Neomezené vycházky na rizikovém těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
5.5.11 15:59

Ale jak už sem psala tak záleží taky na kódu diagnozy, pro rizikové těhotenství je těch kódu několik a na některou to nelze napsat, tak jestli není problém v tomhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.5.11 16:07

No to bude asi ten háček…, ale nechápu proč mu to nedojde? Já mu mám vysvětlovat co má udělat, aby mi mohl napsat neomezené vycházky? Asi budu muset…, ale nejsem doktor a nevím jaký kód ke mě má přiřadit…
Každopádně děkuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.5.11 16:11

No hele mně dycky teda vypisovala neschopenku sestrička, dr. o tom podle mě nemá páru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.5.11 16:12

Jo a ještě mě napadá jedna věc, neomezené vycházky nejdou napsat prvních 14 dní!!! to by neměly být vycházky žádné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.5.11 16:17

Zkusím to teda probrat se sestřičkou :palec: ! Já to vždycky řešila s doktorem… Jsem na neschopence skoro od začátku března, takže těch prvních 14 dní není můj případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
5.5.11 17:16

ahoj
já mám od 7:30 do 18:00 vycházky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
5.5.11 18:19

Ahoj holky, asi vás nepotěším, ale na neschopenku jsem sla hned v 9tt, nemam rizikové, ale dokonce Vysoce rizikové těhotenství, takže tím to asi nebude!!! Ani těch prvních 14 dní nehraje roli…
Vždy je to jen na doktorech! já mám napsáno taky Neomezeně. hlavne nechápu, proč by měl někdo těhulky omezovat!! Že jo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.5.11 19:26

Já měla napsáno „neomezeně“, a to hned od začátku. Sice jsem bojovala jako lev (viz výše), ale podařilo se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
5.5.11 19:34

a já ani necekla.....aniž bych si to uvědomila…až doma jsem se dívala a zjistila to Neomezeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.5.11 12:29

Já osobně neznám žádnou těhulku, která by měla neomezené vycházky :-(. Tak bych vás chtěla moc poprosit, jestli byste se nemohli zeptat svých ochotných doktorů, kteří neomezené vycházky píšou naprosto bez potíží, jaký „kod“ nebo „režim“ k vám přiřadili, aby vám ty neomezené vycházky na sociálce prošly??? Nebo jak je to možné, že to někomu sicálka vrátí a vám ne?? Moooc všem děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.11 14:14
Ivana A píše:
Já osobně neznám žádnou těhulku, která by měla neomezené vycházky :-(. Tak bych vás chtěla moc poprosit, jestli byste se nemohli zeptat svých ochotných doktorů, kteří neomezené vycházky píšou naprosto bez potíží, jaký „kod“ nebo „režim“ k vám přiřadili, aby vám ty neomezené vycházky na sociálce prošly??? Nebo jak je to možné, že to někomu sicálka vrátí a vám ne?? Moooc všem děkuju!

Ahoj, jak já jsem teď přešla k novému doktorovi k vůli vycházkám a jeho jednání a začla jsem hovořit s novým doktorem na téma vycházky, tak mi řekl: naštvou mě vždycky ženské když jsou na nemocenské a chcou neomezené vycházky. Jednou jsou na nemocenské a to znamená, že se musí řídit nějakými těmi pravidly, ale dal mi na výběr vycházky. Já jsem samozdřejmě řekla, že bych chtěla od těch 10 do 18hod. Jsem ráda, že mě vzal v 18 tt a nechtěla jsem ho hned rozčílit, že bych mu řekla neomezené.
A ty co maj neomezené, tak to jim jen můžeme závidět.Držím palec ať ti vše dopadne podle tvých představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.5.11 18:00

Ja jsem taky na rizikovým a neomezený vycházky mě dala doktorka automaticky hned po prvním ultrazvuku. Jsem těhotna po IVF. Měsíc jsem je měla omezený od 11-13 a od 15-17 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
6.5.11 18:06

Ahoj holky,já mám též neomezeně na neschopence-Dg:vysoce rizikové těhot.pod dohledem,do nemocnice 12 km kdyby něco.
Je to již mé druhé těhotenství-to první ta samá dg.
Záleží na lékaři jek to napíše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
9.5.11 12:01
kaceslavapet píše:
Megii píše:
Kaceslavapet je něco nového? přišlo vám vyjádření z té sociálky kvůli tomu že se na tebe nedozvonili?

Ahoj Megie,

tak včera jsem dostala dopis. Nakonec jsem z toho vyšla bez úhony. Udělali chybu, že nezaklepali u nás na dveře a tím je to v rozporu zda jsem byla doma či ne. Takže jsme s manželem rádi, protože kdyby mě zkrátili nemocenskou, tak nevím jak by jsme to zvládali. Takže jsme s manželem rádi, že námi poslaný dopis byl úspěšný.
Jinak tento týden jsem byla u nového doktora v Silesii medical v Ostravě a vzal mě. Sice říkal, že je to nešikovné přecházet v 18 tt k novému doktorovi, ale nakonec to překousl. A s vycházkami, no super, mám je od 10 do 18 hod. Je to pořád lepší, než od 14 do 18 hod. Tak s manželem můžem jet na výlet atd. A jednání, úplně super. Já byla v obličeji červená jak rak, ale doktor byl velice příjemný a poslouchal co říkám. Díky žes na mě myslela. Vážím si toho :-)

Tak to je dobře, že to tak dopadlo!
Tak se v deset sbal a jestli ti jede nějaký bus, přijeď na návštěvu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuluza
9.5.11 16:05

Ahojte holky,mohla bych se vás na něco optat?Jsem na úplným začátku těhu ještě jsem ani nebyla u doktora,pracuju jako zdrav sestra v léčebně dlouhodobě nemocných,takže předpokládám,že by mě měl dr nechat doma už jen kvůli práci. Tak se chci zeptat vás co máte neschopenku jestli vám jí dali hned nebo třeba až po srdečních ozvách. Díky moc :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky