Nenechám se očkovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106207
27.10.21 18:21
@Pitřice píše:
Nechceš se očkovat? Fajn ale budeš celý podzim a zimu sedět doma. (nikam tě nepustí a dobře ti a vám podobným tak) :mrgreen:

No jde hlavne o to, aby nas pustili do prace, vse ostatni se ozelet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
27.10.21 18:22
@Julča001 píše:
Moji rodiče očkovaní nejsou a 89letá babička taky ne, to koukáš, co?

To celkem koukám. Ve Vsetíně v nemocnici dělá ségra a říkala že tam měli rodinu.Otec matka dcera. Rodiče cca 70 dcera 40.Neočkovaní. Tam se Covid vyřádil. Matka zemřela, pán v těžkém stavu a dcera těžký průběh ale hrabe se z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.10.21 18:23
@BohunkaP píše:
Přesně tak - to, že povinné dosud není, je obrovská chyba.

Pokud stát nemá koule přimout zodpovědnost, je tedy podle Tebe cesta nátlaku, lži a pruzení ta správná? Kdyby Tvoje dítě na otáku, jak se mělo ve škole, vytřídilo informace jako Vojtěch na včerejší tiskovce, řekla bys OK a nebrala to jako lež?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
27.10.21 18:23
@GabinkaCh píše:
Vy co se nechcete očkovat. Vsadim se že vaši rodiče očkováni jsou :think: Je to vaše věc. Mě nejvíc fascinují lidí, kteří budou říkat že Civic neexistuje :roll: byla jsem u praktického lékaře a jedna paní z vesnice mi začla vykládat že nechápe ty lidi co se nechávají očkovat. Že jsou tak hloupí a nevidí ty lži kolem toho. Prý je to všechno komedie. A ta paní je Jehovistka :mrgreen: měla jsem chuť jí říct že já zase nechápu ty magory Jehovisty :lol:

Moji matce je 80 +
Takze jo, chtela to sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
27.10.21 18:24
@Venetia píše:
Ja je delala na jare do prace a bylo to tam

Ja diteti a mela ho negativní, 3. den od jednodennic horecky, 5. den uz byl pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
27.10.21 18:27
@šklíbakočka píše:
Jo jo Škodovku. Ono totiž stačí zapátrat chvíli na mzv (přehled zemí) a je jasné, že neočkované pracovníky nebude potřebovat řada podniků (a možná se jich zbavěji). Proč čekat, až v zahraničí projde všemi testy, karanténou atd., prostě vezmu jiného, který je očkovaný.

No, zrovna u podniku velikosti Skodovky je to procento vyjizdejicich pracovniku celkem mizive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
27.10.21 18:29
@j.a.n.i1 píše:
No, zrovna u podniku velikosti Skodovky je to procento vyjizdejicich pracovniku celkem mizive.

Jsou i jiné podniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
27.10.21 18:29
@Popeladym píše: :D
Ja tam chodim jen pro potvrzeni
@MrsNorris píše:
Nadávky do krav jsou §3210 trestního zákoníku. Snad ti to pomůže. :srdce:

A do ovci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
27.10.21 18:32
@j.a.n.i1 píše:
Ja diteti a mela ho negativní, 3. den od jednodennic horecky, 5. den uz byl pozitivní.

Mne bylo divne v patek, test jsem delala jako vzdy v nedeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
27.10.21 18:34
@šklíbakočka píše:
Až budu mít chvíli, tak ji nahlásím včetně příslušného paragrafu TZ :-), teď nemám čas. Zdá se mi, že někteří diskutující poněkud ztrácejí nervy. Pokud zaměstnavatel bude z různých důvodů potřebovat očkované lidi ) viz šmb, tak samozřejmě existují cesty, jak ty neočkované případně nechat doma. No a mohou být bez příjmu nebo jen s částečným. Což je jinde již také.

Nechápu tu tvou argumentaci, že jinde je to také. To je přece právě špatně, že ke covidové totalitě směřuje většina Evropy (minimálně). Jak už někdo výstižně napsal kdesi vedle v diskuzi, na příkladu covidových opatření a tlaku k očkování je krásně vidět, jak snadno může totalita vzniknout, stačí, když ji podpoří velká skupina obyvatel a další, které se to přímo netýká, mlčí. Srovnání s perzekucí Židů taky není od věci, vybudovat nenávist k nim i u těch, komu byli původně třeba ukradení, dalo trochu práce, ale nakonec to intenzivní propaganda dokázala. Btw. to té vakcíně moc nevěříš, když se tak bojíš neočkovaných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
27.10.21 18:35
@Venetia píše:
No jde hlavne o to, aby nas pustili do prace, vse ostatni se ozelet

Ale oni toto právě dobře vědí, tak by to rádi nějak provedli, ať jsou ti neočkovaní bez práce. Jenže lidi na práci, jsou zatím třeba. Takovým fofrem, a všude, je těmi roboty nenahradí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
27.10.21 18:37
@GabinkaCh píše:
To celkem koukám. Ve Vsetíně v nemocnici dělá ségra a říkala že tam měli rodinu.Otec matka dcera. Rodiče cca 70 dcera 40.Neočkovaní. Tam se Covid vyřádil. Matka zemřela, pán v těžkém stavu a dcera těžký průběh ale hrabe se z toho.

No vidíš. Táta je těžce nemocný, máma o další případné zdravotní problémy nestojí a babi už to prý riskne, že ji covid připraví o mladý život ;). Navíc nikdo z nich nikam nechodí, maximálně na zahradu, takže sebe ani nikoho neohrožují (třeba v bazénu nebo tak). Pro mě by bylo třeba pohodlnější a měla bych lepší pocit, kdyby očkovaní byli, ale RESPEKTUJI jejich rozhodnutí. Respekt je to, co většině lidí napříč populací chybí, ať už se to týká čehokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
27.10.21 18:37
@Julča001 píše:
Nechápu tu tvou argumentaci, že jinde je to také. To je přece právě špatně, že ke covidové totalitě směřuje většina Evropy (minimálně). Jak už někdo výstižně napsal kdesi vedle v diskuzi, na příkladu covidových opatření a tlaku k očkování je krásně vidět, jak snadno může totalita vzniknout, stačí, když ji podpoří velká skupina obyvatel a další, které se to přímo netýká, mlčí. Srovnání s perzekucí Židů taky není od věci, vybudovat nenávist k nim i u těch, komu byli původně třeba ukradení, dalo trochu práce, ale nakonec to intenzivní propaganda dokázala. Btw. to té vakcíně moc nevěříš, když se tak bojíš neočkovaných.

Plácáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10979
27.10.21 18:38
@Venetia píše:
O cem je tato diskuze :D?

Že se nějaká uživatelka nenecha očkovat. A někteří podobně založení píší, že se cosi odehrává, jakési tlaky a mě by zajímaly jaké. Vůbec žádne totiž nevidím.
Například:
Když přijdu na univerzitu, kde nyní dálkove studuji, tak tam sedí služba, která chce vidět, že ti co vejdou mají buť očkování nebo platný test. Jako nejvíc pindu a ti co zdržují jsou neočkování. Oni se hlavně ani neobtěžují testovat a myslí si, že proklouznou a pak se vztekaji, že nejsou vpuštěni. Akorát otravujou. A to si ty testy ještě nemusí hradit. Takže to má být jako ten tlak a vydírání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
27.10.21 18:39
@Popeladym píše:
Ale oni toto právě dobře vědí, tak by to rádi nějak provedli, ať jsou ti neočkovaní bez práce. Jenže lidi na práci, jsou zatím třeba. Takovým fofrem, a všude, je těmi roboty nenahradí. ;)

Jako dneska udělali hezké bububu, ale samozřejmě vědí, že si to ZATÍM nemůžou dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek