Nepovedená interrupce

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
405
10.7.20 08:10

Drž se, musí to být hrozné. :hug:

• načítám...
4072
10.7.20 08:34

Mne se libi, jak tu zenske hodiny resi jestli jit na odber plodovky, protoze tam je mala sance na poskozeni plodu a na druhou stranu jsou si u plodu, ktery zazil zakrok cilenej na jeho odstraneni si najednou vsichni jisti, ze je to osud a dite by se narodilo zdrave. Pravdepodobnost, ze je poskozeny je vysoka. Zeny, kterym hrozi vysoka pravdepodobnost postizeneho ditete se tu bezne posilaji na potrat i po 12 tt. Jak muzete chtit po zakladatelce, aby to risknula, kdyz by nezvladla ani zdrave? A ktery soudny par se zavaze k prime adopci takoveho ditete? A i kdyby to risknuli vsichni, co si myslite ze udelaji, kdyz se dite opravdu narodi postizene? Zakladatelko, mysli na tohle. Nejsem zadnej zastance potratu, ale kazda zena ma pravo urcit, jestli z jejiho tela bude inkubator ci ne. Drz se a at se ti v zivote dari uz jen lip.

• načítám...
10.7.20 08:34

Držím palce :hug: :hug:

• načítám...
18693
10.7.20 08:35
@Anonymní píše:
Nejdriv mi v telefonu říkala sestra jestli můžu prijit v pondělí, ja že ne, že na to mam 2 dny a ze jedu. A ona ať se teda domluvím s doktorem tak aspoň že o me vi ze přijdu. Doufám, že mi ten zákrok udělají! dám vedet

Já zrovna teď řešila samovolny potrat na přelomu 8/9tt. Na pohotovosti mi doktorka rikala, ze když to neodejde samo, tak to v tomhle týdnu jen odsaji, žádná kyreta. Byla jsme teď na kontrole a viděli výšku sliznice, ze to samo odkrvaci. Další kontrola až po sestinedeli. Takže jestli zakladatelka byla nějak v 6tt na interrupci a řekli ji, ze pokud nebude mít komplikace, tak na kontrolu po sestinedeli až na gyndu… najednou je 12 tt a udělali to blbě. Za me by te měli vzít ještě dnes, kor když jdeš na lacno a připravena

• načítám...
Anonymní
10.7.20 08:37

Samozrejme jsem nalacno. potrat byl tak 7 TT+ par.dni

• Upravit
405
10.7.20 08:38

Už jsi v nemocnici?

• načítám...
23966
10.7.20 08:41
@Anonymní píše:
Jedu do nemocnice ja tam i volala ze přijdu. Nejdřív se ptali co potřebuju atd. Prosím drzte mi palce ja se tam nenechám odbyt. je mi psychicky zle :,( h

Držím

• načítám...
Anonymní
10.7.20 09:08

Tak děkuji vsem za podporu. Ano jsem v nemocnici vezmou mě přednostně teď dělali EKG.

• Upravit
Anonymní
10.7.20 09:10

Ale jsem ráda, ze se aspoň chovají slušne

• Upravit
10.7.20 09:48
@Anonymní píše:
Ale jsem ráda, ze se aspoň chovají slušne
:hug: :hug:
  • načítám...
5585
10.7.20 10:10
@pe-terka píše:
Tobě se mám zpovídat? Tak to máš smůlu. Pokud vím, jsi zcela off topic, tvé kecy jsou již zcela bezpředmětné. Nemám potřebu s tebou diskutovat, komunikuji už jinde :mavam:

A ty jsi zcela off topic od svýho prvního příspěvku v týhle diskuzi :nevim:

Příspěvek upraven 10.07.20 v 10:13

• načítám...
5585
10.7.20 10:11
@Anonymní píše:
Tak děkuji vsem za podporu. Ano jsem v nemocnici vezmou mě přednostně teď dělali EKG.

To je dobře, že se zachovali profesionálně ;)

• načítám...
25179
10.7.20 10:23
@osvc píše:
A ty jsi zcela off topic od svýho prvního příspěvku v týhle diskuzi :nevim:Příspěvek upraven 10.07.20 v 10:13

vidím, že se nutně potřebuješ hádat a neustále mě vyvolávat, ačkoli v diskusi už dávno nefuguruju. Ale to faaakt není můj problém. Budeš muset hledat někoho jiného, třeba se ti uleví :pankac:

• načítám...
Anonymní
10.7.20 10:35

Ale říkali mi, ze je to rarita. Diví se tomu, prý delali zakrok správně.

Ze bych otěhotněla znovu je nemožné, od početí jsem neměla styk. A nebylo by to v 11 TT.

Je mozne, ze by ho fakt přehlídli nebo jich tam bylo víc?

Taky z toho rozhodnutí nemám radost, ano je mi ze sebe zle. a ještě do toho jit podruhé v životě.

Klidně nebudu souložit nebo pouzivat kombinaci ochrany dokud nebudu mít dobre podmínky pro dítě.

• Upravit
Anonymní
10.7.20 10:36

Ale i tak moc si toho vážím, ze jste mi pomohly tohle nemuzu rict ani kamarádkám atd.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100