Nenávidím svoji tchýni

1189
5.8.14 13:41

NENÁVIDÍM SVOJI TCHÝNI

Jdu se sem vykřičet, vypustit páru - nenávidím, nenávidím, nenávidím, nenávidím svou tchýni. Tchýni a její dceru. Po svém prvním dítěti jsem u ní uskladnila všechny věci. Kočárek, golfáček, oblečení. Spousta věcí včetně kočárku fungl nová co kupovali naši, protože jsme tenkrát byli v těžké finanční situaci. A dneska měl manžel ty věci vyzvednout a všechno, všechno, všechno je pryč. Prý jsme tam nic nedávali, Tak jsem asi úplně blbá a nepamatuju si to. Jestli to prodali nebo si s tím vytřeli zadek nebo co fakt netuším, ale už jsem to obrečela a je mi mizerně. Kdyby to alespoň nebyla většina věcí od mých rodičů. Já už ji nechci ani vidět. Omlouvám se za zmatky, ale vzteky ani nevidím na obrazovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
5.8.14 13:42

@jančamamča naprosto ten vztek chápu, bych jim asi dupla na krk :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
5.8.14 13:42

@jančamamča Domluv se s manželem a žádej finanční náhradu…to je ale svinstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
5.8.14 13:44

Holky já jsem za normálních okolností silná povaha - zakroutila bych jim krkem, ale teď těhotná jsem jen hromádka slziček. Vůbec ani nemám sílu se jim postavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
5.8.14 13:44

Co na to chlap??Bych to spocitala a vymlatila z nich aspon penize!!K bliti co si nekteri dovoli. Naprosto te chapu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.8.14 13:45
@jančamamča píše:
Holky já jsem za normálních okolností silná povaha - zakroutila bych jim krkem, ale teď těhotná jsem jen hromádka slziček. Vůbec ani nemám sílu se jim postavit

promluv o tom s chlapem, žádej kompenzaci. předpokládám, že i on věděl, co tam všechno je, takže ze sebe nenechá dělat vola.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
5.8.14 13:45

Ja bych se nezinyrovala podat trestni oznameni.Vyse skody je urcite dostatecna na to, aby to bylo kvalifikovano jako trestny cin a ne pouze prestupek.
Na hruby pytel patri hruba zaplata.

• Citovat
  • Upravit
1189
5.8.14 13:46

Jo chlap - no to je taky výborný. Zeptal se mě jestli není možný, že jsme ty věci uložili třeba někam jinam. A že si to tam teda mám zajít vyříkat, ale já nemůžu. Jsem úplně na nervy, prostě mě to dostalo. A on je taky jak zabedněnec co to nechápe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
5.8.14 13:47

8o Tak to je mazec!
A proc do toho tahas jejich dceru? A nevzala si to ona? Ma deti? Co ti na to rekli? Co manzel?? Hodne otazek, co? :mrgreen:
Nejak mi to ale hlava nebere,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
5.8.14 13:48

Jen pro obrázek - postrádám - půl roku používaný fungl nový golfáč včetně nánožníku, kočár trojkombinaci - hluboká korba vůbec nepoužívaná, emitex zavinovačku, a tři pytle oblečků… Odhad o ceně si určitě představíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
@Chocoloco píše:
Ja bych se nezinyrovala podat trestni oznameni.Vyse skody je urcite dostatecna na to, aby to bylo kvalifikovano jako trestny cin a ne pouze prestupek.
Na hruby pytel patri hruba zaplata.

Tak toto mi prijde velmi usmevne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
@Pizlam píše:
8o Tak to je mazec!
A proc do toho tahas jejich dceru? A nevzala si to ona? Ma deti? Co ti na to rekli? Co manzel?? Hodne otazek, co? :mrgreen:
Nejak mi to ale hlava nebere,

Jo - ona tchýně bydlí se svojí dcerou - svobodnou matkou. Klukovi už je sice 9 let, ale do kapsy hluboko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
5.8.14 13:49

Taky bych podala trestní oznámení ( po dohodě s chlapem). Jsou zlodějky, tak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346

Tak to bych taky nerozdejchala…ale asi nemá smysl se s nimi hádat, ale už by pro mě skončili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651

8o 8o 8o
Myslela jsme, že tohle bude další diskuse typu „tchyně se na mě špatně podívala“, ale tohle je masakr!
Co na to chlap?
Buď v klidu, já bych byla taky vzteky bez sebe, nejspíš bych i rozbíjela věci kolem.
I když je to těžké, zkus se nadechnout a vydechnout a trochu uklidnit. Jednak se v klidu líp přemýšlí a jednak tím ubližuješ miminku.
Uááááá! I já jsem se na*rala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová