Není Emimino trochu heklý?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116669
19.8.23 19:36
@jege píše:
A také to v Tobě heklo, že Polednice s Uzbekem mají příznivce mezi adminy, takže máš utrum? ;) :P

Joo. :mrgreen: taky už mám paranoiu. Jsou všude!!! 😱 👽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13258
19.8.23 19:39

Nevím, jestli je heklý…ale poslední dobou je takový leklý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
19.8.23 20:12

Nevím, ale spíš bych řekl, že to není problém mimina, ale toho IP rozsahu, odkud se zakladatel přihlašuje, ne?
Nebo teda nějak divně chápu: Kvůli útoku z vašeho zařízení byla vaše IP adresa zablokována na nutnou dobu.
Takže se ten „server“ začal bránit, protože asi na něj chodí moc požadavků a maj podezření na nějakou nekalost- DDoS útok, nebo tak.
Takže to může i znamenat, že zakladatelův počítač je načnutý.
Nebo- je třeba za NATem (jako dalších 10.000) a tedy pro server se to jeví, jakže moc lidí přistupuje ze stejné IP a tedy nezvyklý provoz.
Nebo- není mimi optimálně nakonfigurováno, protože i mě se občas nedaří mimi ani načíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37277
19.8.23 20:36
@aiwwa píše:
Joo. :mrgreen: taky už mám paranoiu. Jsou všude!!! 😱 👽

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že po Tobě nejdou! ;) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ta_holka_co_pise
19.8.23 21:08

Tak hlavně že se načítají reklamy 🤣 🤣 🤭že nefungujou stránky jako takový je fuk.

• Citovat
  • Upravit
14674
20.8.23 02:23

@Ivan PPZ Zníš, jako bys tomu tak trochu rozuměl :D Jaký může být důvod, že mi Emimi funguje v anonymním okně bez problémů, ale v normálním furt hlásí Bad Request, Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit. Načte se mi úvodní stránka, ale dál se nikam nedostanu. Můžu za to já, nebo oni? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
20.8.23 10:38
@ta_holka_co_pise píše:
Tak hlavně že se načítají reklamy 🤣 🤣 🤭že nefungujou stránky jako takový je fuk.

Reklamy jedou z jiných serverů, které jsou asi trochu lépe zpracovány… Je možné, že se taková pěkná stránka dívá třeba na 30 jiných serverů, než se to komplet načte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
20.8.23 10:40

@Michelle_M Tohle bude spíš u tebe, v browseru. Nechat vymazat cache prohlížeče a taky cookies. Ale pozor, pak na různé servery bude nutno udělat znovu přihlášení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14674
20.8.23 12:09
@Ivan PPZ píše:
@Michelle_M Tohle bude spíš u tebe, v browseru. Nechat vymazat cache prohlížeče a taky cookies. Ale pozor, pak na různé servery bude nutno udělat znovu přihlášení.

Díky, to je přesně to, co nechci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
20.8.23 12:19

Tak můžeš mazat kokína jen pro mimino, ostatní loginy ti zůstanou. A cache na to nemá vliv vůbec.
Event. bys mohla zkusit poeditovat kukí a pozměnit jí časový údaj (a ledasco jiného), ale to by ses tu pak na to neptala asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20887
21.8.23 11:35

@Anna766

Můžete prosím uvést, ve které sekci webu máte problém s vkládáním fotek a na které platformě? (desktop/ mobil/ tablet)
Moc díky,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20887
21.8.23 11:49

@Ivan PPZ

Díky za vysvětlivku, je to přesně tak.

@Ploskutáček

Díky za hlášení chyby, rychlejšího řešení se dočkáte, pokud chybu nahlásíte prostřednictvím diskuze Chyba v Matrixu .

K Vašemu dotazu: Náš bezpečnostní systém vyhodnotil aktivitu postižených uživatelů jako pokus o útok a jejich IP byla zařazena do karantény na dobu 30 minut. Je možné i to, že na postižených PC zaúřadoval nějaký mallware, nebo byli součástí botnetu.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149582
21.8.23 12:01
@admin píše:
@Anna766Můžete prosím uvést, ve které sekci webu máte problém s vkládáním fotek a na které platformě? (desktop/ mobil/ tablet)
Moc díky,
Jitka

Ten problém je jak jak na PC tak na mobilu, prohlížeč google. A nejsem sama kdo ten problém má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11800
21.8.23 15:35
@admin píše:
@Ivan PPZ

Díky za vysvětlivku, je to přesně tak.

@Ploskutáček

Díky za hlášení chyby, rychlejšího řešení se dočkáte, pokud chybu nahlásíte prostřednictvím diskuze Chyba v Matrixu .

K Vašemu dotazu: Náš bezpečnostní systém vyhodnotil aktivitu postižených uživatelů jako pokus o útok a jejich IP byla zařazena do karantény na dobu 30 minut. Je možné i to, že na postižených PC zaúřadoval nějaký mallware, nebo byli součástí botnetu.

Hezký den,
Jitka

Mně už to přestalo blbnout, když jsem psal, že to zmizelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65453
21.8.23 15:44
@Ploskutáček píše:
Mně už to přestalo blbnout, když jsem psal, že to zmizelo…

náhodou tohle bývá super způsob se něčeho zbavit. Běžně mě třeba měsíc bolí koleno tak, že nemůžu pomalu chodit, tak se dokopu objednat na ortopedii a druhý den je po bolesti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák