Neplatiči nájemníci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.6.18 13:22

@Darvulia ano poslala, mají to do 31.7., takže naštěstí už zbývá jen měsíc a půl, ponaučení pro příště no.. nejvíc mě fascinuje jak jsou ještě drzí a řeknou mi pomalu že mám být ráda že mi poslali alespoň ty 2.000…

• Citovat
  • Upravit
315
14.6.18 16:24
@Premek_Orac píše:
Jak já úplně nefndím realitkám, tak dát alespoň dvouměsíční kauci a nechat nájemníky zaplatit provizi RK má smysl v tom, že to vyfiltruje ty největší hrozby s nejnapnutějším rozpočtem…

Bohužel ani to ze zaplatí kauci a provizi neznamená ze je pak nájemník schopny platit. Řeším teď dluh spolubydlícího a do konce měsíce má zaplatit 22.000. To ještě podotýkám ze během prvního měsíce soužití se přítelovi “ztratily” peníze a došlo se na další hrůzy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
14.6.18 17:12
@Anonymní píše:
@Darvulia ano poslala, mají to do 31.7., takže naštěstí už zbývá jen měsíc a půl, ponaučení pro příště no.. nejvíc mě fascinuje jak jsou ještě drzí a řeknou mi pomalu že mám být ráda že mi poslali alespoň ty 2.000…

Aha, tak v tom případě si myslím, že už ti nepošlou nic, už nehrají o čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
15.6.18 10:18
@n_hehe píše:
Bohužel ani to ze zaplatí kauci a provizi neznamená ze je pak nájemník schopny platit. Řeším teď dluh spolubydlícího a do konce měsíce má zaplatit 22.000. To ještě podotýkám ze během prvního měsíce soužití se přítelovi “ztratily” peníze a došlo se na další hrůzy :roll:

Samozřejmě, že jistotu to naprostou nedá, ale fakt to zpravidla vyloučí ty nejhorší hrůzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová