Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pe-terka píše:
Protože z jejího pohledu je řešení pouze jediné. Takže - o čem diskutovat? Je jasné, že musí vzít papíry a znovu zajít na pracoviště, kde zákrok zopakují.
Přečti si její úvodní příspěvek a pochopíš její dotaz
Jako tady to fakt není povinný.
@osvc píše:
Přečti si její úvodní příspěvek a pochopíš její dotazJako tady to fakt není povinný.
ale já se sem nehrnu, jsem už na jiných diskusích..Pokud mě sem nějaká dobračka nepřivolá ![]()
@pe-terka píše:
ale já se sem nehrnu, jsem už na jiných diskusích..Pokud mě sem nějaká dobračka nepřivolá
A kdo tě volal, že jsi musela napsat svůj první příspěvek, který absolutně nesouvisí s dotazem? Vím, nikdo ![]()
@sahrazad1 píše:
Chudak dite, matka ho nechce, otec ho nechce. K tomu jednou prezije svoji smrt. A ty, zakladatelko, trvas znovu na jeho / jeji smrti. Mas vubec srdce, svedomi? Modlila jsem se za tve dite, ale z tebe se mi dela blivno…
A teď tě tu zmlátí. Ale zase jsi statečná, nejsi anonymní, zmlátí tě adresně.
@osvc píše:
A kdo tě volal, že jsi musela napsat svůj první příspěvek, který absolutně nesouvisí s dotazem? Vím, nikdo
Tobě se mám zpovídat? Tak to máš smůlu. Pokud vím, jsi zcela off topic, tvé kecy jsou již zcela bezpředmětné. Nemám potřebu s tebou diskutovat, komunikuji už jinde ![]()
Příspěvek upraven 09.07.20 v 23:18
@Anonymní píše:
A teď tě tu zmlátí. Ale zase jsi statečná, nejsi anonymní, zmlátí tě adresně.
A co to je za statečnost kopat do zoufalý holky? ![]()
Najděte si vy podobné nějakou diskuzi třeba o vaření nebo plenách jestli se nudíte. Aspoň budete jednou dělat něco užitečnýho…
Jste úplně mimo.
@Anonymní píše:
Chci poradit co rict v nemocnici atd. Nemůžu si ho nechat přišla bych o práci o vse a sla bych do stanu. A to by nebylo dobré nebo bych si ublížila.
Tak ho dej k adopci, to je takový problém?
@Kelsey píše:
Resila jsem to s nim tento tyden pri prohlidce. Asi by mi to nenabizel, kdyby to neslo.Jeste si pripadam mlada na radikalni rozhodnuti, proto jsem podekovala a odmitla.
Nemáš za sebou dva císaře? To pak lékaři doporučení dávají.
Jedu do nemocnice ja tam i volala ze přijdu. Nejdřív se ptali co potřebuju atd. Prosím drzte mi palce ja se tam nenechám odbyt. je mi psychicky zle
h
@Anonymní píše:
Jedu do nemocnice ja tam i volala ze přijdu. Nejdřív se ptali co potřebuju atd. Prosím drzte mi palce ja se tam nenechám odbyt. je mi psychicky zleh
Držím ![]()
@Anonymní píše:
Jedu do nemocnice ja tam i volala ze přijdu. Nejdřív se ptali co potřebuju atd. Prosím drzte mi palce ja se tam nenechám odbyt. je mi psychicky zleh
Držím palce… ![]()
Nejdriv mi v telefonu říkala sestra jestli můžu prijit v pondělí, ja že ne, že na to mam 2 dny a ze jedu. A ona ať se teda domluvím s doktorem tak aspoň že o me vi ze přijdu. Doufám, že mi ten zákrok udělají! dám vedet
@Anonymní píše:
Ahoj. Potřebuju se vypsat. Je mi opravdu psychicky zle a nevim jak dál.Bohužel jsem dnes zjistila u svého gynekologa na kontrole, že interrupce se nepovedla. Jsem v šoku.
Mam na to 3 dny to vyřešit
Byla jsem u něj dnes odpoledne. Do nemocnice jsem se nedovolala. Mám ráno jet do té nemocnice kde jsem byla (je to v jiném městě) se zprávou od doktora.
Bojím se, že mě nepřijmou a reknou, že mají hodně zákroku a že nejsem objednaná.Prosím co dělat
Stane se. Vím o rodině, kde čekali dvojčata a potratilo se jen jedno. Dali klučíkovi jméno Vítězslav, když to tak vyhrál, a nakonec jou rádi, že ho mají. Držím palec na správné rozhodnutí.
Chápu, stala se chyba. Ale mám teď hrozny strach aby me neodmitli atd je mi opravdu psychicky na nic.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat