Nenechat vyřvat - OK, ale jak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
22.2.17 15:57
@Anonymní píše:
Převrhne na sebe knížky…? Nebo rovnou celou polici… :nevim: No - to bude klid… až jí to zavalí :zed: :nevim:

Knížky das nahoru, police pridelas :roll: mam dva kluky a byt takhle nepraktická, tak uz mne dávno vezli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
22.2.17 15:58
@Anonymní píše:
Převrhne na sebe knížky…? Nebo rovnou celou polici… :nevim: No - to bude klid… až jí to zavalí :zed: :nevim:

Jak by na sebe asi tak převrhla celou polici, pokud bude knihovna chycená ke zdi? A když na sebe shodí jednu knížku, tak se ji houby stane… maximálně tu knížku okouše nebo potrhá - já osobně bych je prostě dala někam z dosahu, taky jsme měli do určitého věku vše do 1m výšky vyklizené nebo tam byly jen nerozbitné či postradatelné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
22.2.17 15:59
@Anonymní píše:

Staci dat knihy mimo dosah, polici prisroubovat.

Pri cteni tvych prispevku mne napada jedine: Kdo chce, hleda zpusoby, kdo nechce, hleda vymluvy.

Hodne rozumnych rad uz tady padlo, staci si je precist a zamyslet se nad tim.

PS: co budes delat s batoletem? Byt bude potreba upravit tak i tak…Tvuj pristup take…(nebudes napriklad jiz moct vyuzivat ohradku, ditko bude mnohem vice akcni, ted mas jeste klidne obdobi).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.17 16:01
@Danielitha píše:
Vim jak ti je mam takove dite uz skoro 6.mesicu…ted je to tedy trochu lepsi, dokaze se na chvili zabavit, ale do 4.mes. jsem mela doma fakt bordel a skoro nevarila. Udivuje me, ze dite v 10.mes..je stale takove, v tomto veku si uz deti dokazi pohrat. Nestalo se u Vas neco? Ze ma takovy stach byt sama.

Já si nemyslím, že má strach být sama - že jí vadí, že tam nejsem… Vadí jí, že je v té postýlce. Kdybych jí nechala v té místnosti na volno - ani by si nevšimla, že tam nejsem. Jenže by si nehrála s hračkama, ale někde by dělal něco, při čem by si (v lepším případě) ublížila :nevim: Nehraje si na dece s hračkama, prostě leze, šplhá nahoru - jak sjem psala: po policích, do úplnýho rohu místnosti, kde jsou zastrkaný elektrický dráty. Stoupá si, ale vůbec ještě stát neumí - jen visí za ruce. Fakt by si něco udělala. :nevim: Jsem nucena jí dát za mříže… :nevim: Ke stoupnutí používá nábytek, věci, aby se za ně vytáhla do stoje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
jezzz
22.2.17 16:04
@Anonymní píše:
Já si nemyslím, že má strach být sama - že jí vadí, že tam nejsem… Vadí jí, že je v té postýlce. Kdybych jí nechala v té místnosti na volno - ani by si nevšimla, že tam nejsem. Jenže by si nehrála s hračkama, ale někde by dělal něco, při čem by si (v lepším případě) ublížila :nevim: Nehraje si na dece s hračkama, prostě leze, šplhá nahoru - jak sjem psala: po policích, do úplnýho rohu místnosti, kde jsou zastrkaný elektrický dráty. Stoupá si, ale vůbec ještě stát neumí - jen visí za ruce. Fakt by si něco udělala. :nevim: Jsem nucena jí dát za mříže… :nevim: Ke stoupnutí používá nábytek, věci, aby se za ně vytáhla do stoje :nevim:

Ucvi se stat, pak se bude ucit i chodit…je zvidava, objevuje svet. Mas normalni dite. Dela to 99,9 % deti. 99 % lidi upravi byt, aby byl bezpecny…

Ja jsem si na zachod zasla, najedla jsem se, apod. a to bydlim v 4+1 bez ohradky. Vyrvavat jsem nikdy nenechala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.17 16:04
@Pincenza píše:
Ty nemas zadny babicky, dedecky, tatinka? To si nejvic odpocinu, kdyz vezme dti nekdo ven, byt na hodinu. Driv jsem surovala, ted na to prdim, sednu k internetu a nebo jenom cumim. :mrgreen:

tatínek dítěte vypadne kolem půl osmý a přijde kolem sedmý… :nevim: To dítě dávám jemu a jdu uklidit a připravit byt na další den :nevim:
Babičky a dědečkové nejsou :nevim: Resp. jsou - ale nepoužitelní… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
102087
22.2.17 16:06
@Anonymní píše:
Já si nemyslím, že má strach být sama - že jí vadí, že tam nejsem… Vadí jí, že je v té postýlce. Kdybych jí nechala v té místnosti na volno - ani by si nevšimla, že tam nejsem. Jenže by si nehrála s hračkama, ale někde by dělal něco, při čem by si (v lepším případě) ublížila :nevim: Nehraje si na dece s hračkama, prostě leze, šplhá nahoru - jak sjem psala: po policích, do úplnýho rohu místnosti, kde jsou zastrkaný elektrický dráty. Stoupá si, ale vůbec ještě stát neumí - jen visí za ruce. Fakt by si něco udělala. :nevim: Jsem nucena jí dát za mříže… :nevim: Ke stoupnutí používá nábytek, věci, aby se za ně vytáhla do stoje :nevim:

No, co na to napsat… nejsi nucena ji zavírat v ohrádce, jen je to pro tebe pohodlné!!! Tak se pak nediv, že tam řve, komu by se líbilo být zavřený… Jo a jen tak mimochodem, jak dlouho bude myslíš tomu zavřenému 10 měsíčnímu dítěti trvat dostat se nahoru na šprušle a pak to vzít hlavou napřed do kýženého volného prostoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.17 16:11
@j.a.n.i1 píše:
No, co na to napsat… nejsi nucena ji zavírat v ohrádce, jen je to pro tebe pohodlné!!! Tak se pak nediv, že tam řve, komu by se líbilo být zavřený… Jo a jen tak mimochodem, jak dlouho bude myslíš tomu zavřenému 10 měsíčnímu dítěti trvat dostat se nahoru na šprušle a pak to vzít hlavou napřed do kýženého volného prostoru?

Jak „pohodlné“? :nevim: Dám ji tam, když například připravuju věci na odchod z bytu - pro její bezpečnost, ne protože to je pohodlné. pohodlné by pro mě bylo jí dát na podložku, dát ji hračku a nechat si ji těch pár minut hrát - nejspíš by neřvala jak tůr a já jsem nebyla totálně zpocená abych to vše připravila co nejrychleji a ona nemusela v té ohrádce bát minut 10, ale jen 6 (třeba) :nevim: Já jí přece nenechám si tu o něco rozsekat hlavu - pořád za něco visí, nohy jí neunesou, hračky jí nezajímají… zato boty, eletrika, dvířka od skříněk, knopky na dvířkách… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2204
22.2.17 16:12
@Anonymní píše:

Co si pamatuju, udělali jsme půl metru od země bezpečnou zonu, kde se dítěti nic stát nemohlo ( rohy stolu, zásuvky, šuplíky, vše zajištěno. ) Potom si děti lezli po zemi a mohli skoumat co chtěli, bylo to bezpečné. Také jsme měli 2+kk, takže vím, že to jde. Postýlku ani ohrádku jsme nepoužívali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
22.2.17 16:13

Malá má jenom dva měsíce, ale neřeším - samozřejmě minimalizuju chvíle, kdy by mohla začít řvát a já nebyla po ruce, ale jako sorry, na záchod prostě chodím, smrdět celej den taky nebudu a hlady kvůli ní též neumřu. Tak prostě někdy pět minut pláče v postýlce, no to je teda fakt děs. Večer nenechávám vyřvat, při prvním kňournutí k ní jdu.
Hodlám to úplně stejně dělat i až začne bejt hejbací, odmítám chodit na záchod s batoletem. Ona chvilka pláče ještě nikoho nezabila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
22.2.17 16:13
@Anonymní píše:
Jak „pohodlné“? :nevim: Dám ji tam, když například připravuju věci na odchod z bytu - pro její bezpečnost, ne protože to je pohodlné. pohodlné by pro mě bylo jí dát na podložku, dát ji hračku a nechat si ji těch pár minut hrát - nejspíš by neřvala jak tůr a já jsem nebyla totálně zpocená abych to vše připravila co nejrychleji a ona nemusela v té ohrádce bát minut 10, ale jen 6 (třeba) :nevim: Já jí přece nenechám si tu o něco rozsekat hlavu - pořád za něco visí, nohy jí neunesou, hračky jí nezajímají… zato boty, eletrika, dvířka od skříněk, knopky na dvířkách… :nevim:

A proc nemuze byt u tebe, kdyz chystas veci? :nevim:

Odpust mi dotaz, stale to nechapu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.17 16:14

Tak já prostě přiznávám, že jsem neschopná. Ano, neumím to. Nevím jak na to. Máme jednu obytnou místnost - tam je stůl, psací stůl, gauč, police, knihovna - máme tu vše. Uprostřed má prostor ona - podložku, hračky. Ano - neumím 45 metrů přizpůsobit dítěti :nevim: A mé dítě se neumí zabavit hračkou, chce být ve vertikální poloze - at´ to stojí, co to stojí. Přiznávám, že jsem tedy lempl - a nemyslím to ironicky, nybrž zcela vážně. Děkuji všem za postřehy. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.17 16:15
@jezzz píše:
A proc nemuze byt u tebe, kdyz chystas veci? :nevim:Odpust mi dotaz, stale to nechapu…

Chodím po celém bytě :nevim: Nedokážu na ní stále koukat a to ted´ fakt musím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21311
22.2.17 16:17
@Anonymní píše:
tatínek dítěte vypadne kolem půl osmý a přijde kolem sedmý… :nevim: To dítě dávám jemu a jdu uklidit a připravit byt na další den :nevim:
Babičky a dědečkové nejsou :nevim: Resp. jsou - ale nepoužitelní… :nevim:

Hele - manžel je pryč od sedmi do sedmi. Hlídání nemám. Mame byt 3+1, kluky 2,5 roku a 7 měsíců. Vyrvavat nikdy nenechavam. Proste musíš upravit byt pro děti. Nechápu jak jako připravujes váš mrnavy byt na dalsi den? A hlavně - co jako děláš cele dny? Vařit a uklízet můžeš s malou za zadkem nebo v nositku, líčím se u zrcadla v obýváku, vlasy si foukam, když děti spí. Kafe piju s nimi na zemi při hraní. Žádné dítě si v deseti měsících nehraje samo na dece. Fakt bude hůř a s tímhle přístupem ti bude brzy hrabat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
22.2.17 16:17
@Anonymní píše:
Jak „pohodlné“? :nevim: Dám ji tam, když například připravuju věci na odchod z bytu - pro její bezpečnost, ne protože to je pohodlné. pohodlné by pro mě bylo jí dát na podložku, dát ji hračku a nechat si ji těch pár minut hrát - nejspíš by neřvala jak tůr a já jsem nebyla totálně zpocená abych to vše připravila co nejrychleji a ona nemusela v té ohrádce bát minut 10, ale jen 6 (třeba) :nevim: Já jí přece nenechám si tu o něco rozsekat hlavu - pořád za něco visí, nohy jí neunesou, hračky jí nezajímají… zato boty, eletrika, dvířka od skříněk, knopky na dvířkách… :nevim:

No, evidentně jsi příliš pohodlná na to, upravit byt, aby ho mohlo užívat i to dítě, které jste si pořídili… a nějak nevím, co je nebezpečného na botech, dvířkách od skřínky a na čudlech na nich? A tedy upřímně ani nevím, co bylo tak nebezpečné na „elektrice“ buď jsou dráty v zásuvkách a tu jen tak 10 měsíční dítě nevyndá, ty pojistkové jsou hodně ztuha no a když vyndá, tak co, tak bude mít v ruce kabel od odpojeného přístroje, a do zásuvky díky těm pojistným packám taky nic nenacpe, tak kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí