Nepovedená interrupce

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25179
9.7.20 22:11
@Kelsey píše:
Jak nemam rada trolly. Tak ted doufam, ze je to cele vymysl trolla a to bezne proti potratum nejsem.

to by byla asi nejlepší varianta.

• načítám...
Anonymní
9.7.20 22:14

Pisu teda znovu zert to není kolikrát to mam jeste opakovat

• Upravit
1099
9.7.20 22:14

Předpokládám, že se jedná o miniinterrupci. Pokud se zákrok provádí brzy, může se stát, že se embryo nepodaří odsát a těhotenství pokračuje. V takovém případě je potřeba zákrok opakovat, je to normální postup. Proto také po miniinterrupci chodí ženy za dva týdny na kontrolu. Citové vydírání nebo hloupé poznámky nejsou na místě.

• načítám...
Anonymní
9.7.20 22:15
@Meredithx píše:
Proč píšeš anonymně?
@adminPříspěvek upraven 09.07.20 v 21:54

Protože tu běžně lidi kopou do slušných lidí, ale jak jde o potraty, jsou z nich nejsoucitnější lidé pod sluncem. Kdybych psala, jaký je chudák, ať jde třeba na stodvacátou interrupci, mnoho z vás by přitakalo, ale jak napíšu, že život je třeba chránit, tak mi tu nakopete zadek.

• Upravit
1257
9.7.20 22:18

Zakladatelko, zítra tam jdi, na příjmu jim řekni, že jsi urgentní. Že tě posílá tvůj gynekolog, že jsi byla u nich na interupci, ale ta se nepovedla, že zákrok nepovedli správně, plod stále je a že už zbývají pouze 3 dny, kdy se dá zákrok provést. At ti to dobře dopadne. Budu ráda, když potom napíšeš, jak se k tomu v nemocnici postavili atd

• načítám...
Anonymní
9.7.20 22:20

Děkuji určitě se ozvu :hug:

• Upravit
1065
9.7.20 22:26
@Janli píše:
Vy, co tu radíte, že si má dítě nechat, uvědomujete si vůbec, že ten plod bude poškozený?

A jak toto víš?

• načítám...
19983
9.7.20 22:27
@Anonymní píše:
Protože tu běžně lidi kopou do slušných lidí, ale jak jde o potraty, jsou z nich nejsoucitnější lidé pod sluncem. Kdybych psala, jaký je chudák, ať jde třeba na stodvacátou interrupci, mnoho z vás by přitakalo, ale jak napíšu, že život je třeba chránit, tak mi tu nakopete zadek.

A pod svym nickem to neumíš napsat, protože se bojíš ze ti imaginární pisalci nakopou zadek? Tak to je fakt duvod k anonymu :mrgreen:

• načítám...
2044
9.7.20 22:29

@pe-terka tak ty si jdi jednu lisknout a prosím tě, pořádnou, tak tady se někdo dostane do svízelné situace a ty tu budeš do něj ještě kopat, sorry, to je velmi, velmi ubohé, a věř mi, že na jazyku mám daleko peprnejší výrazy pro tvou osobu, které nemohu zveřejňovat i pro ty ostatní… Zakladatelko, klid… Zajdi zítra do nemocnice, pomohou ti, nebudou s tím asi dlouho otálet,… z dam, které spolkly všechnu moudrost světa si nic nedělej. Ty jsou chytrý akorát tak z gauče. Drž se :hug:

• načítám...
25179
9.7.20 22:30
@dlouha píše:
@pe-terka tak ty si jdi jednu lisknout a prosím tě, pořádnou, tak tady se někdo dostane do svízelné situace a ty tu budeš do něj ještě kopat, sorry, to je velmi, velmi ubohé, a věř mi, že na jazyku mám daleko peprnejší výrazy pro tvou osobu, které nemohu zveřejňovat i pro ty ostatní… Zakladatelko, klid… Zajdi zítra do nemocnice, pomohou ti, nebudou s tím asi dlouho otálet,… z dam, které spolkly všechnu moudrost světa si nic nedělej. Ty jsou chytrý akorát tak z gauče. Drž se :hug:
:roll: :mavam:
  • načítám...
Janli
@Tojsemja3 píše:
A jak toto víš?

Víš jak probíhají interupce? Pravděpodobnost, že plod i placenta jsou v pořádku, je dost mizivá…

• Upravit
23966
@Anonymní píše:
Nebojte ja se pak nechám sterilizovat

To stojí 15tis. Víš to?

• načítám...
5244
9.7.20 22:31

Zakladatelko, drzim palce. Z nemistnych komentaru si nic nedelej :kytka:

• načítám...
9.7.20 22:31

Držím palce ať to dobře dopadne. Moc mě mrzí co se ti děje, že si to nemůžeš nechat, ale snad to vyjde příště :hug: :hug:

• načítám...
13943
9.7.20 22:32

Jak je to dlouho od interrupce? V kolikatem jsi byla týdnu? Není možné aby to bylo nové těhotenství? 3 dny jsou dost šibeniční termín, ale není to nemožné. Každopádně jsem zvědavá, jak se na to budou v nemocnici tvářit.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100