Nenáším trapné vtipy na apríla. Mám úzkosti, s čím zas kdo přijde

1.4.25 11:17

Nenáším trapné vtipy na apríla. Mám úzkosti, s čím zas kdo přijde

Ahoj, dneska je první Apríl a snad tu podobná diskuze už není, ale já bych se ráda svěřila, že tento den naprosto nenávidím. Dneska ráno se mi stala hrozná věc. Manžel mě z ničeho nic začal obviňovat z toho, že mu jsem nevěrná, byl na mě až zlý a pak najednou… HAHAHA měla by ses teď vidět. APRÍL. Ať jde s takovými vtipy někam. Víte, jak mi bylo? Příšerně! Svědomí mám čisté, ale vysvětlujte to někomu a pak najednou APRÍL?

Nenávidím dnešní den, způsobuje mi úzkosti už od rána. Ano připravuji se na něj dost dlouho dopředu, ale přesto mi způsobuje bušení srdce a pocit, co zase bude. Sama nikdy takové vtipy nedělám, manžel ví, že to nesnáším a přesto si to nemohl odpustit. Mám chuť vzít rozvodový papíry a dát mu je podepsat a pak taky suše říct haha Apríl… a ne, samozřejmě to neudělám. Cítila bych se hůř, než on.

Jste na tom někdo podobně? Máte rádi vtípky na Apríla? Nebo vám také způsobuje úzkostný stav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
1.4.25 11:20

Klidně bych mu to oplatila, třeba ti příště dá pokoj, blbec.
V mém okolí se teda tyhle vtípky nejedou, maximálně děti přijdou s nějakou kravinou jako koulí z tělocviku nebo ztraceným telefonem. Jsem ve střehu a nedám se :mrgreen: Neber se tak vážně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36220
1.4.25 11:25

Připravujes se na to tak dlouho a stejně se necháš nachytat. Neber všechno tak vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.25 11:26

@unuděná já vim, „neber se vážně“, ale mám asi blbou povahu. Mám totálního nerva z toho se ztrapnit. Nebejt někdy dokonalá. Dostat se do situace, kterou nemám pod kontrolou. Asi je se mnou něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
1.4.25 11:28

Mi to přijde trapne, ale ze bych z toho mela uzkosti to ne. Naštěstí v rodině jsme nikdy takové vtípky nedělali a ani později v životě jsem se s tím moc nesetkala. Když jsme byli decka, tak jsme nějaké vtípky udělali.

Nikdy jsem nepatrala po původu toho zvyku, ale vůbec mi to nepřijde nejak vtipné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11101
1.4.25 11:29

Miluju aprílové vtípky, hlavně v práci ;). Takže se na dnešní noční těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14012
1.4.25 11:30

Aprlíl je den jako každý jiny, žádné vtipky doma neděláme. :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
1.4.25 11:31

To mi povídejte, zrovna čučím na Flightradar, jsem z toho úplně hin - z Paříže do New Yorku letí Concorde - a pak mi došlo, co je za den. Povedený apríl. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149661
1.4.25 11:33

Taky neděláme žádné nachytávky. Infantilní humor nemusím, nemám na něj náladu tak jsem jedině ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
1.4.25 11:35

@AndělkaJilemnická Já dycky na Apríl zapomenu a docela Tě chápu… Pro mě naprosto zbytečný den. Dnes ráno mi volala devítiletá neteř, řekla jen „Apríl“ a zavěsila. Za mě všechny vtipy co by jindy v roce nebyly vtipný, tak se s nima čeká na apríla asi… nebo nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11910
1.4.25 11:37

@AndělkaJilemnická taky nemám aprílové vtípky ráda, doma to neprovozujeme, občas tedy něco zkusí děti, ale tam to zatím celkem poznám a je to i vtipné, jak se pokoušejí „lhát“. :D
Ale jinak to moc neřeším. Přijde mi, že ty to řešíš až moc, mít z toho už předem nervy a úzkosti, být vynervovaná, že se „ztrapníš“ - však vůbec o nic nejde. S tím bys asi měla něco zkusit dělat, nejspíš ti to komplikuje život i jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36220
1.4.25 11:38
@AndělkaJilemnická píše: Více
Řeknu ti tajemství, nikdo není dokonalý a každý se občas ztrapní. Neber to zle, ale s tebou musí být pěkná nuda když se pořád jen hlídáš aby bylo vše perfektní.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
1.4.25 11:40

Aprílové žertíky jsem zažila naposledy v dětství od kamarádů, od té doby naštěstí ne, taky to nemám ráda. Pro mě je dnes den jako každý jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
1.4.25 11:47

Asi jsem divná. Ale nemám v okolí nikoho, kdo dělá aprílové fórky. Ani nevím, že je apríl.

To s těmi rozvodovými papíry bych klidně zkusila. Třeba by mu to docvaklo. Ale já bych reagovala už u toho obvinění z nevěry.
Cože?? Jak to víš? Kdo ti o něm řekl???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.4.25 11:50

Jako čím jsem starší, tak to víc neřeším - naštěstí nemám kolem sebe nikoho, kdo by aprílové fórky dělal (píšu naštěstí :) ). Vlastně, kdybych to dneska ráno neslyšela v rádiu, tak ani nevím :lol: Za mě je to spíš taková dětská a pak hospodská zábava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová