Nenechám se očkovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
shadowbabe
27.10.21 12:27

@Akinee no jóóó, ale voda je tam všude stejná. To si myslím by být nemohlo 😀

• Citovat
  • Upravit
10979
27.10.21 12:27
@Popeladym píše:
Bludy o čipech sem vždy zavlečou očkování. A podsunou to neočkovaným, jako jejich důvod, aby z nich nadělali pitomce.

Osobně bych vás mohla víš co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.10.21 12:28
@Akinee píše:
Já se klidně otestuji i za peníze. Do hospody nechodím, ale když budu nachlazená, tak chci mít přehled, kvůli rodičům, kolegům. Očkovaný šéf kolem mě chodí od srpna potřetí nachcípaný :roll:, takže už jsem se kvůli tomu taky otestovat šla, když jsem začala kýchat a posmrkávat.
Ovšem co se týče hospod, tak tam vidím zvýšené riziko garážových párty…a už to jede. Do těch hospod bych ty testy snad nechala zdarma raději :mrgreen:Příspěvek upraven 27.10.21 v 12:20

Ja tohle resim samotesty. Na oficialnim testování jsem byla asi 3×, taky nikam nechodim. Kdyz se mam s nekym setkat a necitim se 100%, tak si vytru nos doma. Delala jsem to tak, i kdyz jsem ještě byla „pod ochranou“ PCR, ktere pokrylo restauraci, ale trochu me zaskrabalo v krku. Tolik k ohleduplnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.10.21 12:29
@Akinee píše:
Stačí rozdělit bazén barevnou páskou. Vpravo neočko, vlevo očko :mrgreen:

A v některých castech zakazat močit do vody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
27.10.21 12:30
@Netopýr1 píše:
Když budu nachlazená, tak zavolám praktické, ať mi pošle na test. Ale co jsem teď četla, tak by nás měli začít obvolávat praktici sami. :roll: budou jistě hrozně šťastní. Hele já test zatím potřebovala asi třikrát. Z toho dvakrát na dovolenou. Takže tohle mě fakt k očkování nepřesvědčí.

Já 2×. Jednou koncert a jednou kvůli tomu kýchání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
27.10.21 12:30
@Netopýr1 píše:
Když budu nachlazená, tak zavolám praktické, ať mi pošle na test. Ale co jsem teď četla, tak by nás měli začít obvolávat praktici sami. :roll: budou jistě hrozně šťastní. Hele já test zatím potřebovala asi třikrát. Z toho dvakrát na dovolenou. Takže tohle mě fakt k očkování nepřesvědčí.

To, že pojišťovna napráská neočkované, mě nepřekvapilo, je to jen další krok, ale praktiků je mi taky líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
27.10.21 12:32
@Popeladym píše:
To, že pojišťovna napráská neočkované, mě nepřekvapilo, je to jen další krok, ale praktiků je mi taky líto.

Haló, mluvím s paní Vopršálkovou? Máte minutku na monitorovaný hovor o vašem očkovacím statutu? :P

Jen co dojely kampaně zaměřené na seniory, že po telefonu nic nebrat, jim tak začneme nabízet vakcínu. ;)

Příspěvek upraven 27.10.21 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
27.10.21 12:35
@Netopýr1 píše:

Nechci strasit. Ale pristi rok uz na dovcu do zahranici bez ockovani neodjedes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.10.21 12:35
@Renca8 píše:
Nenecham se ockovat na covid. Clovek aby se bal tohle na verejnosti rict. Mate to tak take? Neverim tem vakcinam. Mate to tak take? Nebo jste jednoznacne pro

Se neočkuj. Je to tvá věc. Já očkovaná jsem. Je fakt, že teď přemýšlím, jestli půjdu do třetí dávky. Nebo ji nechám třeba za pár měsíců.
Můj muž očkovaný není. Je fakt, že to nestihnul. Než se mohl očkovat, tak to chytil v dubnu. Pak byl v ochranné lhůtě 180 dní. Teď máme dceru pozitivní a co myslíš? Automaticky spadnul do izolace. Když jsem mu řekla, jestli chce zaregistrovat na očkování? Tak nechce. Jeho věc. Když mu nevadí, že jde do rizika, že se ho třeba firma zbaví, protože jim bude padat do izolace. Za 25r. v jedné stejné práci a co s ním žiju 16r., tak nikdy nemarodil. Letos nemocenská Covid, teď izolace. Kolikrát za rok myslíš, že se to bude nadřízeným líbit? Ale tak je to zodpovědnost mého muže. Řekla jsem mu k tomu svoje, ať se víc zamyslí. Jak se k tomu postaví je jeho věc. Ale musí si uvědomit, že má rodinu, tři děti a závazky. Měl by se chovat zodpovědně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
27.10.21 12:39
@MrsNorris píše:
Haló, mluvím s paní Vopršálkovou? Máte minutku na monitorovaný hovor o vašem očkovacím statutu? :P

Jo, už se těším, až mě vyštrachaji. Byla jsem u praktika naposled před dvaceti lety, a navíc teď nejsem dosud uhnána na tuto vakcínu. Já jsem pacient na h.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.10.21 12:40
@Kelsey píše:
Se neočkuj. Je to tvá věc. Já očkovaná jsem. Je fakt, že teď přemýšlím, jestli půjdu do třetí dávky. Nebo ji nechám třeba za pár měsíců.
Můj muž očkovaný není. Je fakt, že to nestihnul. Než se mohl očkovat, tak to chytil v dubnu. Pak byl v ochranné lhůtě 180 dní. Teď máme dceru pozitivní a co myslíš? Automaticky spadnul do izolace. Když jsem mu řekla, jestli chce zaregistrovat na očkování? Tak nechce. Jeho věc. Když mu nevadí, že jde do rizika, že se ho třeba firma zbaví, protože jim bude padat do izolace. Za 25r. v jedné stejné práci a co s ním žiju 16r., tak nikdy nemarodil. Letos nemocenská Covid, teď izolace. Kolikrát za rok myslíš, že se to bude nadřízeným líbit? Ale tak je to zodpovědnost mého muže. Řekla jsem mu k tomu svoje, ať se víc zamyslí. Jak se k tomu postaví je jeho věc. Ale musí si uvědomit, že má rodinu, tři děti a závazky. Měl by se chovat zodpovědně.

Muzu se Te zeptat jako očkované, co uvazuje nad treti davkou? Beres to teda tak, ze očkovaní bud hned, nebo za par měsíců? Nenechas si třeba zkontrolovat protilátky? Nerypu, opravdu me zajímá zen pristup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.10.21 12:42
@Popeladym píše:
Jo, už se těším, až mě vyštrachaji. Byla jsem u praktika naposled před dvaceti lety, a navíc teď nejsem dosud uhnána na tuto vakcínu. Já jsem pacient na h.. :oops:

Tvuj praktik s Tebou ma kříž :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.10.21 12:45
@Ba-stet píše:
Muzu se Te zeptat jako očkované, co uvazuje nad treti davkou? Beres to teda tak, ze očkovaní bud hned, nebo za par měsíců? Nenechas si třeba zkontrolovat protilátky? Nerypu, opravdu me zajímá zen pristup.

Zvažuji, že si nechám udělat první ty protilátky. A podle toho se rozhodnu. Když jich bude dost, tak tu třetí dáme třeba v březnu. Jak jsem byla prvně očkovaná.
Kolegyně jela dneska na třetí. Ta řekla, že ji protilátky nezajímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.10.21 12:50
@Kelsey píše:
Zvažuji, že si nechám udělat první ty protilátky. A podle toho se rozhodnu. Když jich bude dost, tak tu třetí dáme třeba v březnu. Jak jsem byla prvně očkovaná.
Kolegyně jela dneska na třetí. Ta řekla, že ji protilátky nezajímají.

Diky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
27.10.21 12:58
@Ou píše:
Ano, protože pokud to děláš kvůli své neschopnosti vyhodnotit informace a popasovat se s vlastními emocemi, tak tím ohrožuješ všechny okolo.

A ano zcela právem jsi za člověka co je nebezpečný pitomec.

To že máš názor neznamená že máš správný názor a že jím nemůžeš ubližovat. Což děláš.

A ještě se tím chceš chlubit a chceš podpořit, aby se cítila jako hrdinka v odboji.

No, tak to není.

Jsi hlupaňa.
:D LOL.
Parafrazuju: Pokud takhle reagujes, ze potrebujes nadavat lidem do blbcu, protoze si neumis najit a vyhodnotit informace a mozna i popasovat se s vlastnimi emocemi, ohrozujes sebe, ale i vsechny naokolo. :mrgreen:

A vazneji : mel by ti nekto rict, ze i jako ockovana muzes nemoc prenaset a bohuzel jako ockovana nemusis byt testovana, tim padem jsi pro okoli taky riziko, mozna jeste vetsi, pokud nanestesti delas to, co spousta ockovanych kole mne a netestovanych, kteri nedodrzuji barierova gesta, protoze uverili hoaxu o tom, ze je vakcina chrani pred infekci.

Ze mas nazor, neznamena, ze je spravny a ze nim nemuzes ublizovat. Myslis, ze by bylo spravne ti napsat, ze jses blbka? Ja myslim ze ne, takove veci se lidem nerikaji, to ti vysvetlily pani ucitelky uz v materske skolce, jen si na to uz zapomnela, vid? :)

Mrkni pro zacatek sem, toto me zaujalo v posledni dobe : neni korelace mezi ockovanim a mnozstvim pripadu.
https://link.springer.com/…-021-00808-7
Increases in COVID-19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States

Kolektivni immunita, ktera byla pouzita na citove vydirani, aby se neockovani oznacili za nebezpecne sobce, byl mytus, byl to hoax. Nemuzes dosahnout kolektivni imunitu u viru, ktery neustale mutuje a vakcin, ktere delaji kratkodobou imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek