Nenažrané batole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Denny.5
5.8.23 12:11
@Tosidelassrandu píše:
Zrovna v potravinářství jsou ty závěry tak rozdílné, protože vždy záleží na tom, kdo ten výzkum platí. Většinou to jsou právě velcí hráči v potravinovém průmyslu.

Nic z toho co píšu není z potravinářství. Je to z ministerstva zdravotnictví, a dokumenty jen zkoumají život lidí.

A to co říkají je naprosto jednoduché - hýbat se, jíst průmyslově nezpracované potraviny. Jen je těžké v takovém životním stylu najít zalíbení, může to být asi náročné i z hlediska chemie v potravinách.

• Citovat
  • Upravit
Tosidelassrandu
5.8.23 12:16
@Denny.5 píše:
Nic z toho co píšu není z potravinářství. Je to z ministerstva zdravotnictví, a dokumenty jen zkoumají život lidí.A to co říkají je naprosto jednoduché - hýbat se, jíst průmyslově nezpracované potraviny. Jen je těžké v takovém životním stylu najít zalíbení, může to být asi náročné i z hlediska chemie v potravinách.

Já jsem ale reagovala na druhou část tvého příspěvku, kde ji psala o prospěšnosti různých stravovacích přístupů. Jednou se v některé studii dočteš, že je zdravý low carb high fat, jinde zase high carb low fat, rostlinně… prostě vždycky záleží na tom kdo tu studii platí. Jinak bych tedy nikdy nepovažovala za dobrý zdroj produkt z ministerstva

• Citovat
  • Upravit
Denny.5
5.8.23 12:28
@Tosidelassrandu píše:
Já jsem ale reagovala na druhou část tvého příspěvku, kde ji psala o prospěšnosti různých stravovacích přístupů. Jednou se v některé studii dočteš, že je zdravý low carb high fat, jinde zase high carb low fat, rostlinně… prostě vždycky záleží na tom kdo tu studii platí. Jinak bych tedy nikdy nepovažovala za dobrý zdroj produkt z ministerstva

No a o tom to právě podle mě je. Pokud ti ze všech studií vychází, že je nejaky jídelníček prospěšný, tak to znamená, že není jen jedna možnost. Ale pokud si myslíš, že je vše podplacené, tak pak samozřejmě není pomoci a můžeš se řídit třeba svoji intuici a tak.

Já se inspiruju i tím životem v oblastech, kde žijí dlouho (a bez nemocí), a tam je to právě postavené na kvalitním nezpracovanem jídle, pohybu, ale taky smyslu života a životě v nějaké síti prospěšných vztahů.

• Citovat
  • Upravit
Tosidelassrandu
5.8.23 12:35
@Denny.5 píše:
No a o tom to právě podle mě je. Pokud ti ze všech studií vychází, že je nejaky jídelníček prospěšný, tak to znamená, že není jen jedna možnost. Ale pokud si myslíš, že je vše podplacené, tak pak samozřejmě není pomoci a můžeš se řídit třeba svoji intuici a tak.Já se inspiruju i tím životem v oblastech, kde žijí dlouho (a bez nemocí), a tam je to právě postavené na kvalitním nezpracovanem jídle, pohybu, ale taky smyslu života a životě v nějaké síti prospěšných vztahů.

Já nevěřím, že je vše podplacené. Jen říkám, že si člověk ty studie musil zvalidovat a zjistit zadavatele, který to financuje. A absolutně nikde nezpochybňuji, že základem je whole food… na tom se snad shodnou úplně všichni. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko