Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jit do te nemocnice. Nicmene ja bych si dítě nechala, pokud by se stala takova situace, to uz je jako by ti bylo doslova souzene. Navic je docela pozde, 3 dny pred koncem prvniho trimestru, to uz je snad i nelidske na ten potrat jit.
Tak nic jiného než tam jet se dělat nedá, ne? Pokud něco pokazili, budou se snažit to napravit.
Jako jak nepovedla? Že ten plod tam stále je? Pokud je to tak, tak bych si taky mimčo nechala. Věřím na tyhle signály. Každopádně pokud chceš jít znova, tak hned zítra jakkoliv kontaktovat nemocnici.
Ja tam ráno pojedu. Nemůžu si ho nechat byla bych na ulici. Prostě co dělat aby me v nemocnici přijali. Jo je tam.
Taky bych resila, zda to dite ten pokus o interrupci prezilo bez nasledku…to bych rozhodne konzultovala s lekarem.
Chci poradit co rict v nemocnici atd. Nemůžu si ho nechat přišla bych o práci o vse a sla bych do stanu. A to by nebylo dobré nebo bych si ublížila.
Zasla bych do nemocnice, pokud mas ve zprávě že to nemocnice provedla špatně, budou se snažit to vyřešit rychle.
Tys byla na interupci a dnes gynekolog zjistil, že v děloze stále ten živý plod je? Vždyť doktor u interupce vidí, co z pacientky povytahuje
Nejsem zdravotník, ale je to dost síla. Nemůžeš si ho nechat? Přirovnala bych to k zázraku, asi se často nestává, že dítě přežije interupci.
@Anonymní píše:
Ja tam ráno pojedu. Nemůžu si ho nechat byla bych na ulici. Prostě co dělat aby me v nemocnici přijali. Jo je tam.
Na ulici stoprocentně být nemusíš.
@Anonymní píše:
Chci poradit co rict v nemocnici atd. Nemůžu si ho nechat přišla bych o práci o vse a sla bych do stanu. A to by nebylo dobré nebo bych si ublížila.
Opravdu vyrazit hned zítra do té nemocnice…
Snad to budou hned řešit, v podstatě nepovedený zákrok…
@Anonymní píše:
A co adopce? Spousta párů se tady poptává, dohodli byste přímou adopci, během těhotenství by ti finančně vypomohli, popřemýšlej o tom
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj. Potřebuju se vypsat. Je mi opravdu psychicky zle a nevim jak dál.
Bohužel jsem dnes zjistila u svého gynekologa na kontrole, že interrupce se nepovedla. Jsem v šoku.
Mam na to 3 dny to vyřešit
Byla jsem u něj dnes odpoledne. Do nemocnice jsem se nedovolala. Mám ráno jet do té nemocnice kde jsem byla (je to v jiném městě) se zprávou od doktora.
Bojím se, že mě nepřijmou a reknou, že mají hodně zákroku a že nejsem objednaná.
Prosím co dělat