Nepovedená interrupce

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
27264
9.7.20 21:39
@Anonymní píše:
Ja tam ráno pojedu. Nemůžu si ho nechat byla bych na ulici. Prostě co dělat aby me v nemocnici přijali. Jo je tam.

Přijdeš do nemocnice se zprávou od doktora a oni tě prostě přijmou a provedou to správně.

• načítám...
1519
9.7.20 21:40

Holka, drž se. Zítra určitě jdi do nemocnice a nenech se odradit, stůj si za tím. Je mi líto, že máš takovou smůlu. Na odsuzujici komentáře se vyprdni, oni tvůj život nežijí.
Jaké informace ti řekl tvůj lékař? Řekl ti, kdy máš jít do nemocnice? Máš ve zprávě od něj vše napsané?

• načítám...
25179
9.7.20 21:40
@free333 píše:
Empatická žena, která nechce druhé ženě, která má jít zítra už na druhou interrupci, ublížit, by nikdy nenapsala to co Ty předtím…Tak sis ulevila, no… :lol:
@free333 píše:
Empatická žena, která nechce druhé ženě, která má jít zítra už na druhou interrupci, ublížit, by nikdy nenapsala to co Ty předtím…Tak sis ulevila, no… :lol:

hele, ty mě takhle vidíš a já ti to rozmlouvat opravdu nebudu. Měj hezký večer :mavam:

• načítám...
40428
9.7.20 21:41
@pe-terka píše:
hele, ty mě takhle vidíš a já ti to rozmlouvat opravdu nebudu. Měj hezký večer :mavam:

Fakt to nebylo nutné… :?

• načítám...
Anonymní
9.7.20 21:42

Rekl ať tam zitra ráno jdu a ze mě vzit musí. Samozřejmě do toho jdu, protože opravdu neni na vyber.

• Upravit
32186
9.7.20 21:43
@Anonymní píše:
Rekl ať tam zitra ráno jdu a ze mě vzit musí. Samozřejmě do toho jdu, protože opravdu neni na vyber.

Tak se zítra drž :hug:

• načítám...
Anonymní
@Anonymní píše:
Skutecne bych byla na ulici a nechci se o tom bavit.

Lidí na ulici je mi líto, ale kdybych zjistila, cos udělala, asi by mě lítost rychle opustila a šla dál. Náš stát má velmi rozvinutou sociální síť, která se dá využít, takže vše, co tvrdíš, je jen výmluva. Proč nepožádáš o tréninkový byt s dítětem v kojeňáku? Proč nezažádáš o azylák? Proč nepožádáš o sociální dávky? Proč nekontaktuješ serwer pro matky samoživitelky?

• Upravit
40428
@Anonymní píše:
Je mi z toho také na blití.

@admin

Opravdu tu budeme podporovat anonymy, které si přišly jen kopnout do zakladatelky a tak se za sebe stydí, že se ani raději nepodepíšou?

• načítám...
Anonymní
9.7.20 21:44
@Anonymní píše:
Rekl ať tam zitra ráno jdu a ze mě vzit musí. Samozřejmě do toho jdu, protože opravdu neni na vyber.

Odběry už mas vyřízené?

• Upravit
4928
9.7.20 21:44

Ale je na výběr. Před každým sexem máš tucty možností, jak téhle situaci předejít, na výběr.

• načítám...
25179
9.7.20 21:45
@free333 píše:
Fakt to nebylo nutné… :?

Hele, ty to vnímáš tak, že jsem jí chtěla ublížit a nakrmit si ego. Já vím, proč jsme to psala a mám svědomí čisté. Ale obhajovat se tu opravdu nebudu. :mavam:

• načítám...
Anonymní

A kde berete jistotu, ze to emryo/plod jeste zije a ze tluce srdicko?
Ze se nepovedla muze taky znamenat, ze tam jsou zbytky plodu.
Vzit zpravu od doktora a jet tam hned rano na ambulanci. Pripadne poprosit doktora, at tam zavola on predem.

• Upravit
40428
@pe-terka píše:
Hele, ty to vnímáš tak, že jsem jí chtěla ublížit a nakrmit si ego. Já vím, proč jsme to psala a mám svědomí čisté. Ale obhajovat se tu opravdu nebudu. :mavam:

Přečti si to po sobě znovu…

• načítám...
25179
9.7.20 21:48
@Nora4 píše:
@pe-terka ona se ptala, jak si to vydupat, aby jí to dítě náhodou nezůstalo. Já nekomentuji její rozhodnutí víc protože ať si budu myslet cokoli, ze zákona na to právo má a zákony se od morálního přesvědčení a selského rozumu, natož nějakých znamení, osudu a víry často vzdalují na kilometry, ale chtěla jsem tím příspěvkem říct, že líto je mi strašně toho dítěte (já ho tak beru), protože projít dvakrát operací je blbé, ale projít dvakrát pokusem o usmrcení je příšerné a když vezmu, že nejdřív udělala chybu zakladatelka a její partner, pak doktoři, ale trpí a zaplatí nejvíc to dítě, tak z toho je mi fakt moc smutno, ale jak říkám, já miminko které má 12 týdnů považuju za živé a vnímající miminko, ne za buňky

máš stejnou myšlenku jako já, holt jsi to pojala diplomatičtěji a výstižněji. Ale kdo chce, tak to pochopí :kytka:

• načítám...
37136
9.7.20 21:49
@Anonymní píše:
A kde berete jistotu, ze to emryo/plod jeste zije a ze tluce srdicko?
Ze se nepovedla muze taky znamenat, ze tam jsou zbytky plodu.
Vzit zpravu od doktora a jet tam hned rano na ambulanci. Pripadne poprosit doktora, at tam zavola on predem.

Tak to by snad dr viděl ne? Srdicko je i na obyc utz videt driv jak ve 12tt. Kdyby slo jenom o docisteni nejakych zbytků, tak to prece nespecha aby to bylo do 3 dnu, protoze uz tam prece neni zijici dite.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100