Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kelsey píše:
Jak nemam rada trolly. Tak ted doufam, ze je to cele vymysl trolla a to bezne proti potratum nejsem.
to by byla asi nejlepší varianta.
Předpokládám, že se jedná o miniinterrupci. Pokud se zákrok provádí brzy, může se stát, že se embryo nepodaří odsát a těhotenství pokračuje. V takovém případě je potřeba zákrok opakovat, je to normální postup. Proto také po miniinterrupci chodí ženy za dva týdny na kontrolu. Citové vydírání nebo hloupé poznámky nejsou na místě.
@Meredithx píše:
Proč píšeš anonymně?
@adminPříspěvek upraven 09.07.20 v 21:54
Protože tu běžně lidi kopou do slušných lidí, ale jak jde o potraty, jsou z nich nejsoucitnější lidé pod sluncem. Kdybych psala, jaký je chudák, ať jde třeba na stodvacátou interrupci, mnoho z vás by přitakalo, ale jak napíšu, že život je třeba chránit, tak mi tu nakopete zadek.
Zakladatelko, zítra tam jdi, na příjmu jim řekni, že jsi urgentní. Že tě posílá tvůj gynekolog, že jsi byla u nich na interupci, ale ta se nepovedla, že zákrok nepovedli správně, plod stále je a že už zbývají pouze 3 dny, kdy se dá zákrok provést. At ti to dobře dopadne. Budu ráda, když potom napíšeš, jak se k tomu v nemocnici postavili atd
@Janli píše:
Vy, co tu radíte, že si má dítě nechat, uvědomujete si vůbec, že ten plod bude poškozený?
A jak toto víš?
@Anonymní píše:
Protože tu běžně lidi kopou do slušných lidí, ale jak jde o potraty, jsou z nich nejsoucitnější lidé pod sluncem. Kdybych psala, jaký je chudák, ať jde třeba na stodvacátou interrupci, mnoho z vás by přitakalo, ale jak napíšu, že život je třeba chránit, tak mi tu nakopete zadek.
A pod svym nickem to neumíš napsat, protože se bojíš ze ti imaginární pisalci nakopou zadek? Tak to je fakt duvod k anonymu ![]()
@pe-terka tak ty si jdi jednu lisknout a prosím tě, pořádnou, tak tady se někdo dostane do svízelné situace a ty tu budeš do něj ještě kopat, sorry, to je velmi, velmi ubohé, a věř mi, že na jazyku mám daleko peprnejší výrazy pro tvou osobu, které nemohu zveřejňovat i pro ty ostatní… Zakladatelko, klid… Zajdi zítra do nemocnice, pomohou ti, nebudou s tím asi dlouho otálet,… z dam, které spolkly všechnu moudrost světa si nic nedělej. Ty jsou chytrý akorát tak z gauče. Drž se ![]()
@dlouha píše:
@pe-terka tak ty si jdi jednu lisknout a prosím tě, pořádnou, tak tady se někdo dostane do svízelné situace a ty tu budeš do něj ještě kopat, sorry, to je velmi, velmi ubohé, a věř mi, že na jazyku mám daleko peprnejší výrazy pro tvou osobu, které nemohu zveřejňovat i pro ty ostatní… Zakladatelko, klid… Zajdi zítra do nemocnice, pomohou ti, nebudou s tím asi dlouho otálet,… z dam, které spolkly všechnu moudrost světa si nic nedělej. Ty jsou chytrý akorát tak z gauče. Drž se
@Tojsemja3 píše:
A jak toto víš?
Víš jak probíhají interupce? Pravděpodobnost, že plod i placenta jsou v pořádku, je dost mizivá…
@Anonymní píše:
Nebojte ja se pak nechám sterilizovat
To stojí 15tis. Víš to?
Držím palce ať to dobře dopadne. Moc mě mrzí co se ti děje, že si to nemůžeš nechat, ale snad to vyjde příště
![]()
Jak je to dlouho od interrupce? V kolikatem jsi byla týdnu? Není možné aby to bylo nové těhotenství? 3 dny jsou dost šibeniční termín, ale není to nemožné. Každopádně jsem zvědavá, jak se na to budou v nemocnici tvářit.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat