: pokud to bude pracovní pomůcka, tak at mi ji zaměstnavatel dá. Padesátka sem, padesátka tam a buh ví, kolik budou stát za týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí