Nepovedená interrupce

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5585
9.7.20 23:07
@pe-terka píše:
Protože z jejího pohledu je řešení pouze jediné. Takže - o čem diskutovat? Je jasné, že musí vzít papíry a znovu zajít na pracoviště, kde zákrok zopakují.

Přečti si její úvodní příspěvek a pochopíš její dotaz :nevim: Jako tady to fakt není povinný.

• načítám...
25179
9.7.20 23:09
@osvc píše:
Přečti si její úvodní příspěvek a pochopíš její dotaz :nevim: Jako tady to fakt není povinný.

ale já se sem nehrnu, jsem už na jiných diskusích..Pokud mě sem nějaká dobračka nepřivolá 8)

• načítám...
5585
9.7.20 23:12
@pe-terka píše:
ale já se sem nehrnu, jsem už na jiných diskusích..Pokud mě sem nějaká dobračka nepřivolá 8)

A kdo tě volal, že jsi musela napsat svůj první příspěvek, který absolutně nesouvisí s dotazem? Vím, nikdo :nevim:

• načítám...
Anonymní
9.7.20 23:12
@sahrazad1 píše:
Chudak dite, matka ho nechce, otec ho nechce. K tomu jednou prezije svoji smrt. A ty, zakladatelko, trvas znovu na jeho / jeji smrti. Mas vubec srdce, svedomi? Modlila jsem se za tve dite, ale z tebe se mi dela blivno

A teď tě tu zmlátí. Ale zase jsi statečná, nejsi anonymní, zmlátí tě adresně.

• Upravit
25179
9.7.20 23:16
@osvc píše:
A kdo tě volal, že jsi musela napsat svůj první příspěvek, který absolutně nesouvisí s dotazem? Vím, nikdo :nevim:

Tobě se mám zpovídat? Tak to máš smůlu. Pokud vím, jsi zcela off topic, tvé kecy jsou již zcela bezpředmětné. Nemám potřebu s tebou diskutovat, komunikuji už jinde :mavam:

Příspěvek upraven 09.07.20 v 23:18

• načítám...
4829
9.7.20 23:16
@Anonymní píše:
A teď tě tu zmlátí. Ale zase jsi statečná, nejsi anonymní, zmlátí tě adresně.

A co to je za statečnost kopat do zoufalý holky? :zed:
Najděte si vy podobné nějakou diskuzi třeba o vaření nebo plenách jestli se nudíte. Aspoň budete jednou dělat něco užitečnýho…

Jste úplně mimo.

• načítám...
685
10.7.20 01:06
@Anonymní píše:
Chci poradit co rict v nemocnici atd. Nemůžu si ho nechat přišla bych o práci o vse a sla bych do stanu. A to by nebylo dobré nebo bych si ublížila.

Tak ho dej k adopci, to je takový problém?

• načítám...
Anonymní
10.7.20 03:24

Nemuzu si ho nechat. tak me prosim nenuťte.

• Upravit
Janli
10.7.20 07:11
@Kelsey píše:
Resila jsem to s nim tento tyden pri prohlidce. Asi by mi to nenabizel, kdyby to neslo :nevim:.Jeste si pripadam mlada na radikalni rozhodnuti, proto jsem podekovala a odmitla.

Nemáš za sebou dva císaře? To pak lékaři doporučení dávají.

• Upravit
Anonymní
10.7.20 07:18

Jedu do nemocnice ja tam i volala ze přijdu. Nejdřív se ptali co potřebuju atd. Prosím drzte mi palce ja se tam nenechám odbyt. je mi psychicky zle :,( h

• Upravit
32186
10.7.20 07:23
@Anonymní píše:
Jedu do nemocnice ja tam i volala ze přijdu. Nejdřív se ptali co potřebuju atd. Prosím drzte mi palce ja se tam nenechám odbyt. je mi psychicky zle :,( h

Držím :hug:

• načítám...
40429
10.7.20 07:25
@Anonymní píše:
Jedu do nemocnice ja tam i volala ze přijdu. Nejdřív se ptali co potřebuju atd. Prosím drzte mi palce ja se tam nenechám odbyt. je mi psychicky zle :,( h

Držím palce… :hug:

• načítám...
Anonymní
10.7.20 07:28

Nejdriv mi v telefonu říkala sestra jestli můžu prijit v pondělí, ja že ne, že na to mam 2 dny a ze jedu. A ona ať se teda domluvím s doktorem tak aspoň že o me vi ze přijdu. Doufám, že mi ten zákrok udělají! dám vedet

• Upravit
11565
10.7.20 07:48
@Anonymní píše:
Ahoj. Potřebuju se vypsat. Je mi opravdu psychicky zle a nevim jak dál.

Bohužel jsem dnes zjistila u svého gynekologa na kontrole, že interrupce se nepovedla. Jsem v šoku.

Mam na to 3 dny to vyřešit :-(

Byla jsem u něj dnes odpoledne. Do nemocnice jsem se nedovolala. Mám ráno jet do té nemocnice kde jsem byla (je to v jiném městě) se zprávou od doktora.

Bojím se, že mě nepřijmou a reknou, že mají hodně zákroku a že nejsem objednaná. :zed: Prosím co dělat :,(

Stane se. Vím o rodině, kde čekali dvojčata a potratilo se jen jedno. Dali klučíkovi jméno Vítězslav, když to tak vyhrál, a nakonec jou rádi, že ho mají. Držím palec na správné rozhodnutí.

• načítám...
Anonymní
10.7.20 07:52

Chápu, stala se chyba. Ale mám teď hrozny strach aby me neodmitli atd je mi opravdu psychicky na nic.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100