Tchýně - přítel - já - prohrála jsem?

Anonymní
4.8.14 20:46

Tchýně - přítel - já - prohrála jsem?

Dobrý večer,

píšu anonymně, protože…no prostě si anonymně pobrečet a třeba si poslechnout i nějaké připomínky, které prostě jen nevidím…

Budu se snažit být stručná..Od samého začátku vztahu byla tchýně úplně otevřeně a přitom okatě proti mě (bez důvodně - asi jsem jí prostě od pohledu nesedla co já vím, možná proto že nepiju a nekouřím)… V těhotenství se různými způsoby (např. zesměšňováním mě, ale jen pokud u toho nebyl přítel atd..) snažila abych byla nervově v háji - což se jí pod vlivem mých hormonů dařilo a výsledkem byly hádky s přítelem, který mi prostě nevěřil a myslel si, že přeháním, protože jsem prostě těhotná…
Po porodu se sklidnila, protože viděla, že už si na hlavu s*át nenechám a nějakou dobu nás (mě a malého) ignorovala… Ale zase jen tak, aby si to u přítele nepo****,ona to s ním prostě umí a on jí sežere všechno i s navijákem.

Kvůli tomu jsme se často hádali, protože mě mrzelo, že když jsem se mu snažila říct, že se mi nelíbí aby např. naše dvouleté dítě, které si po druhé v životě „půjčila“ nechala na prolézačkách s neteří, které je 5 let a sama seděla za cestou na pivě - bylo to zase o mně - já jí nemám ráda apod… Že vyšiluju kvůli tomu, že u dětí je vteřina kdy jsou od písku na cestě jen mávl rukou.
Pár týdnů na to bohužel srazil kousek od našeho města autem nějaký blázen holčičku a ta to nepřežila a až tehdy se mi přítel omluvil a řekl, že je v tomto nezodpovědná.
Pak nějakou dobu zase klid s malými přeháňkami kvůli tchýni, kdy znovu našeho dnes 5ti letého syna začala pouštět samotného před barák a že prý ho kontroluje ( já prostě nechápu, proč mému vždy brečí do telefonu že se jí stýská ať ho přivede a pak dělá všechno možné aby se mu nemusela nějak extra věnovat) z okna - koukněte - je každého věc v kolika pouštíte děti samy na sídliště - já se zkrátka ještě bojím a až se sama rozhodnu, tak fajn ale nebude to nikdo by to neměl dělat za mě. Zvlášť, když jsem dneska přítele prosila, ať jí řekne, že nechci aby tam sám chodil… že pý jí to poví… no a co myslíte? Přítel ani nechtěl, abych s ním pro malého jela, že prý ho vyzvedne z práce. Já jsem se ale nedala odbýt, že si chci pak skočit ještě do obchodu. NO a sotva jsme dojeli, tak vidím malého samotného venku… Boty mokré jak hrom
A kdo myslíte, že dostal seřváno? No samo že já, protože jsem se na ní prý blbě dívala 8o 8o a ona to poznala, že jsem naštvaná. 8o 8o
Pravda je taková, že jsem jí prvně musela 3× pozdravit - ONA mi ani jednou neodpověděla a ještě mě přítel v autě seřve za moje chování..Že nechápe k čemu jsem tam jezdila, když mě tam nikdo nechtěl.

Zkrátka tady sedím a jen se mi valí slzy, nevím zda to utnout nebo vydržet…Ale já už mám prostě pocit, že svůj boj za tenhle vztah jsem prohrála…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
4.8.14 20:51

Netusim, jak to resit, ale s tvymi nazory se maximalne ztotoznuji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.8.14 20:52

Tak to je maso… no v první řadě bych dala nůž na krk chlapovi, je to Vaše dítě a je to JEHO matka… pokud on bude stát při tchýni tak bych prostě řekla, že kluka tam samotného nepustím a basta, buď tam bude chodit s ním a nebo vůbec, nebo ať babča přijde se na kluka podívat k vám když není schopná respektovat tvůj (dle mě normální)názor na výchovu.

