Nemoc ruce, nohy a ústa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
753
21.10.14 10:39

@katsha já právě celou diskuzi nečetla…díky :-). No, ale ty nehty no fuj, bože to neeeeeeeeeeeee!!! Dnes bych řekla, že je mi krapet líp, že ta celková únava je lepší, ale stejně jako nic moc! V krku bych řekla, že se to zhoršilo na to polykání, ale když já si furt říkám, že je to spíš na angínu podle toho krku! Ale že by to byla tak velká náhoda? Holky tamto a já zrovna hned angínu??? Zatím mi právě pupínky nikde nic nenaskákaly :nevim:,ale ono je na to asi ještě čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
8.11.14 19:09

Ozivuji diskuzi…muze byt u teto nemoci jen horecka a bolest v krku, bez vysevu pupinku na rukach a nohach? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
8.11.14 19:15

@Indiansummer spis ne, tipla bych to na nejakou jinou virozu. A v tom krku jen boli, nebo jsou tam puchyrky nebo skvrny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
8.11.14 19:17

@Indiansummer ty puchýřky se neudělaly dceři hned.. nejdřív to začalo afty v puse a horečkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
8.11.14 19:17
@Folinka píše:
@Indiansummer spis ne, tipla bych to na nejakou jinou virozu. A v tom krku jen boli, nebo jsou tam puchyrky nebo skvrny?

Prave ze v krku respektive v puse nic nevidim. U nas ve skolce tato nemoc radi, tak cekam kdy se malej osype a ono nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
8.11.14 19:18
@LLL1 píše:
@Indiansummer ty puchýřky se neudělaly dceři hned.. nejdřív to začalo afty v puse a horečkami

Horecky dnes po dvou dnech klesly. Aha takze se teprve muze jeste osypat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
8.11.14 19:19

@Indiansummer v puse a v krku byvaji afty (puchyrky) nebo takove krvave skvrny na patre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
8.11.14 20:24

TAk já jak tu psala naposledy, že nás toto potkalo. Tak nakonec to měli opravdu obě holky, klasické příznaky, co k tomu patří. Teplota až horečka, pupínky na dlaních, na ploskách nohou na obličeji, ale v malé míře. Já začla tak, že mě začlo bolet v krku jak při angíně, jeden den nehorázně zle se zimnicí a pak i teplotou. A měla jsem na obličeji tak 4 pupínky. Ani jsem k dr. nešla, protože dětský mi řekl, že to mám taky a stejně by mi moje dr. nepomohla. No a pak za 3 dny to chytla moje ségra, když tu za námi byla se na holky podívat, to mi ještě nic nebylo. A ta to teda odnesla nejvíc. Taky krk, zimnice a dva dny nehorázně zle. Pupence veliké na rukou a nohou až puchýře. A v tom krku u mě bych řekla, že to byly takové skvrnky vzadu v krku. Jsem ráda, že to máme za sebou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
8.11.14 23:51

Holky, prosim vas, syn 16 měsíců v utery dostal teplotu 39,ve stredu jsem na rukách a nohách objevila krupičku, sla k dr a diagnóza taky toto, ale pak jsem vecer zjistila, ze to mel i po tělíčku na stehnech na břiše, dnes Uz he cisty, jen na půdě má takovy jakoby puchýřek a par pupínků občas někde, ale na dlaních a rukách nic, ani na slapkach, normalne ji pije, to nechtel jen ten den co mel teplotu…tak Nevim, je ti teda pusa ruka noha? MUDr rikala, ze inkubační doba je 14 dni, na netu jsem četla ze 3 az 6,starší syn Zatim ok, zitra to bude 6. Den, tak Uz pujde v pondeli do skolky, jsem se ptala u MUDr.,zda mam staršího nechat doma ze školky, ona ze jo, aby to tam nezanesl, ale 14 dni???když ani není jasny, ze je to ono a ze to dostane??kdy mam cekat, té by to také dostal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
9.11.14 07:46

@zuzuza z moji zkušenosti i mych kamaradek - inkubacni doba cca 4 dny (moje i kamaradcina dcera to chytly ve stejne herne v jeden den a teploty dostaly taky stejne 4 dny pote). Ja to chytla.od dcery a taky za 5 dni se to projevilo. 14 dnu se mi zda moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
9.11.14 07:49

@zuzuza jo a muze to mit ruzne zavazny průběh. V lete to dcera chytla, obe jsme mely jen par pupinku na nohach a rukach, jinak pohoda. Zato ted masakr… tech enteroviru je pry vice kmenu a taky zalezi na. momentalni kondici asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
9.11.14 08:11

Folinko dekuji za info, dnes je to 6. Den, ode dne kdy mel teplotu tak snad uz z toho nic nebude a nevis nahodou, jestli je to svedi? On v noci hrozne rval, dnes uz krasne spal, tak premyslim, jestli jsme to chytli v herne batole, vsechny deti co tam byly, uz to mely za sebou, ale nekde jsem cetla, ze to prezije ten vir i na hrackach az 15 dni, no uz tam s nimi nepujdu, to mi za to nestoji a to maly asi 4 dny pred teplotama dobral atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
9.11.14 08:13

@zuzuza jo jo, svedi to hrozne. Pak i boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
9.11.14 08:38

Holky se mi vůbec neškrábaly, ale jeden den ta krupička na nohách starší dceru, po sundání punčoch a pak ve vaně, že ji to pálí…tak jsem dala radši fenistil. Co jsem si kde vyčetla, tak to svědí hodně, ale u nás spíš bez svědění. Ségra mi říkala, když se jí dělaly ty pupence na dlaních a nohách, že to bylo, jak když se spálíš o kopřivu a ne ne přestat ten pocit pálení a takto to měla celou noc, vůbec se nevyspala… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
9.11.14 08:39

@Handa86 jo, pod ty koprivy a nevyspani se muzu podepsat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie