Nepovedená interrupce

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
9.7.20 22:43

Ja sterilizaci určitě potom podstoupim, v zivote uz nechci zažít to co ted samozřejmě je mi z toho špatně a připadá mi to vse jako zly sen

• Upravit
74217
9.7.20 22:44
@Netopirek píše:
Neplatí. Tohle se už zrušilo. Zadarmo to je jen když tě těhotenství ohrožuje na životě.

Resila jsem to s nim tento tyden pri prohlidce. Asi by mi to nenabizel, kdyby to neslo :nevim:.Jeste si pripadam mlada na radikalni rozhodnuti, proto jsem podekovala a odmitla.

• načítám...
1695
9.7.20 22:48
@Kelsey píše:
Resila jsem to s nim tento tyden pri prohlidce. Asi by mi to nenabizel, kdyby to neslo :nevim:.Jeste si pripadam mlada na radikalni rozhodnuti, proto jsem podekovala a odmitla.

Koukala jsem teď zběžně na stránky VZP a opravdu to zrušili. Jen že zdravotních důvodů :roll:

• načítám...
5585
9.7.20 22:49
@pe-terka píše:
já vím, tohle jsou ty věčné diskuse, od kdy…V tomhle se asi neshodneme, ale to je fuk, my dvě to neřešíme.
Ano, je to její věc a musí si to vyřešit podle svého svědomí. Diskusi vůbec neměla zakládat, protože ona vidí jen jednu cestu, takže jsou její kroky jasné.

Co je tohle za hlášku? 8o Ona nezakládala diskuzi, jestli má, nebo nemá jít na interrupci, ale její dotaz zněl úplně jinak, že vy jste z toho udělali přesvědčovací diskuzi, není její problém, takže fakt nechápu, proč by diskuzi neměla zakládat, když je evidentně zoufalá :nevim:

Příspěvek upraven 09.07.20 v 22:49

• načítám...
23966
9.7.20 22:49
@Kelsey píše:

Můžeš to zkusit dle zdravotní stav. Já jsem, ale zdravá a děti bych ještě mohla mít :?
Kamarádka to taky zkoušela a přes pojišťovnu ji to neprošlo.
Ale věk a počet dětí už neplatí. Ještě to prý občas jde po druhém císaři, ale to se musí hned po císaři. Jinak si to zas musí platit sama.
Jinak mně je 32 a přijde mi to akorát. Když už vím, že děti nechci

• načítám...
23966
9.7.20 22:51
@Anonymní píše:
Ja sterilizaci určitě potom podstoupim, v zivote uz nechci zažít to co ted samozřejmě je mi z toho špatně a připadá mi to vse jako zly sen

Já jsem se k tomu taky dokopala po interupci
Dítě už nechci a potrat jeden stačil.
A ty už děti máš?

• načítám...
Anonymní
9.7.20 22:52

Nemam

• Upravit
23966
9.7.20 22:53
@Anonymní píše:
Nemam

Tak si to pořádně promysli.

• načítám...
Anonymní
9.7.20 22:55

Ja uz mám promyšleno me fakt jde jen o to aby mě vzali a nerikali, ze nejsem objednana. Ano jsem s tím smířená, ze zustanu bezdětná

• Upravit
74217
9.7.20 22:56
@Netopirek píše:
Můžeš to zkusit dle zdravotní stav. Já jsem, ale zdravá a děti bych ještě mohla mít :?
Kamarádka to taky zkoušela a přes pojišťovnu ji to neprošlo.
Ale věk a počet dětí už neplatí. Ještě to prý občas jde po druhém císaři, ale to se musí hned po císaři. Jinak si to zas musí platit sama.
Jinak mně je 32 a přijde mi to akorát. Když už vím, že děti nechci

Ja mam zdrav. potize. Geneticky si nesu vysoky tlak. To rikal, ze bude stacit, kdyz vidi rod. anamnezu. Proto si asi byl tak jisty. Ale nee. Ja to zatim odmitla. Mam strop ve 40r. ;). Naplasti funguji spolehlive :mrgreen:.

• načítám...
Anonymní
9.7.20 22:57

A nechtěla jsem nikoho touto diskuzi nějak pohorsit. Vážně jsem se neměla komu svěřit a me to pomohlo, ze jsem se mohla aspoň tady vypsat.

• Upravit
25179
9.7.20 23:00
@osvc píše:
Co je tohle za hlášku? 8o Ona nezakládala diskuzi, jestli má, nebo nemá jít na interrupci, ale její dotaz zněl úplně jinak, že vy jste z toho udělali přesvědčovací diskuzi, není její problém, takže fakt nechápu, proč by diskuzi neměla zakládat, když je evidentně zoufalá :nevim:

Protože z jejího pohledu je řešení pouze jediné. Takže - o čem diskutovat? Je jasné, že musí vzít papíry a znovu zajít na pracoviště, kde zákrok zopakují.

• načítám...
23966
9.7.20 23:02
@Kelsey píše:
Ja mam zdrav. potize. Geneticky si nesu vysoky tlak. To rikal, ze bude stacit, kdyz vidi rod. anamnezu. Proto si asi byl tak jisty. Ale nee. Ja to zatim odmitla. Mam strop ve 40r. ;). Naplasti funguji spolehlive :mrgreen:.

Já už mám doma 3 kousky. Další už nechci. Hlavně jsem na RD pomalu od 20 v kusem. S krátkou 2 letou pauzou. A těším se až se jich „zbavím“ :mrgreen:
Ve 40 bych měla zas nabýt částečné svobody :mrgreen:

• načítám...
23966
9.7.20 23:03
@Anonymní píše:
A nechtěla jsem nikoho touto diskuzi nějak pohorsit. Vážně jsem se neměla komu svěřit a me to pomohlo, ze jsem se mohla aspoň tady vypsat.

Z toho si nic nedělej. Tady je pohoršení běžné v každé diskuzi. ;)

• načítám...
Pet32
9.7.20 23:05

Určitě tě vezmou, to platíš jako samoplátce.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100