Neposlali zaplacné zboží, co teď?

767
25.3.13 07:37

Neposlali zaplacné zboží, co teď?

Ahoj holky,

moje máma objednala z nějakého pofiderního e-shopu hodinky, zaplatila předem a dodnes nic nedošlo. Objednávala je před 2 měsíci (chtěla je pro mně jako dárek). Napsala jim několik e-mailů, volala tam, bez odezvy. Co v této situaci může dělat, kam se obrátit? Já v tomhle nejsem vůbec zběhlá. Navíc se nejedná o malou částku…

Díky a hezký den všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
167
25.3.13 07:47

Jediná možnost je podat tr. oznámení na eshop taky se dají najít různé odkazy na hromadné žaloby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
25.3.13 08:00
@anahry píše:
Ahoj holky,

moje máma objednala z nějakého pofiderního e-shopu hodinky, zaplatila předem a dodnes nic nedošlo. Objednávala je před 2 měsíci (chtěla je pro mně jako dárek). Napsala jim několik e-mailů, volala tam, bez odezvy. Co v této situaci může dělat, kam se obrátit? Já v tomhle nejsem vůbec zběhlá. Navíc se nejedná o malou částku…

Díky a hezký den všem!

a co je to za e shop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
25.3.13 08:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.3.13 08:25

@anahry nejde ten odkaz 8o existuje ten web ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
25.3.13 08:27

Myslím, že je tam překlep, našla jsem www.minidarek.cz a ten funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
25.3.13 08:29
@Jazz27 píše:
@anahry nejde ten odkaz 8o existuje ten web ještě?

To asi melo byt: www.minidarek.cz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.3.13 08:31

@lazy_cat tak na mě ten web moc dobrý dojem neudělal, tam bych si nic neobjednala. Ale jak to vymoct zpátky, to bohužel neporadím, nevím. Ale ráda se dozvím, pro případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
25.3.13 08:41

Koukam, v nabidce majo 12 ks zbozi 8o
A kdyz tam mamka volala, tak ji to ani nikdo nezvedl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
25.3.13 08:53

A pokud jsem to neprehlidla, tak ani v obch. podminkach nemaji stanoveny cas pro doruceni.
Koukala jsem na net a jeden zakaznik psal, ze na zbozi cekal pres 2 mesice.
Ja bych se s tim neparala a napsala email nebo doporuceny dopis, kde vyhrozuju trestnim oznamenim nebo čoikou. Kdyz se neumeji ani ozvat, ze s tim dodanim maji treba nejaky problem. :cert:
A hlavne na netu bych do diskuzi a recenzi psala negativni komentare o jejich pristupu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
25.3.13 09:02

Jeste maji email mini. darek@seznam.cz
Jinak co jsem nasla, tak vsem bylo zbozi doruceno, jen stiznosti na dobu dodani a komunikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
25.3.13 09:25

@Jazz27 Máš pravdu, já bych si tam teda nikdy nic nekoupila…v nabídce minimum, to dobrý dojem neudělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
25.3.13 10:10

Nikdy neplatit předem… poučena??? :lol: :lol: :lol:

Já teda nakupuji přes internet pouze pokud to jde poslat na dobírku - a i na tu mi mohou poslat v krabici šutr, že ano :lol:
Nikdy bych neposlala peníze předem na účet (menší částku třeba ano, ale větší obnos fakt nikdy) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
25.3.13 18:25
@Cmochy píše:
Nikdy neplatit předem… poučena??? :lol: :lol: :lol:Já teda nakupuji přes internet pouze pokud to jde poslat na dobírku - a i na tu mi mohou poslat v krabici šutr, že ano :lol:
Nikdy bych neposlala peníze předem na účet (menší částku třeba ano, ale větší obnos fakt nikdy) :kytka:

Bezne posilam penize predem na ucet. Prijde mi to v dnesni dobe normalni. :nevim: Ono si clovek nevybere. Kdyz chce nekdo nekoho oskubat, cesticku si najde.

Jinak zakladatelko zadej si do googlu “ e shop nedodane zbozi“ a tam moznosti postupu obrany jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.12.13 15:03
@anahry píše:
Ahoj holky,

Díky a hezký den všem!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák