Nepovedená interrupce

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1573
9.7.20 21:09

A jak bys to jako chtěla řešit, co máš říkat, máš zprávu od doktora, tak tam je to snad napsané, jaký je nález a proto tě posílá do nemocnice

• načítám...
Anonymní
9.7.20 21:10

Ráno tam pojedu. Taky je mi to divné to neviděli co vytahují? s tímhle jsem nepočítala. Spíš chci poradit jak se nenechat odbyt atd. Musela jsem si zítra v praci vzít volno

• Upravit
19983
9.7.20 21:11
@Anonymní píše:
Ráno tam pojedu. Taky je mi to divné to neviděli co vytahují? s tímhle jsem nepočítala. Spíš chci poradit jak se nenechat odbyt atd. Musela jsem si zítra v praci vzít volno

No tak to je snad jasný. Řekni že si tam byla, zákrok se nepovedl, jejich chybou a ze to mají ihned napravit. Ale stejně mi to přijde divný

• načítám...
Anonymní
9.7.20 21:12

Samozřejmě tam přijdu i doktor řekl at jedu. Prosim neradte at si ho necham je to moje volba

• Upravit
19983

@Nora4 miminko? Utíkat? No tak…

• načítám...
Pet32

Tvoje dítě chce žít, proč bys skončila na ulici? Určitě existuje řešení, které teď nevidíš.

• Upravit
40429
9.7.20 21:13
@Anonymní píše:
Ráno tam pojedu. Taky je mi to divné to neviděli co vytahují? s tímhle jsem nepočítala. Spíš chci poradit jak se nenechat odbyt atd. Musela jsem si zítra v praci vzít volno

Je to vadně provedený zákrok, je to v podstatě na žalobu.

• načítám...
Janli

Vy, co tu radíte, že si má dítě nechat, uvědomujete si vůbec, že ten plod bude poškozený?

• Upravit
8866

No, je možné, že tam plodů bylo víc…Zakladatelko, drž se. Povezeš s sebou papíry od doktora, tam bude vše napsáno a půjdeš přednostně.

• načítám...
25179
9.7.20 21:15
@lachtanice86 píše:
@Nora4 miminko? Utíkat? No tak…

tak si ta videa s interrupcemi pust. To dítě má vyvinutý nervový systém a uhýbá před kyretou ;)
Zakladatelko, s kým to dítě čekáš? Asi extra spolehlivej nebude, když ti ted hrozí to bezdomovectví 8) Když už jsi s ním spala, proč ses nechránila proti početí?

• načítám...
Anonymní
9.7.20 21:17

Děkuju vám za rady. Opravdu nepotřebuji abyste me premlouvaly at si ho necham. těch duvodu je hodne. Jsem psychicky na dne. Od půlnoci budu na lačno a pojedu tam. Oni udelali chybu tak snad ji napraví. i

• Upravit
25179
9.7.20 21:18
@Janli píše:
Vy, co tu radíte, že si má dítě nechat, uvědomujete si vůbec, že ten plod bude poškozený?

proč myslíš? Jako že mu už usekli část tělíčka :,( :,( :,(? To je snad ověřitelné ultrazvukem…Narkozu zvládnout může bez úhony, znám ženu, které odstranovali myom a ona byla čerstvě těhotná (nevěděla o tom).
Dítě zákrok přežilo a je zcela v pořádku…

• načítám...
26747
9.7.20 21:18
@truelly píše:
No, je možné, že tam plodů bylo víc…Zakladatelko, drž se. Povezeš s sebou papíry od doktora, tam bude vše napsáno a půjdeš přednostně.

No zas je pravda, že to byla jejich chyba a je na konci trimestru, ale taky se musejí zavést tablety, je to narkoza. V ty práci bych raději počítala s 2 dny.

• načítám...
763
9.7.20 21:19
@Anonymní píše:
Samozřejmě tam přijdu i doktor řekl at jedu. Prosim neradte at si ho necham je to moje volba

Hm, jistě.. Je to tvoje volba ale nedokážu pochopit, jak na tohle můžeš mít žaludek.. Dítě přežilo svojí smrt a ty ho jdeš zabít podruhé.. Nechápu jak s tímhle pak dokážeš žít.. Všechno se dá řešit, na ulici by jsi neskončila.. Přímá adopce je taky řešení.. No, nic.. Jdu pryč, trhá mi to srdce.. :,( :?

• načítám...
Anonymní
9.7.20 21:21

Skutecne bych byla na ulici a nechci se o tom bavit.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100