Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
beruska82 píše:
Tak 11 DPO pokud nepočítám den OVU a je tam 37!!!!!![]()
:
![]()
,že by konečně? O vikendu testnu. Jsem jinak nafouklá a nic mě nebolí. Nálady se ve mě nějak míchají. Jen aby to nebylo předčasně.
To Petra Z: na kdy ti vychází termín? Já ho budu mít podle ovu 8.10.
Překoukla ses,já nejsem těhu-bohužel,já jen psala gratulaci.Tobě přeju // až budeš testovat.A dej nám vědět.
Holky,vím,že tady každá rada dobrá rada.Tak jsem koukala na netu na pořad pod pokličkou,kde doporučily ženám,co nemohou otěhotnět lázen z tymiánu.Pokud chcete mrknout----
www.ceskatelevize.cz/…u/29152.html
pořad je z 24.1.2007
Všem brzy//
To Petra Z: omlouvám se to mělo být na Vochechuli.
Tak v neděli jsem našla // ale ta druhá byla hrozně slabá, ale byla tam a dneska taky
Budoucí taťka je překvepený a hrozně šťastný.
Vochechule píše:beruska82 píše:Že by ty taky????????????????? Já mám potvrzený 4 týden těhu. Ale na testu se mi čárky ukázaly až po týdnu vynechání. Jo a klidně testuj, já tam jak kašpar jeden den dala i tři proužky, každý jiný. Mě se pomalu dřív začalo dělat mlezivo, prsa dost bolela a taky hrozně mrznu.
Tak jsem 10DPO. Teplota 36,9. Za normalnich okolnosti bych to měla dneska dostat, ale asi se něco děje. Zahnizdění jsem měla asi v pondělí, protože mě hrozně bolelo břícho a teď je vše OK. Jen když si nějak špatně lehnu tak mě bolí břicho jako pri MS. Jinak se citim v pohode. Trochu citim prsa, i kdyz jinak nez obvykle a obcas mam navaly tepla a zimy. V neděli zkusím testnout, jestli to nedostanu. I když kdo ví jestli to do neděle vydržím. A kdo ví jestli z toho vůbec něco bude. Už mi to ani nejde moc myslet pozitivně. Ještě že nemáme doma na to čas myslet.
VElká gratulace!!!!!!
To beruska 82: Taky velká gratulace!!! Holky dávejte na sebe pozor…
beruska82 píše:
To Petra Z: omlouvám se to mělo být na Vochechuli.Tak v neděli jsem našla // ale ta druhá byla hrozně slabá, ale byla tam a dneska taky![]()
![]()
MOOOOOC GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Opatruj se!!!
To Beruška 82-Taky velikánská gratulace!!!!!!!!!!!! ![]()
Dávej na sebe pozor a hodně štěstíčka.
Holky, mockrát děkuju.Teď se jen budu modlit, abych to náhodou nedostala. Dneska jsem 14 DPO takže za 14 dní hurá k doktorovi. Taky přeji všem // a teplota opět trochu vylezla na 37,1
Danielko, jak jste na tom? Všechno v pohodě? Já jdu zítra do poradny a dostanu termín na triple testy, tak už se toho docela děsím, ale jinak snad všechno v poho. Jsem teď spíš na e-miminu na stejný měsíc porodu/Červenec 2007… Měj se hezky… pa Zuzka a mimísek ![]()
beruska82 píše:
To Petra Z: omlouvám se to mělo být na Vochechuli.Tak v neděli jsem našla // ale ta druhá byla hrozně slabá, ale byla tam a dneska taky![]()
![]()
Hurá, gratulujem s Krevetou. Já měla tu druhou taky pořád hrózně slabou. Pak jsem bala po 14 dnech u dr. udělal mi ultrazvuk a byla vidět malá černá tečka, říkal tak 4 týden T mám další kontrolu 15.2. to už by mělo být na UTZ i srdíčko.
Mmarky, jak to dopadlo dneska???????????????
Dneska jsem se celej den statečně zašívala, pořád se mi teď chce přes den spát, což s volantem nejde a v noci čučím do stropu.
Jinak těhulky, Danielko, snad je normální, že mě trochu pobolívá podbřišek, tak jako trošku na mrchu. Je možné, že bych cítila, jako že se tam DOLE něco děje???????????????
ahoj jani, dnes na me kouknul a rikal, ze je vsechno upne v poradku. Na foliky jsem se neptala, ted to totiz chci co nejmin resit. Nemame se stresovat a mame byt v klidu a pohode. Na kontrolu jdu za mesic - 5.brezna. Kdyz to nepujde tri mesice, jdu k nemu do Pardubek na laparku
. Nejak bude..... ja jsem ted v jednom kole, takze na to temer nemyslim
. Delam diplomku, jedu na lyzak, ucim se Aj na kvetnovy ZK, kupujee pozemek
, privatizujeme byt… hruza, co toho je. Tak by ty tri mesice mely rychle utect
Mmarky píše:
ahoj jani, dnes na me kouknul a rikal, ze je vsechno upne v poradku. Na foliky jsem se neptala, ted to totiz chci co nejmin resit. Nemame se stresovat a mame byt v klidu a pohode. Na kontrolu jdu za mesic - 5.brezna. Kdyz to nepujde tri mesice, jdu k nemu do Pardubek na laparku. Nejak bude..... ja jsem ted v jednom kole, takze na to temer nemyslim
. Delam diplomku, jedu na lyzak, ucim se Aj na kvetnovy ZK, kupujee pozemek
, privatizujeme byt… hruza, co toho je. Tak by ty tri mesice mely rychle utect
Tak to vypadá na slušné TED SE TO NEHODÍ, to klapne. Manža byl 4.12. na sprmiu a druhý den nám doktor řekl, že jsou dost líné, že to bude na inseminaci. Tak jsem se smířila, že budem oplodňovat s dr, mimochodem ve snu to bylo zajímavé
, před vánoci tetka dojela a to bylo její poslední. Já chtěla taky drobátko vylepšit stav na účtu, pořád tam mám divný čísla a v létě jsem chtěla nechat postavit v kuchyni krb, který bych mohla vytápět na podzim a na jaře celej barák. No tak koukám po kočárku, ale konečně můžem.
Zuzka1 píše:
Danielko, jak jste na tom? Všechno v pohodě? Já jdu zítra do poradny a dostanu termín na triple testy, tak už se toho docela děsím, ale jinak snad všechno v poho. Jsem teď spíš na e-miminu na stejný měsíc porodu/Červenec 2007… Měj se hezky… pa Zuzka a mimísek
Zuzi,
ja jsem zase na rodina.cz, porod cervenec 2007
U nas zati vse v poho, od stredy uz citim slabe pohyby, takze parada. Na kontrolu jdu 5.2. a budou mi brat krev na tripple testy, tak se bojim…a doufam, ze bude vse ok jako s Klarkou…
Vochechule píše:
Mmarky, jak to dopadlo dneska???????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dneska jsem se celej den statečně zašívala, pořád se mi teď chce přes den spát, což s volantem nejde a v noci čučím do stropu.
Jinak těhulky, Danielko, snad je normální, že mě trochu pobolívá podbřišek, tak jako trošku na mrchu. Je možné, že bych cítila, jako že se tam DOLE něco děje???????????????
Je to normalni, pokud je to jen obcas…tady je o tom clanek, tak si to precti a budes klidnejsi ![]()