Chlapovi bych to vysvětlila, ne v afektu, ale úplně normálně a přes to vlak nepojede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.14 20:53

@AniNevim děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.14 20:53

@AniNevim děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
451
4.8.14 20:55
@werunkaw123 píše:
Tak to je maso… no v první řadě bych dala nůž na krk chlapovi, je to Vaše dítě a je to JEHO matka… pokud on bude stát při tchýni tak bych prostě řekla, že kluka tam samotného nepustím a basta, buď tam bude chodit s ním a nebo vůbec, nebo ať babča přijde se na kluka podívat k vám když není schopná respektovat tvůj (dle mě normální)názor na výchovu.Chlapovi bych to vysvětlila, ne v afektu, ale úplně normálně a přes to vlak nepojede…

Souhlasím. Jsou to vaše děti a ona by to měla respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.14 20:55

@werunkaw123 my jsme se už na toto téma hádali, protože on si, když jde o jeho matku neumí promluvit… Křičel po mě, že lituje, že ho tam vůbec vozil, protože se teď bude dívat na můj nas*aný obličej :nevim: Takže kdyby tam jel sám, tak by mi prostě o tom jen neřekl… A samozřejmě by nic neřekl ani tchýni, protože ona by ho stejně poslala někam - ona má 3 děti, takže prý ví, co může či nemůže…

• Citovat
  • Upravit
7626
4.8.14 20:56

:nevim: bohuzel klasicky trojuhelnik. Tezko hledat radu, situace se kolikrat zklidni az po letech.No drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
4.8.14 20:58

8o slušný, no pokud by na mě můj řval, bylo by hodně zle. Co se týče dítěte, souhlasím s tebou a řešila bych to tak, že bych ho tam samotnýho nepustila, i kdyby se chlap s matinkou stavěl na hlavu. Prostě nezájem. Zdá se mi, že máš doma pěknýho ignoranta :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
4.8.14 21:00

Podle reakcí přítele matka jasně vítězí. Co se týká jeho, je to blbý, ale soustředila bych se na to prosadit se já jako matka vašeho dítěte. Kdyby se mu něco stalo, tak co? Koukám, že přítel vyvádí tak jako tak, proto bych si říkala, ať si má kecy, ale malý zůstane doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.14 21:00

Já mu dnes řekla, že už prostě nemůžu. Nechci po sobě nechat řvát a už vůbec né před synem :(.. My se 5 let hádáme jen o ní, případně ještě kvůli tchána, který už s tchýní nežije a taky umí být libový :roll: Ale ten se aspoň ke mě chová slušně.
Aby jste špatně nerozuměly - moje máma má také svoje - ale jakmile se mi něco nelíbí nebo příteli, tak jí to hned řeknu a ona malého miluje, takže dělá, tak aby k ní mohl chodit a respektuje naše pravidla..

• Citovat
  • Upravit
14090
4.8.14 21:03
@Anonymní píše:
@werunkaw123 my jsme se už na toto téma hádali, protože on si, když jde o jeho matku neumí promluvit… Křičel po mě, že lituje, že ho tam vůbec vozil, protože se teď bude dívat na můj nas*aný obličej :nevim: Takže kdyby tam jel sám, tak by mi prostě o tom jen neřekl… A samozřejmě by nic neřekl ani tchýni, protože ona by ho stejně poslala někam - ona má 3 děti, takže prý ví, co může či nemůže…

bojuj!!! postav se za svůj názor… chlapovi to vysvětli a hotovo.. né diskutovat s ním a hádat se… říct zkrátka jak to bude, pokud bude štěkat tak bych mu řekla, že až se uklidní tak si na toto téma může přít znova promluvit, že tímhle tónem s ním diskutovat nebudu a nazdar..

a že ona má tři děti? :mrgreen: tohle miluju… jasně, ale v jaké době? já taky běhala venku jako špunt sama někde od čtyř po vsi, auto tam projelo max 2× denně a to joo byla událost, znala nás celá ven takže když jsem si na návsi prdla tak než jsem došla domů tak to už máma věděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
4.8.14 21:05

A kdyby si sve pozadavky na to, jak s tvym synem zachazet rekla vklidu ale velice durazne primo ji?? kdyz manzel nechce spolupracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Camael děkuji za upřímnost…Já tomu nechtěla dlouho věřit, protože on jako táta je skvělý - dokud nepřijde na tchýni… Nevím co by dělal, kdyby se nedej bože stalo něco malému…obávám se, že i tehdy by mu uměla zahrát na city tak, že jí to mrzí apod…

@Verunecka289 jojo to je jasný - sám už tam prostě nepůjde…

• Citovat
  • Upravit
3311

Tchynku svinku bych okazale ignorovala a veskerou nutnou konverzaci s ni bych prenechala pritelovi…a dite uz bych ji nesverila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová