Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
moje máma objednala z nějakého pofiderního e-shopu hodinky, zaplatila předem a dodnes nic nedošlo. Objednávala je před 2 měsíci (chtěla je pro mně jako dárek). Napsala jim několik e-mailů, volala tam, bez odezvy. Co v této situaci může dělat, kam se obrátit? Já v tomhle nejsem vůbec zběhlá. Navíc se nejedná o malou částku…
Díky a hezký den všem!
Jediná možnost je podat tr. oznámení na eshop taky se dají najít různé odkazy na hromadné žaloby
@anahry píše:
Ahoj holky,moje máma objednala z nějakého pofiderního e-shopu hodinky, zaplatila předem a dodnes nic nedošlo. Objednávala je před 2 měsíci (chtěla je pro mně jako dárek). Napsala jim několik e-mailů, volala tam, bez odezvy. Co v této situaci může dělat, kam se obrátit? Já v tomhle nejsem vůbec zběhlá. Navíc se nejedná o malou částku…
Díky a hezký den všem!
a co je to za e shop?
Myslím, že je tam překlep, našla jsem www.minidarek.cz a ten funguje ![]()
@Jazz27 píše:
@anahry nejde ten odkazexistuje ten web ještě?
To asi melo byt: www.minidarek.cz ![]()
@lazy_cat tak na mě ten web moc dobrý dojem neudělal, tam bych si nic neobjednala. Ale jak to vymoct zpátky, to bohužel neporadím, nevím. Ale ráda se dozvím, pro případ.
Koukam, v nabidce majo 12 ks zbozi ![]()
A kdyz tam mamka volala, tak ji to ani nikdo nezvedl?
A pokud jsem to neprehlidla, tak ani v obch. podminkach nemaji stanoveny cas pro doruceni.
Koukala jsem na net a jeden zakaznik psal, ze na zbozi cekal pres 2 mesice.
Ja bych se s tim neparala a napsala email nebo doporuceny dopis, kde vyhrozuju trestnim oznamenim nebo čoikou. Kdyz se neumeji ani ozvat, ze s tim dodanim maji treba nejaky problem. ![]()
A hlavne na netu bych do diskuzi a recenzi psala negativni komentare o jejich pristupu ![]()
Jeste maji email mini. darek@seznam.cz
Jinak co jsem nasla, tak vsem bylo zbozi doruceno, jen stiznosti na dobu dodani a komunikaci.
@Jazz27 Máš pravdu, já bych si tam teda nikdy nic nekoupila…v nabídce minimum, to dobrý dojem neudělá ![]()
Nikdy neplatit předem… poučena???
![]()
Já teda nakupuji přes internet pouze pokud to jde poslat na dobírku - a i na tu mi mohou poslat v krabici šutr, že ano ![]()
Nikdy bych neposlala peníze předem na účet (menší částku třeba ano, ale větší obnos fakt nikdy) ![]()
@Cmochy píše:
Nikdy neplatit předem… poučena???![]()
![]()
Já teda nakupuji přes internet pouze pokud to jde poslat na dobírku - a i na tu mi mohou poslat v krabici šutr, že ano
Nikdy bych neposlala peníze předem na účet (menší částku třeba ano, ale větší obnos fakt nikdy)
Bezne posilam penize predem na ucet. Prijde mi to v dnesni dobe normalni.
Ono si clovek nevybere. Kdyz chce nekdo nekoho oskubat, cesticku si najde.
Jinak zakladatelko zadej si do googlu “ e shop nedodane zbozi“ a tam moznosti postupu obrany jsou.
@anahry píše:
Ahoj holky,moje máma objednala z nějakého pofiderního e-shopu hodinky, zaplatila předem a dodnes nic nedošlo. Objednávala je před 2 měsíci (chtěla je pro mně jako dárek). Napsala jim několik e-mailů, volala tam, bez odezvy. Co v této situaci může dělat, kam se obrátit? Já v tomhle nejsem vůbec zběhlá. Navíc se nejedná o malou částku…
Díky a hezký den všem!