Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@free333 píše:
Jsi absolutně mimo téma diskuse, porušuješ pravidla diskuse, víš to?
Rozhodně nejsem absolutně mimo téma a pravidla diskuze, neporušuji už vůbec.. Pěkný večer ![]()
@Anonymní píše:
Rekl ať tam zitra ráno jdu a ze mě vzit musí. Samozřejmě do toho jdu, protože opravdu neni na vyber.
A teď jdeš zpět do nemocnice, kde ti to už pokazili?
@Janli píše:
Víš jak probíhají interupce? Pravděpodobnost, že plod i placenta jsou v pořádku, je dost mizivá…
Tohle už je mimo téma, zakl. je rozhodnuta. Ale čistě kazuisticky - já tu ženu fakt znám. Byla na odstranění myomu a nevěděla, že je v tom, zjistila to za pár dní. A dítě už je velký a zdravý.
@Netopirek
Cože tolik? Tak to budu brat HA až do přechodu
Než vyplaznout takovej balík
@Netopirek píše:
To stojí 15tis. Víš to?
Zahledla jsem skoro 18 tis., ze nekde chteji.
Ale ona evidentne o deti nestoji, tak je dobre, ze to podstoupi a co nejdriv.
@Janli píše:
Víš jak probíhají interupce? Pravděpodobnost, že plod i placenta jsou v pořádku, je dost mizivá…
Mizivá, nebo vyloučená? Nevím osobní zkušenost nemám, ale řekla bych, že je i nepravděpodobné, že po interupci zůstane plod v těle matky. No a stalo se.
Chudak dite, matka ho nechce, otec ho nechce. K tomu jednou prezije svoji smrt. A ty, zakladatelko, trvas znovu na jeho / jeji smrti. Mas vubec srdce, svedomi? Modlila jsem se za tve dite, ale z tebe se mi dela blivno…
@sahrazad1 píše:
Chudak dite, matka ho nechce, otec ho nechce. K tomu jednou prezije svoji smrt. A ty, zakladatelko, trvas znovu na jeho / jeji smrti. Mas vubec srdce, svedomi? Modlila jsem se za tve dite, ale z tebe se mi dela blivno…
Tak se radši běž zase modlit… To bude nejlepší.
@Mispulinek2323 píše:
@Netopirek
Cože tolik? Tak to budu brat HA až do přechoduNež vyplaznout takovej balík
Od 35r. a 3 deti je to na pojistovnu. Pokud mas zdrav. komplikace, tak i driv. Mi to nabizel doktor, ze mam zdr. potize, ze to pujde pres pojistovnu. Zatim jsem odmitla. Jeste vydrzim u antikoncepce.
@sahrazad1 píše:
Mě zas z tebe, tak to je fifty:fifty…
já se modlím za tebe, aby jsi pochopila, co se to říká v “otčenáši”
@Lemrucha píše:
Předpokládám, že se jedná o miniinterrupci. Pokud se zákrok provádí brzy, může se stát, že se embryo nepodaří odsát a těhotenství pokračuje. V takovém případě je potřeba zákrok opakovat, je to normální postup. Proto také po miniinterrupci chodí ženy za dva týdny na kontrolu. Citové vydírání nebo hloupé poznámky nejsou na místě.
Takže je jako lepší jít na tu interupci později?
@Anonymní píše:
Protože tu běžně lidi kopou do slušných lidí, ale jak jde o potraty, jsou z nich nejsoucitnější lidé pod sluncem. Kdybych psala, jaký je chudák, ať jde třeba na stodvacátou interrupci, mnoho z vás by přitakalo, ale jak napíšu, že život je třeba chránit, tak mi tu nakopete zadek.
Je úplně jedno jakou dostaneš odpověď, to není žádný důvod pro anonym ![]()
@Mispulinek2323 @Kelsey
Já na tom byla minulý měsíc v soukromé klinice. Platila jsem 17tis. Bulovka to psané v ceníku za 15tis. Ale je možné, že se k tomu nakládají nějaké další výdaje.
A mně ten klid za ty prachy stál. A když na to jdeš „brzo“ tak se to i vyplatí.
@Kelsey píše:
Od 35r. a 3 deti je to na pojistovnu. Pokud mas zdrav. komplikace, tak i driv. Mi to nabizel doktor, ze mam zdr. potize, ze to pujde pres pojistovnu. Zatim jsem odmitla. Jeste vydrzim u antikoncepce.
Neplatí. Tohle se už zrušilo. Zadarmo to je jen když tě těhotenství ohrožuje na životě.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat