Nepodvedla i někoho z vás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
12.12.11 21:11

Vůbec ne, myslela si něco o pr*eli… Teď jsem e-mail dopsala a odeslala na Primu. Ty jo, mohli by jí tam věnovat blok v KrimiPlus - žádná rychlá zprávička :) Uvidíme jak zareaguji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
12.12.11 21:16

pro jistotu jsem to dala i na novu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
13.12.11 10:17

S TV to vubec neni spatny napad. Chvalim! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
13.12.11 10:58

Otázka: Jste někdo z Vás, kdo s ní máte zkušenosti, mluvit před kamerou? Slíbila jsem, že se pokusím někoho sehnat. Už se totiž ozvali z NOVY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
13.12.11 11:11

Prosím podvedené maminky tady - https://www.emimino.cz/…do-tv-90859/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
13.12.11 12:57
Hlaváčci píše:
Prosím podvedené maminky tady - https://www.emimino.cz/…do-tv-90859/

dala jsem to i na dvojcata.cz, je tam dost podvedených maminek, tak se třeba někdo ozve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
13.12.11 13:40

Jé, moc děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petra0007
13.12.11 19:59

Taky jsem okradená

Dobrý večer,

bohužel jsem také okradená. Chtěla jsem na bazoši koupit kočárek, tato podvodnice se mi ozvala ale pod jménem Lída Stará. Do dvou hodin poslala fotky, kočárek krásný, na dobírkou neposílala, tak jsme se odohodly,že jí pošlu půlku na účet a půlku tedy dobírkou, fajn ale ať pošlu potvrzení,že jsem peníze odeslala aby mohla hned poslat. :x …ok, nakupuji přes net dost často a dlouho, nikdy se mi nic takové nestalo tak jsem myslela,že i teď to proběhne v pohodě. :cert: :cert: po dvou dnech mě kontaktovala maminka,že je také okradená a jestli náhodou neznám i tuto paní, mrkla jsem na stránky modrého koníka.sk a byly tam ty fotky. Paní se okamžila začala ohánět,že je ona okradena a kdesi cosi. Pak mě začala slovně napadat a nakonec mě poslala někam :zed: :zed: …po x výhrůžných meilech co jsem ji psala mi přišla odpověď, že je muž a mužně voní :pocitac: no chápete to? :?:

• Citovat
  • Upravit
575
13.12.11 20:39

Bože, to je k… Kéž by se jí to vše jednou vrátilo (a vězením to nesplatí), bohužel tomu moc nevěřím. :cert: Tak nám všem přeji do budoucna štěstí!

petra0007 píše:
Dobrý večer,bohužel jsem také okradená. Chtěla jsem na bazoši koupit kočárek, tato podvodnice se mi ozvala ale pod jménem Lída Stará. Do dvou hodin poslala fotky, kočárek krásný, na dobírkou neposílala, tak jsme se odohodly,že jí pošlu půlku na účet a půlku tedy dobírkou, fajn ale ať pošlu potvrzení,že jsem peníze odeslala aby mohla hned poslat. :x …ok, nakupuji přes net dost často a dlouho, nikdy se mi nic takové nestalo tak jsem myslela,že i teď to proběhne v pohodě. :cert: :cert: po dvou dnech mě kontaktovala maminka,že je také okradená a jestli náhodou neznám i tuto paní, mrkla jsem na stránky modrého koníka.sk a byly tam ty fotky. Paní se okamžila začala ohánět,že je ona okradena a kdesi cosi. Pak mě začala slovně napadat a nakonec mě poslala někam :zed: :zed: …po x výhrůžných meilech co jsem ji psala mi přišla odpověď, že je muž a mužně voní :pocitac: no chápete to? :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
13.12.11 20:59
petra0007 píše:
Dobrý večer,bohužel jsem také okradená. Chtěla jsem na bazoši koupit kočárek, tato podvodnice se mi ozvala ale pod jménem Lída Stará. Do dvou hodin poslala fotky, kočárek krásný, na dobírkou neposílala, tak jsme se odohodly,že jí pošlu půlku na účet a půlku tedy dobírkou, fajn ale ať pošlu potvrzení,že jsem peníze odeslala aby mohla hned poslat. :x …ok, nakupuji přes net dost často a dlouho, nikdy se mi nic takové nestalo tak jsem myslela,že i teď to proběhne v pohodě. :cert: :cert: po dvou dnech mě kontaktovala maminka,že je také okradená a jestli náhodou neznám i tuto paní, mrkla jsem na stránky modrého koníka.sk a byly tam ty fotky. Paní se okamžila začala ohánět,že je ona okradena a kdesi cosi. Pak mě začala slovně napadat a nakonec mě poslala někam :zed: :zed: …po x výhrůžných meilech co jsem ji psala mi přišla odpověď, že je muž a mužně voní :pocitac: no chápete to? :?:

svině jedna :cert: , já jí dostat do rukou, ta by viděla, nebo spíš neviděla, bych jí ten xicht zmalovala :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petra0007
13.12.11 21:04

ale bohužel

jsem ještě zjistila,že na bazoši si ,,půjčuje" jména dobrých inzerentů a obchoduje pod jejich jmény. Hrozná sviňárna.

• Citovat
  • Upravit
473
13.12.11 21:05

Petra0007:
Byla bys ochotná to říct i do TV, kdyby bylo třeba? Jinak koukám, že to je stejný postup jako v mém případě. Taky často nakupuji přes internet a vždy ok.
Neber si to špatně, ale ta její poslední odpověď mě i pobavila :D Jako to vypovídá o jejím IQ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
13.12.11 21:07
Jméno si může napsat jaké chce, ale když ti odepíše, tak zjistíš podle mailu, jestli je skutečně tím člověkem, ne? :nevim:
petra0007 píše:
jsem ještě zjistila,že na bazoši si ,,půjčuje" jména dobrých inzerentů a obchoduje pod jejich jmény. Hrozná sviňárna.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
13.12.11 21:10
bulina píše:
petra0007 píše:
svině jedna :cert: , já jí dostat do rukou, ta by viděla, nebo spíš neviděla, bych jí ten xicht zmalovala :pocitac: :pocitac:

Ani nemluv, já místo toho, abych pekla v klidu cukroví, jak maličký usne, trčím na netu, abych jí mohla opepřit život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petra0007
13.12.11 21:25

no pokud jsem to pochopila dobře tak ona si zjistí jméno a meil a založí dost podobný meil a pak to už jede… paní Lída Stará opravdu existuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák