Nemoc ruce, nohy a ústa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.5.17 11:02

@blumen to vím, upozorňovali nás na to. Budeme muset doufat. Když už se osypala dcerka, tak už jsem měla nakažený další dvě děti. To už se nedalo nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
9.7.17 12:08

Ahoj, u nás to měla dcera, od ní to chytil manžel… Z toho jsem měla skodolibou radost, no, jenže nakonec došlo i na mě :zed: oba měli hladký průběh, žádná horečka, jen pupínky na dlaních a nohách. Já mela na rukách i nohách malo, zato v puse :pocitac: dnes je to týden, co se mi to začalo vysevat. Ruce a nohy už se hojí, neboli. Afty mi zmizely, ale na jednom místě jazyka to mám tvrdé, nateklejsi, hodně bolestivé. Taková řezavá bolest, jim s velkými obtížemi jen kaše, pudinky apod. Pití je také utrpení, nemluvim… Myslíte, ze to je ještě k tomu? Nedocetla jsem se o takovém příznaku nikde nic. Nesetkal se
tím někdo? Mírně se to zlepšilo, ale už dva dny žádná zmena. Tak nevím, jestli zítra k doktorovi - který by asi ani nevěděl, o co jde, nebo co s tím. Nejsem absolutně schopna fungovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.17 12:59

Dobrý den, mám dotaz, dcera má od pátku horečky (pátek 39,6, sobota 38,8, neděle 37,8). Dnes už bez teplot, o víkendu si stěžovala, že jí bolí jazyk. U doktorky jsme dnes byli a ta napřed něco říkala o aftózní stomatitidě a pak o nemoci ruka, nohy, ústa.. Je v tom nějaký rozdíl? Ona má jen nějaký puchýřky vzadu v puse, já na rukách, nohách nic nevidím.. Mudr. mluvila o nějakých tečkách, ale že to není průkazné? Jak dlouho je to infekční? Když se jí neudělají další puchýřky? Děkuji… Nevím, jak dlouho mám být s malou doma, když je venku tak nádherně a už je bez teplot…

• Citovat
  • Upravit
171
20.7.22 09:15

Oživuji diskuzi. Syn (5let) 2dny rikal ze ho bolí čelo a škrábe v krku. Ale celkem jedl, včera nechtěl skoro jist, v noci nespal, přes den teplota a zimnice. Večer při ukládání mi říká ze ho bolí prst na noze, kouknu a vidim ze má chodidla jako by ho pokousal roj komarů. To co ho bolelo vypadá jako puchyr. Na rukách jen asi 3pupinky, u pusy jeden a v puse teda hodně mini aft. Po telefonu s doktorem zřejmě 7. Nemoc. Můj dotaz je: pupinky na nohách kromě dvou zatím nejsou puchyrky, spis jako vyrážka, ještě se to bude měnit? Nebo nemusí všechno zpuchyrkovate? Mam to taky na trisle a zadku. Říká ze krk ho už nebolí ale stále příliš nejí. Dnes teplota není, hraje si. Mám doma ještě 10m miminko s rýmou a protože jsme soustavně nemocný už od ledna, tak mi brzy hrábne. A vlastně chci vědět co nás ještě čeká 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí