Nenávidím svoji tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1573
6.8.14 13:41
@AdaAda píše:
Můj názor je - jsou to JEN věci. Osobně si nemyslím, že věci jsou důležitější než moje rodina. To je jedno odkud věci pocházejí, jsou to pořád jen a jen věci. Nenávidět kvůli tomu, svou tchýni a švagrovou mi přijde divné.

Zvlastni nazor. Tady preci v prve rade nejde o ty veci. Jde o to, ze tchyne i svagrova ji lzou do oci a delaji z ni jitrnici. Jeste bych dokazala pochopit, ze treba byly v tizive zivotni situaci a prodaly to. Kdyby mi to takhle rekly, stvalo by mne to stejne ale nebyl by to pro mne duvod k ukonceni rodinnych vztahu. Tohle se preci nedela, nemyslis? Tedy charakterove nepokriveny clovek by toho- dle meho nazoru, nebyl schopen.

Apropo nejsi ta zminovana tchyne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
6.8.14 13:50
@Pizlam píše:
Zvlastni nazor. Tady preci v prve rade nejde o ty veci. Jde o to, ze tchyne i svagrova ji lzou do oci a delaji z ni jitrnici. Jeste bych dokazala pochopit, ze treba byly v tizive zivotni situaci a prodaly to. Kdyby mi to takhle rekly, stvalo by mne to stejne ale nebyl by to pro mne duvod k ukonceni rodinnych vztahu. Tohle se preci nedela, nemyslis? Tedy charakterove nepokriveny clovek by toho- dle meho nazoru, nebyl schopen.Apropo nejsi ta zminovana tchyne :mrgreen:

Moje tchýně neumí počítat ani zapnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
6.8.14 14:31
@jančamamča píše:
Moje tchýně neumí počítat ani zapnout :-)

T byl jen vtip, kdyz ji to prijde normalni :mrgreen:
Tak si uzivej klidu a preji hlavne zdravi obema :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
6.8.14 21:18

@Pizlam Nejsem tchýně, jsem švagrová :) Nedělá, ale „to se nedělá“ spousta věcí.., ona se tím trápí, řeší, živí prostě v sobě tu nenávist, i když (podle mě) taková škoda nevznikla. Je to nepříjemná situace, ale nestálo by mi to za to a nahodila bych neutrál a příště bych věděla. Myslím, že to je lepší než nabádat k pomstě a podporovat zakladatelku ve zlobě atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.8.14 22:16

@AdaAda Možná nevznikla finanční škoda, ale a to obrovská škoda v srdci. Rána, která se nedá jen tak zacelit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
7.8.14 04:32

@AdaAda ty to asi nebudeš mít v hlavě v pořádku, zakladatelce se ztratí kočárky a ona nad tím má mávnou t rukou, snad aby tchyni šla ještě poděkovat, Vždyť to je prachsptostá zlodějna a ty to podporuješ. Tchyně a švagrová by pro mě přestaly existovat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.8.14 07:47

@AdaAda a ty bys šla na kafe s někým, kdo by ti vybílil byt? Pochybuju. Stejně se zachovala tchýně k zakadatelce. Jenom jí nevybálila byt, ale ukradla veci, které měli u ní uložené.

• Citovat
  • Upravit
1318
7.8.14 07:54

@AdaAda ty bys vazne neresila, kdyby ti tvoje tchyne zaprela veci odhadem za 20tis., zvlast kdyz je kupovali tvoji rodice, aby vam pomohli v tizeve financni situaci? 8o Nejenom ze je prodala, ale jeste dela ze zakladatelky blbku, ze k nim ty veci vubec nedavala :nevim: jako ja si taky myslim, ze clovek nema lpet na vecech, ale tady je to uz hodne pres caru a udelat to moje tchyne, tak uz k ni v zivote nepachnu a svoje dite tam taky nepustim, kdo vi, co za prikladne vzory chovani by si odtud odnesla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
7.8.14 09:04
@AdaAda píše:
@Pizlam Nejsem tchýně, jsem švagrová :) Nedělá, ale „to se nedělá“ spousta věcí.., ona se tím trápí, řeší, živí prostě v sobě tu nenávist, i když (podle mě) taková škoda nevznikla. Je to nepříjemná situace, ale nestálo by mi to za to a nahodila bych neutrál a příště bych věděla. Myslím, že to je lepší než nabádat k pomstě a podporovat zakladatelku ve zlobě atd..

To je takove to, vsichni kradou, tak ja taky budu. S tim moc nesouhlasim.

Ano, ani ja bych nevylepovala zadne letaky. Ale urcite bych jim nazor na celou situaci rekla. Asi dost nevybirave. Ale ty porad resis tu financni stranku. To by pro mne bylo to posledni.

Jestli by ses takto dokazala zachovat, tak mas muj obdiv. Klobouk dolu. Ale nejak si to nedokazu predstavit..

Jj, jsem si rikala, ze musis byt jedna z nich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17015
7.8.14 09:15

@AdaAda - když teda víš, co jste s dotyčnou tchyní udělali, jak to hodláte řešit? :think: Omluva, náhrada, nový kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101902
7.8.14 10:21
@AdaAda píše:
@Pizlam Nejsem tchýně, jsem švagrová :) Nedělá, ale „to se nedělá“ spousta věcí.., ona se tím trápí, řeší, živí prostě v sobě tu nenávist, i když (podle mě) taková škoda nevznikla. Je to nepříjemná situace, ale nestálo by mi to za to a nahodila bych neutrál a příště bych věděla. Myslím, že to je lepší než nabádat k pomstě a podporovat zakladatelku ve zlobě atd..

To je ale přece úplně jedno, jaká vznikla škoda (a tedy celá výbavička je velká škoda), jde o to, že se tchýně a snacha nestydí okrást rodinu svého syna! A rozhodně bych žádný neutrál nenahazovala, ale velmi důrazně sdělila, že chci kompletní náhradu škody, jinak přerušujeme veškerý kontakt (včetně manžela). A i nějakou pomstu vymyslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
7.8.14 10:31

@mojmira Nepodporuju krádež, ani jsem nepsala nic o děkování.
@lucenka nechápu souvislost s kafem
Prostě mě jen překvapilo za co jde někoho nenávidět. Každý má ale jinou hranici nenávisti, už jsem to pochopila a něčemu se tady i přiučila. Hezký den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.8.14 10:35

@AdaAda tak se zlodějem např. tvého počítače bys asi taky už nechtěla znovu přijít do kontaktu. Tak proč by to zakladatelka měla hodit za hlavu jenom kvůli tomu, že zlodějem je člen rodiny?

• Citovat
  • Upravit
140243
7.8.14 13:08

@AdaAda dobrá,tak tobě někdo něco ukradne a ty nad tím mávneš rukou. Zakladatelka si věci u tchýně uskladnila a neřekla jí, aby je prodala. A to nemá na ni být neštvaná? Já zírám nad tvým postojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
7.8.14 13:11

@AdaAda vlastně ti tvůj pohled na věc závidím, ale říkám si, jestli s tebou lidi až příliš často nezametají, když jsi tak vstřícná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová