Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Bongiorno-koukám,že váš trpí jako ten náš,školka je pro nás prokletí
![]()
Tak už se mu ty puchýřky rozlezly po nožičkách a ručičkách,má úplně oteklý rty a začaly se mu tam dělat taky nějaký boláky
![]()
Aspoň že už nemá horečky a teplata je pod 38 ![]()
Vereniko, tak drržím palečky a myslím na vás, ať je malý brzo fit…Tobík byl pak v pohodě doslova ze dne na den… ![]()
HOlky, taky držím palečky,ať jste už jen stále zdraví!!!
To Vaše čtení mě opravdu dostalo ![]()
taky jsem byla v šoku,vůbec jsem o tom nikdy neslyšela a o to víc mě to vyplašilo.....a hlavně teď válčíme s aftama tak se modlím aby to zůstalo jen u aftů a růstu zubů-už tak je to katastrofa
nejí,nepije,brečí a brečí,tvářičky oteklé a pusu plnou aftů,ach jo.....ale proti vám ruce,nohy,pusinka je to prd ![]()
Holky díky ![]()
Jsem jak ve vývařovně polévek
Aspoň,že něco pozře.
Dzarunko-oni i ty afty samy o sobě jsou hnus.Adam na to hrozně trpí,měl několikrát tu aftozní stomatitidu-afty a úplně podebraný a krvácející dásně
Je to něco s těma prckama.Taky ať jste brzy fit ![]()
holky co dáváte na afty?já fialku
je tu plno diskuzí na téma aftů a fialky ale říkám si že kdyby to bylo škodlivé tak mi to snad nebude dr předepisovat ne ![]()
Dzarunko-já dávám b-komplex a vyplachuje pusinkku Tamtum verde vodičkou.Fialka nepomáhala,ale třeba vám pomůže ![]()
Dzarunko-já dávám b-komplex a vyplachuje pusinkku Tamtum verde vodičkou.Fialka nepomáhala,ale třeba vám pomůže ![]()
Tak podobná chuťovka byla u nás ve školce taky teď na podzim, ale pokud vím v pusině nic neměli, jen na dlaních, ploskách nohou, kolem zadečku, tři nezávislí pediatři se shodli na tom, že je to nějaká virová dermatitida, ale horečku myslím děti neměli, jen to ze začátku vypadalo jako neštovice. Naštěstí nám se to vyhnulo, stáhla jsem dcerku včas a nestihla to chytit, zatím je doma, teď teda dobírá atb na anginu, ale do vánoc nepůjde, nikdo nevím jak dlouho to v kolektivu může být…
Ještě teda - nic na to nedostali, do týdne to zmizelo, jen nesměli na plavání a do písku
Ahoj holky, syn mi to taky před pár lety přinesl ze školky, na pohotovosti na bulovce na nás paní doktorka koukala jako na exoty, co jsme jí to tam přitáhli a poslala nás okamžitě na infekční, tak se doktoři scházeli a radili a nikdo to neznal, pak přišel nějaký pan docent, kouknul a hned bylo jasno „syndrom ruce-nohy-ústa“ všichni ostatní to očividně slyšeli poprvé v životě, včetně mne. Ale jsou to vlastně něco jako opárky a je to lidská forma nějakých zvířecí nemocí. Dostali jsme Panadol a Herpesin a ten zabral tak rychle, že to ani nestihla chytnout má dvouletá dcerka a to měli společný pokojíček a spali na stejné palandě. Takže je to sice ošklivé, bolestivé, nepříjemné, ale není to nebezpečné. I tak přeji všem aby se nám tyhle hnusný choroby vyhýbaly obloukem
![]()
Dobrý večer,mám syna 2 roky a tři měsíce,už podruhé během dvouch měsíců máme to samé jak popisujete.....jsem z toho na nervy…nechce nic jíst jenom pije…pusinku má celou a jazyk taky červené flíčky…na dlaních má to samé…na zápěstí má jeden velký puchýř…před dvěma měsíci mi doktorka řekla,že je to velmi infekční…no a dneska to máme znovu…je to šílený.. teploty měl jen jeden den 39.4 po odečtení…druhý den už bez teplot a dneska má 37 jen zvýšenou…průjem a zvracení
zítra jedu k doktorce…
tak to mame ted taky u mladsi a ma to hodne.snad uz vsude.a starsi dojela od babicky tak cekame ze to take chytne,asi zesilim
Tak nás to postihlo dnes taky. Byly jsme u MUDr. a dostaly jsme antibiotickou mast. Už jsem z toho na prášky.
Už jsme 4. týden doma. Začala to horečkama, pak se docela uzdravila, ale já jsem dostala angínu. Byla jsem na kontrole, OK a do 2. dne se mi angína rozjela znovu a přidal se ke mně manžel a děda. Teď už s angínou končím a malá má tohle. No doufám, že se to vyhne aspoň té nejmenší půlroční
Je to děs
KristinaO no je to viroza a ja mam taky 2holcicky ma to mensi a prej mam cekat ze to dostane i vetsi-.pkne naprd.ja jsu od vcera taky zdrava mela sem 2krat ATB nmohla sem se z toho dostat ![]()