Neplatný náhradní doklad od VZP

muffinka89
5.9.11 03:14

neplatný náhradní doklad od VZP

Holky teď jsem si všimla,že náhradní doklad který měla než jí přijde průkazka je už prošlí ale průkazka mi zatím nepřišla.Boužel mi onemocněl syn a já nemám jak se dostat na VZP aby mi vystavila úřednice nový.Kdyby se nedej bože něco stalo,vzali by mi malou i z tímto dokladem?Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
5.9.11 05:55

Kdyby se nedej bože něco stalo, tak ti musejí akutní ošetření poskytnout i bez průkazky. Nehledě na to, že není problém do pojištovny zavolat a vyžádat si ověření, to lékaři pojištovna sdělí hned po telefonu. A ty si na pojištovnu zavolej, to můžeš hned ráno, a urguj průkazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
5.9.11 07:37

Nám chodí do špitálu pacienti kteří mají ještě ty úplně staré průkazky a vůbec netuší, že jsou teď nějaké modré průkazky pojišťoven. A vesměs jsou to mladí lidé. Ošetří tě i se starou průkazkou a jak to půjde, tak si zkus vyřídit novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.11 09:30

Oni to neposílají, musíš si tam dojít osobně, taky jsem tam byla osobně na pobočce. :palec:

• Citovat
  • Upravit
1366
5.9.11 12:06

jo posilají, teda mě přišla poštou (no vlastně už několi, jsem hrozný expert a pořád ji ztrácim :oops: ) a jak tu bylo řečeno, kdyby něco akut, tak tě ošetřit musí. Zkus na tu vzp zavolat, třeba to stačí zaurgovat po telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
5.9.11 14:23

mě taky přišla poštou. jen jsem vyplnila formulář na jejich stránkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
5.9.11 14:51

Na jejich stránkách?