Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Premek_Orac píše:
Jak já úplně nefndím realitkám, tak dát alespoň dvouměsíční kauci a nechat nájemníky zaplatit provizi RK má smysl v tom, že to vyfiltruje ty největší hrozby s nejnapnutějším rozpočtem…
Bohužel ani to ze zaplatí kauci a provizi neznamená ze je pak nájemník schopny platit. Řeším teď dluh spolubydlícího a do konce měsíce má zaplatit 22.000. To ještě podotýkám ze během prvního měsíce soužití se přítelovi “ztratily” peníze a došlo se na další hrůzy ![]()
@Anonymní píše:
@Darvulia ano poslala, mají to do 31.7., takže naštěstí už zbývá jen měsíc a půl, ponaučení pro příště no.. nejvíc mě fascinuje jak jsou ještě drzí a řeknou mi pomalu že mám být ráda že mi poslali alespoň ty 2.000…
Aha, tak v tom případě si myslím, že už ti nepošlou nic, už nehrají o čas ![]()
@n_hehe píše:
Bohužel ani to ze zaplatí kauci a provizi neznamená ze je pak nájemník schopny platit. Řeším teď dluh spolubydlícího a do konce měsíce má zaplatit 22.000. To ještě podotýkám ze během prvního měsíce soužití se přítelovi “ztratily” peníze a došlo se na další hrůzy
Samozřejmě, že jistotu to naprostou nedá, ale fakt to zpravidla vyloučí ty nejhorší hrůzy.
@Darvulia ano poslala, mají to do 31.7., takže naštěstí už zbývá jen měsíc a půl, ponaučení pro příště no.. nejvíc mě fascinuje jak jsou ještě drzí a řeknou mi pomalu že mám být ráda že mi poslali alespoň ty 2.000…