Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyby se nedej bože něco stalo, tak ti musejí akutní ošetření poskytnout i bez průkazky. Nehledě na to, že není problém do pojištovny zavolat a vyžádat si ověření, to lékaři pojištovna sdělí hned po telefonu. A ty si na pojištovnu zavolej, to můžeš hned ráno, a urguj průkazku.
Nám chodí do špitálu pacienti kteří mají ještě ty úplně staré průkazky a vůbec netuší, že jsou teď nějaké modré průkazky pojišťoven. A vesměs jsou to mladí lidé. Ošetří tě i se starou průkazkou a jak to půjde, tak si zkus vyřídit novou.
Oni to neposílají, musíš si tam dojít osobně, taky jsem tam byla osobně na pobočce. ![]()
jo posilají, teda mě přišla poštou (no vlastně už několi, jsem hrozný expert a pořád ji ztrácim
) a jak tu bylo řečeno, kdyby něco akut, tak tě ošetřit musí. Zkus na tu vzp zavolat, třeba to stačí zaurgovat po telefonu.
mě taky přišla poštou. jen jsem vyplnila formulář na jejich stránkách
muffinka89 píše:
Na jejich stránkách?
tak to taky slyšim prvně, ale koukni tam ![]()
Holky teď jsem si všimla,že náhradní doklad který měla než jí přijde průkazka je už prošlí ale průkazka mi zatím nepřišla.Boužel mi onemocněl syn a já nemám jak se dostat na VZP aby mi vystavila úřednice nový.Kdyby se nedej bože něco stalo,vzali by mi malou i z tímto dokladem?Děkuji