Nemoc ruce, nohy a ústa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
25.1.15 10:26

Infekční je to prý ještě než se to projeví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
25.1.15 10:27

Díky.
Dr. právě říkala že to může být ono a nebo taky plíseň, a já si tady přečetla diskuzi jak se špatně plísně léčí. Tak počkáme až to odroste!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
25.1.15 12:22
@Vrtul píše:
Holky vypadali ty nehtíky takto? Dr se obává aby to nebyla plíseň!

Jo jo, ti prihodim foto mych nehtu (chytla jsem to od dcery). Ji to odrostlo rychle, mi to odrusta pomalu :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
27.1.15 11:08

Jo určitě je to ono, my si to prodělali koncem října a malinké té odrůstá jeden jediný nehtík na palečku u nohy ještě ted, ale už to snad brzy bude pryč. Já taky prodělala, ale nehty u mě ok, jen obě holky i nehtíky. Jedna teda jen ten paleček a starší zas jen některé u rukou. Odroste to a bude to ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
27.1.15 11:19

U syna se nehty odlupovaly hodně - cca 7 nehtů na rukách, 2 na noze. Bylo nám řečeno, že po tomto infektu je to běžné.

Holky, ta nemoc ruce-nohy-ústa se může opětovně dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
27.1.15 13:43

@daniela4 ano, mě dr řekla že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
27.1.15 13:45

@Vrtul No, nazdar!!! :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
30.6.15 14:10

Mela bych dotaz. malej ma tuto nemoc od nedele, dnes je uz v pohode, ji, je zivej..cetla jsem, ze jde hlavne o to, aby se postizene dite drzelo stranou detskeho kolektivu, nijak se to neleci, jen tlumi priznaky, tak si tak rikam, ze do lesa s nasim pejskem bych ho vzit i mohla :think:…co vy na to?…nedovedu si predstavit, i kdyz mozna budu muset, byt do pristiho utery zavreni doma, v tomhle nadhernym pocasi, kor kdyz je mu dobre, jde akorat o tu infekcnost, nebo se mylim?
dekuji za pripadne odpovedi, krasny den preju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
30.6.15 14:36

Jestli je mu dobře, tak si myslim, že do přírody určitě může :-).Infekční to určitě je! Já to od holek chytla, ségra tu byla na návštěvě, ale to jsme ještě nevěděli, co to holky mají, tak to taky chytla a byla na tom asi nejhůře. Manžel to vůbec nechytil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
30.6.15 14:44

@Handa86 muzu se zeptat Kolik vam a sestre je let? ja jen, ze pisou, ze nakaza hrozi hlavne detem a mladym dospelym…my jsme ctyricatnici, tak si myslime, ze by nas melo nechat v klidu :)..jde o to, ze za deset dni jedem na dovcu k nasim a neradi bychom Jim to tam pritahli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
30.6.15 14:48

@lajovka nám bylo řečeno, že jamile puchýřky zaschnou a loupou se, tak že to infekční už není…Chytl to i můj táta (60), ale má oslabenou imunitu. Mamka to nechytla…My v rodině (já manžel a děcka) jsme to měli všichni. Nejvíc mi přišel nakažlivý ten styk s těmi pupínky, hlavně když to třeba mokvalo…takže ručníky na jedno použití, každý svůj, úzkostlivá hygiena..to asi víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
30.6.15 15:03

@kabab jojo,hygienicky podminky jsem taky nastudovala :)..no to me potes…proste to nechytnem a basta!
 dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
30.6.15 18:19

@lajovka naše holky 2 a 4 roky, já 28, ségra 21 a manžel 37 let :-). Asi bych se nespoléhala na věk. A infekční to je asi hodně, co říkal dr. asi 14 dní. Já třeba pupínky měla asi jen 3 na obličeji. Ségra ta to měla opravdu na dlaních a ploskách nohou a i přes noc nemohla spát, jak to pálilo něco jako když se spálíte o kopřivu a to celou noc a i když se dělali další pupence tak i ten následující den. A hlavně pak holkám - dcerám nevím asi měsíc poté slízali nehtíky i na nožkách. Ségře asi jen jeden nehet, mně nic. Já měla zase strašný stav, když mi to začlo 2 dny totálně k nepoužití, zimnice, horečka, stav jak při angíně. K dr. jsem ani nešla, když jsem byla s holkama, co to mají, tak mi to bylo jasné i u mě. ATB na to nejsou, je to virové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
5.11.15 10:00

Jak dlouho je nenoc nakažlivá?

Obnovuji tuto diskuzi.
Chtěla bych vědět, jak dlouho je tato nemoc nekažlivá? Dcera v sobotu dostala vysoké horečky, v neděli se začínala osypávat na zadečku, v pondělí jsme byli u dr a ta nám řekla, že to je nějaká kvasinka atd. dcerka ještě nemělá žádnou vyrážku. V pondělí večer se začala osypávat, ústa, nohy, dlaně. Syn v pondělí večer horečka, v útery se osypal na puse, ve středu nohy a ruce. Myslím si, že je to táto nemoc a chtěla bych vědět, jak dlouho je to ještě nakažlivé. V sobotu máme dětskou návštěvu, tak nevím, jestli návštěvu zrušit nebo když už je po horečce a osypání se už vyskytlo, tak už to není nakažlivé. Děkuji a rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.15 10:53

@Isia Syn přestal být infekční až po dobrání antibiotik…Už ale nevím, na jak dlouho jsme je měli - 7 dní? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí