Nemocenská k druhému dítěti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@katule9 píše:
Vyjímečně může lékař svolit k tomu že si pacient volí sám dobu vycházek dle stavu
Až po 3 měsících neschopnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katule9 Výhradně tam, kde je to nutné kvůli dodržování léčebných procedur a režimu (pro onkologické pacienty a některá psych. onemocnění). Lékař si neomezené vycházky musí u každého pacienta nechat schválit OSSZ a ta je těhotným neschvaluje
. Nemocenské velice zpřísnily. Opravdu s neomezenýma nepočítej.
- Citovat
- Upravit
@mag píše:
Tak to nevim, o třech měsících jsem nikde nečetla ale možný to samozřejmě je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag píše:
Tak to nevim, o třech měsících jsem nikde nečetla ale možný to samozřejmě je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Naima píše:
@katule9 Výhradně tam, kde je to nutné kvůli dodržování léčebných procedur a režimu (pro onkologické pacienty a některá psych. onemocnění). Lékař si neomezené vycházky musí u každého pacienta nechat schválit OSSZ a ta je těhotným neschvaluje. Nemocenské velice zpřísnily. Opravdu s neomezenýma nepočítej.
No já už měla u prvního neomezené a i tenkrát ji nechával schvalovat,no každopádně mě to ani nevadí jestly budou omezený to pro mě není problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katule9 Před 1.1.2012 byly neomezené naprosto běžně a lékaři je psali rovnou i bez schvalování. Od 1.1.2012 to možné není. Uvidíš sama, jak moc ti to vadit bude nebo nebude, jak jsem psala, pokud k tomu máš opravdu medicínský důvod, tak na vycházky stejně nemáš pomyšlení ani energii. Pokud k tomu žádný zdravotní důvod nemáš, bude tě to sakra omezovat
.
- Citovat
- Upravit
Naima:ano já vím že ted už jsou omezené ale i předtím to můj dr někam posílal. Tak jako 6 hodin je dost dlouhá doba tak dlouho ani nikde nejsem tak to mi určitě vadit nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katule9 s dobrým gynekologem se vždycky domluvíš na všem, takže i ty vycházky jdou obejít, když přijde kontrola, mudr. ti vystaví potvrzení, že jsi byla u něho, takže není důvod se bát, že tě omezené vycházky budou nějak trápit. Jinak nereaguj na ty uvědomělé ženy, je to zbytečné a zbytečně se budeš rozčilovat, jim o to jde. Ať si tlachají ty svoje rozumy, nenechej se rozhodit.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martinka 456: Přesně tak, domluvit se dá vždy ale někomu to holt přijde jako zneužívání dávek..no nechápu co pak takový lidi říkají na naše politiky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když kradou ostatní, proč bych nemohla krást taky. A že jsem zloděj? Nejsem, vždyť nekradu tolik, jako jiní
Morální svědomí společnosti je na nule.
@katule9 píše:
Martinka 456: Přesně tak, domluvit se dá vždy ale někomu to holt přijde jako zneužívání dávek..no nechápu co pak takový lidi říkají na naše politiky
- Citovat
- Upravit
@martinka456 píše:
@katule9 s dobrým gynekologem se vždycky domluvíš na všem, takže i ty vycházky jdou obejít, když přijde kontrola, mudr. ti vystaví potvrzení, že jsi byla u něho, takže není důvod se bát, že tě omezené vycházky budou nějak trápit. Jinak nereaguj na ty uvědomělé ženy, je to zbytečné a zbytečně se budeš rozčilovat, jim o to jde. Ať si tlachají ty svoje rozumy, nenechej se rozhodit.![]()
![]()
Jasně, vycházky do 18:00 a kontrola přijde 18:30 a gyndr napíše potvrzení, že jsi byla u něj - doma??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet píše:
Jasně, vycházky do 18:00 a kontrola přijde 18:30 a gyndr napíše potvrzení, že jsi byla u něj - doma???
Případně o víkendu - v takovou sobotu odpoledne
.
- Citovat
- Upravit
@Pipet píše:
Jasně, vycházky do 18:00 a kontrola přijde 18:30 a gyndr napíše potvrzení, že jsi byla u něj - doma???
Ono ani přes den to není tak jednoduché, co asi vykáže pojišťovně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dámy jste na omylu dá se to i takhle, náhlá nevolnost a jedu k mudr klidně domů, takhle to funguje v mém okolí docela běžně, ono se to dá domluvit takhle i s obvodní mudr - mám v rodině, takže mám zaručené informace, že nic není problém. Takže víkendy, pozdní hodina, všechno v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jelikož jsem z oboru si razítko mohu obstarat i z nemocnice z gyndy tak snad vás to zase nepohorší že je to podvod. Ale jak už jsem řekla jedno dítě doma mám takže nikde rozhodně celé dny netrajdám máme velkou zahradu hřiště takže si vystačíme. Jako já na jednu stranu chápu že zkrátka vycházky jsou omezený ale co pak maj dělat lidi co maj třeba zlomenou ruku??budou kvůli tomu doma.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit