Nemoc ruce, nohy a ústa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
9.11.14 19:41

Dámy, ty pupínky se objeví hned, nebo se postupně tvoří další a další? Nevíte? A těch dní se bere od prvního pupenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
9.11.14 20:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
9.11.14 20:55

U první to bylo v den, kdy jsem zjistila, že není v pořádku, kdy měla teplotu a tím to začlo, tak již ráno, to jsem ještě nevěděla, že něco bude, tak měla už na pusině dva pupínky a pak se tvořily postupně možná i pátý den od tohoto…Já měla jen maličko na obličeji a bez problémů. A ségra tak té naskakovaly asi až třetí den po 2 dnech, co ji bylo zle se zimnicí. Takže to je asi různé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
9.11.14 21:12

Nam se to objevilo druhy den od teploty a jen vysev jakoby krupicky, na rtu dva pidi puchyrky az tak 4 den. Jinak uz nic, dnes je to 6. Den, zatim druhy syn v poradku, no me poboliva v krku tak se modlim, at to taky nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
9.11.14 21:37

@zuzuza noooo, mně taky jen pobolívalo v krku, tak to u mě začlo. 3la jsem spát a pak ta zimnice a druhý den mi bylo zle…fuj, tak zle mi dlouho nebylo. Ani ibáč mi na to fakt nepomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
9.11.14 22:24

@H8N2O4S Nejdřív měla afty v puse a horečky a cca za 2 dny jsem objevila puchýřky na rukou a chodidlech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
9.11.14 22:57

Ja, bych se ani nedivila, kdybych to dostala, krmila jsem ho a lžičku pak olízla, pusinky, když jsem heste nevěděla, co mu je atd…ale tak dnes Uz je to 6. Den, tak pevně věřím, ze z toho nic nebude, spis mě bolí mandle na jedné straně. mudr rikala, ze je inkubační doba 14 dni, ale všude na netu jsem vyčetla 3az 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.11.14 08:42

bolest ramenou

Dobry den, chtela jsem se zeptat, zda mate nekdo zkusenosti s bolesti ramenou u 3 letych deti. Boli ji to na dotek, v noci spi - nebudi ji to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
10.11.14 11:49

Tak u nás to měla celá rodina, já, přítel, dcera 5 let a syn 16měsíců. Už je to měsíc od uzdravení, pořád ještě se loupeme a teď kromě mě začaly zbylým členům rodiny slézat nehty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
10.11.14 13:26

@H8N2O4S dcera mela odpoledne teplotu a vecer se osypala. Ja mela pak jeden vecer zimnici, druhy den par pupinku a treti tahle apokalypsa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
11.11.14 00:37

Holky, mě tak strašně boli v krku, tak Nevim, zda to je k tomu ze to Mozna mam taky od malého tu pusu ruce nohy, ale šedá mi to i na hlasivky a ztrácím hlas, tak to asi není k tomu, nebo co já vím, zda se ládovat necim, co tu bolest utlumí, nebo jit k dr, abych zas nemela atb zbytecne, kdyby to bylo pusa ruce nohy, v krku mě bolí druhy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
11.11.14 08:25

@zuzuza mně u tohoto v krku bolelo asi tak 5 dni, bylo to jak při angíně a měli to obě moje holky, takže jsem ani k dr. nešla. Na toto atb nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
12.11.14 09:59

AHoj maminky. Potřebovala bych poradit :think: Asi před 2 týdny měli tuto nemoc známí. V neděli večer malého(3,5r) přepadly 39 horečky. V pondělí to byla už jen zvýšená, která je do teď. V po jsme byli u dr, malinko chrchlal, stěžoval si na bolest v krku a nebo hlavy + rýma a zvětšené uzliny. Dr říkala že v pohodě, na ATB to není. Jenže včera po koupání jsem si všimla, že má osypané celé ruce a nohy, jakoby kopřivka. Tak jsem myslela, že to chytil od známých. A teď to s čím si nevím rady. Dnes ráno po vyrážce málem ani památky. Nohy jsou čisté, na jedné ruce má akorát takové jemné, jakoby už ustupující místečko s kopřivkou. Na puse taky nic. Poraďte co by to teda mohlo být :roll: Stalo se to některé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.11.14 14:08

Ahoj, tak konečně jsem narazila na to co nás asi potkalo§ Dcera 5 let přijela od babičky byla divná protivná bez nálady a za 4 dny vysoké teploty po třech hodinách jsme museli střídat panadol s nurofenem nakonec se mi to zdálo moc tak jsme jeli i na pohotovost prý začínající viróza - začátek byl špatně od žaludku pak až teplota, ale žádný kašel ani rýma. V noci se strašně zpotila a druhý den nurofen už jen jednou, bolest v krku při polykání i to druhý den odeznělo. Po pěti dnech já v práci šílená zimnice, uzliny celkově hnus pila jsem zázvor ale večer teplota 39 st. potila jsem se celý druhý den a dnes teplota není smrkám ALE mám šílenou vyrážku jen na rukou a nohou resp. na dlaních mezi prsty a na chodidlech jsou to puchýřky menší větší s bílou tečkou nahoře s některých začíná vytékat čirá tekutina při zapaření to strašně svědí a při doteku bolí a pálí jako od kopřiv. Doktor se mě ptal jestli malá něco takového neměla ta měla ale jen ty horečky a krk ale z toho co jsem tu četla mi to takto připadá. Prosím poradte jak se zbavit těch puchýřů je to fakt šílený!!! mažu to zatím propolisem a to musím mít ruce v rukavicích a jak se to zapaří je to ještě horší. Děkuju moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
21.11.14 14:12

@tomanatur ahoj nenechat zapařit. Svědění by mělo začít ustupovat, když se tvoří puchýřky. Ničím se to neléčí. Mně se ještě teď po dvou měsících loupají chodidla a loupe se mi nehet na ruce. Fuj, když si vzpomenu, chodila jsem jak malá mořská víla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí