Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Vůbec ne, myslela si něco o pr*eli… Teď jsem e-mail dopsala a odeslala na Primu. Ty jo, mohli by jí tam věnovat blok v KrimiPlus - žádná rychlá zprávička
Uvidíme jak zareaguji…
Otázka: Jste někdo z Vás, kdo s ní máte zkušenosti, mluvit před kamerou? Slíbila jsem, že se pokusím někoho sehnat. Už se totiž ozvali z NOVY
Prosím podvedené maminky tady - https://www.emimino.cz/…do-tv-90859/
Hlaváčci píše:
Prosím podvedené maminky tady - https://www.emimino.cz/…do-tv-90859/
dala jsem to i na dvojcata.cz, je tam dost podvedených maminek, tak se třeba někdo ozve ![]()
Dobrý večer,
bohužel jsem také okradená. Chtěla jsem na bazoši koupit kočárek, tato podvodnice se mi ozvala ale pod jménem Lída Stará. Do dvou hodin poslala fotky, kočárek krásný, na dobírkou neposílala, tak jsme se odohodly,že jí pošlu půlku na účet a půlku tedy dobírkou, fajn ale ať pošlu potvrzení,že jsem peníze odeslala aby mohla hned poslat.
…ok, nakupuji přes net dost často a dlouho, nikdy se mi nic takové nestalo tak jsem myslela,že i teď to proběhne v pohodě.
po dvou dnech mě kontaktovala maminka,že je také okradená a jestli náhodou neznám i tuto paní, mrkla jsem na stránky modrého koníka.sk a byly tam ty fotky. Paní se okamžila začala ohánět,že je ona okradena a kdesi cosi. Pak mě začala slovně napadat a nakonec mě poslala někam
…po x výhrůžných meilech co jsem ji psala mi přišla odpověď, že je muž a mužně voní
no chápete to? ![]()
Bože, to je k… Kéž by se jí to vše jednou vrátilo (a vězením to nesplatí), bohužel tomu moc nevěřím.
Tak nám všem přeji do budoucna štěstí!
petra0007 píše:
Dobrý večer,bohužel jsem také okradená. Chtěla jsem na bazoši koupit kočárek, tato podvodnice se mi ozvala ale pod jménem Lída Stará. Do dvou hodin poslala fotky, kočárek krásný, na dobírkou neposílala, tak jsme se odohodly,že jí pošlu půlku na účet a půlku tedy dobírkou, fajn ale ať pošlu potvrzení,že jsem peníze odeslala aby mohla hned poslat.…ok, nakupuji přes net dost často a dlouho, nikdy se mi nic takové nestalo tak jsem myslela,že i teď to proběhne v pohodě.
![]()
po dvou dnech mě kontaktovala maminka,že je také okradená a jestli náhodou neznám i tuto paní, mrkla jsem na stránky modrého koníka.sk a byly tam ty fotky. Paní se okamžila začala ohánět,že je ona okradena a kdesi cosi. Pak mě začala slovně napadat a nakonec mě poslala někam
![]()
…po x výhrůžných meilech co jsem ji psala mi přišla odpověď, že je muž a mužně voní
no chápete to?
petra0007 píše:
Dobrý večer,bohužel jsem také okradená. Chtěla jsem na bazoši koupit kočárek, tato podvodnice se mi ozvala ale pod jménem Lída Stará. Do dvou hodin poslala fotky, kočárek krásný, na dobírkou neposílala, tak jsme se odohodly,že jí pošlu půlku na účet a půlku tedy dobírkou, fajn ale ať pošlu potvrzení,že jsem peníze odeslala aby mohla hned poslat.…ok, nakupuji přes net dost často a dlouho, nikdy se mi nic takové nestalo tak jsem myslela,že i teď to proběhne v pohodě.
![]()
![]()
no chápete to?
svině jedna
, já jí dostat do rukou, ta by viděla, nebo spíš neviděla, bych jí ten xicht zmalovala
![]()
jsem ještě zjistila,že na bazoši si ,,půjčuje" jména dobrých inzerentů a obchoduje pod jejich jmény. Hrozná sviňárna.
Petra0007:
Byla bys ochotná to říct i do TV, kdyby bylo třeba? Jinak koukám, že to je stejný postup jako v mém případě. Taky často nakupuji přes internet a vždy ok.
Neber si to špatně, ale ta její poslední odpověď mě i pobavila
Jako to vypovídá o jejím IQ
petra0007 píše:
jsem ještě zjistila,že na bazoši si ,,půjčuje" jména dobrých inzerentů a obchoduje pod jejich jmény. Hrozná sviňárna.
bulina píše:petra0007 píše:svině jedna
![]()
![]()
no chápete to?
, já jí dostat do rukou, ta by viděla, nebo spíš neviděla, bych jí ten xicht zmalovala
![]()
Ani nemluv, já místo toho, abych pekla v klidu cukroví, jak maličký usne, trčím na netu, abych jí mohla opepřit život…
no pokud jsem to pochopila dobře tak ona si zjistí jméno a meil a založí dost podobný meil a pak to už jede… paní Lída Stará opravdu existuje.