Nenechám se očkovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
806
27.10.21 11:49

@Keyllah ano, nechají si jen ty očkovaný. Už se na to ptali. Samozřejmě vyhazov by byl z jiného důvodu, ale všichni budou vědět doopravdy proč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
27.10.21 11:51
@Ba-stet píše:
U muze to možné není, ale je ochoten se testovat. Ja to ted resim teoreticky, protoze ten full HO mam. Kdybych se vracela po rodicaku na plný, tak jsou tri cryri dny, kdy se s kolegy setkat musim. Ted se to tyka kolegu. Jak jsem psala, moje sefova je vysloveně ockofanaticka. Ja prave vyckavam. Jsem tou situaci otrávená, ockovat se nechci, ale moje hranice nejsou zase az tak pevné, abych se soudila se zamestnavatelem nebo státem. Trochu se bojim i dlouhodobých nasledku ockovani. Ne okamzitych, spis kdyby se skutečně mělo preockovavat kazdy pul rok po dobu nekolika let… Myslim, ze zadne takove ockovani a vyzkum na nej tu jeste nebyl. Takze vyckavam, uvidí se, co podzim a zima, jestli vyvoj ukáže, ze očkovaní priste neresi prenos a bude se to resit systémove. Nebo treba prijde vakcina s dalsimi benefity (docela se bojim postcovidoveho syndromu, tak kdyby treba umela resit ten…)… Uvidi se. Nicméně z rozdělení společnosti (a jak strasne snadno k nemu doslo), je mi smutno…

Chápu, že je nadřízená oser, ale pokud s tím nebude souhlasit zbytek vedení, tak to snad bude v klidu. Přeju pevné nervy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5653
27.10.21 11:52
@MrsNorris píše:
V angličtině se říká, že historie se neopakuje, ale často se rýmuje. Proto se vždycky sejdou na jedné straně lidé, kteří si začnou všímat toho rýmování a upozorní na ně, a na druhé straně ti, kteří trvají na tom, že to přece není úplně totéž.
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
27.10.21 11:54

Vakcíně věřím, jsem očkovaný, nemám s tím problém. U dětí zatím váhám. Rodiče mají i třetí dávku, bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
27.10.21 12:00
@Ba-stet píše:
Ale treba u me a meho muze to tak neni. Nam hrozi ztratou prace, i kdyz delame v kanclu, nikam nevyjizdime, nikoho neohrožujeme :nevim: V obou případech to zatim neni rozhodnutí firmy, ale konkrétního nadrizeneho.

Aby to neockovani nebyl jen zastupny duvod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
27.10.21 12:03
@Ba-stet píše:
Treba v Rakousku se pry uvazuje o označování neockovanych páskou. Ja jsem proti srovnavani s hvezdou, ale je to sugestivní.

No, hvězda by neměla projít žádná. Kreativci by si ji přemalovávali na žluto. Nevhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.10.21 12:06
@Parninas píše:
Chápu, že je nadřízená oser, ale pokud s tím nebude souhlasit zbytek vedení, tak to snad bude v klidu. Přeju pevné nervy :kytka:

Zbytek vedeni to resit nebude. U nas je prijimani a propouštění v kompetenci nadrizeneho. Ale uvidíme, co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.10.21 12:07
@cecetka píše:
Aby to neockovani nebyl jen zastupny duvod :nevim:

Vim, ze to muze rict kazdy, ale prisaham, ze v nasich případech to zástupny duvid neni. A proc taky, vsak by nas mohli vyhodit kvuli tomu skutecnemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.10.21 12:09
@Popeladym píše:
No, hvězda by neměla projít žádná. Kreativci by si ji přemalovávali na žluto. Nevhodné.

Hvezda ne, slo o pasku na ruku. Ale nevim, jestli je to pravda, cetla jsem to b7d na seznamu nebo na novinkách a tem věřím zhruba jako sousedce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
27.10.21 12:10

Víte někdo, když člověk nepůjde na třetí dávku, od kdy zase bude brán jako „nežádoucí“? Já třeba nejsem, manžel jo, když byl v červnu a na třetí nepůjde, bude od ledna brán jako kdyby se nikdy neockoval? Pokud ne tak od kdy?
A já bych neplašila, já ještě vydržím, dávám tomu max měsíc a testy budou zase platit, až zjistí, že jim tam od listopadu nepáchne ani noha. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
27.10.21 12:17
@Netopýr1 píše:
Víte někdo, když člověk nepůjde na třetí dávku, od kdy zase bude brán jako „nežádoucí“? Já třeba nejsem, manžel jo, když byl v červnu a na třetí nepůjde, bude od ledna brán jako kdyby se nikdy neockoval? Pokud ne tak od kdy?
A já bych neplašila, já ještě vydržím, dávám tomu max měsíc a testy budou zase platit, až zjistí, že jim tam od listopadu nepáchne ani noha. :roll:

Já se klidně otestuji i za peníze. Do hospody nechodím, ale když budu nachlazená, tak chci mít přehled, kvůli rodičům, kolegům. Očkovaný šéf kolem mě chodí od srpna potřetí nachcípaný :roll:, takže už jsem se kvůli tomu taky otestovat šla, když jsem začala kýchat a posmrkávat.
Ovšem co se týče hospod, tak tam vidím zvýšené riziko garážových párty…a už to jede. Do těch hospod bych ty testy snad nechala zdarma raději :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.10.21 v 12:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
27.10.21 12:17
@Ba-stet píše:
Hvezda ne, slo o pasku na ruku. Ale nevim, jestli je to pravda, cetla jsem to b7d na seznamu nebo na novinkách a tem věřím zhruba jako sousedce :D

Ale jo, páska bude. Nesnimatelná. Už před nějakým časem, s tím chtěla prorazit hl hygienička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
27.10.21 12:22

" Nezlobte se, že Vás zase obtěžuju. Máte očko? A mohla bych to vidět? "

To mně jen napadlo k temu bazénu, když teda tam ti neočkovaní nebudo smět. Asi by teda bylo fajn, se každého plavce optat 🤭

• Citovat
  • Upravit
2922
27.10.21 12:23
@Akinee píše:
Já se klidně otestuji i za peníze. Do hospody nechodím, ale když budu nachlazená, tak chci mít přehled, kvůli rodičům, kolegům. Očkovaný šéf kolem mě chodí od srpna potřetí nachcípaný :roll:, takže už jsem se kvůli tomu taky otestovat šla, když jsem začala kýchat a posmrkávat.
Ovšem co se týče hospod, tak tam vidím zvýšené riziko garážových párty…a už to jede. Do těch hospod bych ty testy snad nechala zdarma raději :mrgreen:Příspěvek upraven 27.10.21 v 12:20

Když budu nachlazená, tak zavolám praktické, ať mi pošle na test. Ale co jsem teď četla, tak by nás měli začít obvolávat praktici sami. :roll: budou jistě hrozně šťastní. Hele já test zatím potřebovala asi třikrát. Z toho dvakrát na dovolenou. Takže tohle mě fakt k očkování nepřesvědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
27.10.21 12:25
@shadowbabe píše:
" Nezlobte se, že Vás zase obtěžuju. Máte očko? A mohla bych to vidět? "To mně jen napadlo k temu bazénu, když teda tam ti neočkovaní nebudo smět. Asi by teda bylo fajn, se každého plavce optat 🤭

Stačí rozdělit bazén barevnou páskou. Vpravo neočko, vlevo očko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek