Nepovedená interrupce

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1636
9.7.20 21:29
@pe-terka píše:
tak si ta videa s interrupcemi pust. To dítě má vyvinutý nervový systém a uhýbá před kyretou ;)
Zakladatelko, s kým to dítě čekáš? Asi extra spolehlivej nebude, když ti ted hrozí to bezdomovectví 8) Když už jsi s ním spala, proč ses nechránila proti početí?

Ježíš, to je tak zbytečný komentář v této situaci. Že něco podelala si už asi uvědomila..

• načítám...
1192
9.7.20 21:29
@Anonymní píše:
Děkuju vám za rady. Opravdu nepotřebuji abyste me premlouvaly at si ho necham. těch duvodu je hodne. Jsem psychicky na dne. Od půlnoci budu na lačno a pojedu tam. Oni udelali chybu tak snad ji napraví. i

Ne, ty jsi udělala chybu ze jsi se dostatečně nechranila. Nic takové jsi nemusela teď řešit. Ale každého věc.

• načítám...
40430
9.7.20 21:30
@Anonymní píše:
@free333 Není, protože když nastupujes a mas jit na zákrok, tak podepisujes papíry, kde stojí, ze se zákrok nemusí povést, takže tam to riziko je, každopádně zakladatelka měla jit cca max po 2 týdnech na kontrolu a tohle by možná vůbec nemusela řešit, nechápu :,( :nevim: :zed:

Máš pravdu, že se ted víc jistí, s těma podpisama atd.

Pamatuju, že byl případ, že paní se soudila, že se jí narodilo po int. jedno z dvojčat, ale jak to dopadlo, nevím, ale je to už strašně dávno…

• načítám...
25179
9.7.20 21:31
@free333 píše:
Zlepšila sis náladu, že takhle bezdůvodně kopeš do zakladatelky?

Uvědomuješ si vůbec, že se jí stala jedna z nejhorších věcí, co se ženě může stát a Ty si ještě musíš dopřát svých 5 minut rozkoše s otázkou, proč se nechránila proti početí?

Je to fakt nutné?

Hele, obhajovat se před tebou nehodlám. Stojím si za tím, že situaci, která se jí stala, mohla zabránit. A ujištuji tě, že dialog s tebou ani se zakladatelkou mi rozkoš nezpůsobuje, nejradši bych byla, kdyby podobné situace nenastávaly :mavam:

• načítám...
74217
9.7.20 21:31
@Anonymní píše:
Ahoj. Potřebuju se vypsat. Je mi opravdu psychicky zle a nevim jak dál.

Bohužel jsem dnes zjistila u svého gynekologa na kontrole, že interrupce se nepovedla. Jsem v šoku.

Mam na to 3 dny to vyřešit :-(

Byla jsem u něj dnes odpoledne. Do nemocnice jsem se nedovolala. Mám ráno jet do té nemocnice kde jsem byla (je to v jiném městě) se zprávou od doktora.

Bojím se, že mě nepřijmou a reknou, že mají hodně zákroku a že nejsem objednaná. :zed: Prosím co dělat :,(

Brala bych to na tvem miste, ze je to osud, ze se kliste drzi statecne. A dite bych si nechala.

• načítám...
Anonymní
9.7.20 21:32
@Elin29 píše:
Hm, jistě.. Je to tvoje volba ale nedokážu pochopit, jak na tohle můžeš mít žaludek.. Dítě přežilo svojí smrt a ty ho jdeš zabít podruhé.. Nechápu jak s tímhle pak dokážeš žít.. Všechno se dá řešit, na ulici by jsi neskončila.. Přímá adopce je taky řešení.. No, nic.. Jdu pryč, trhá mi to srdce.. :,( :?

Je mi z toho také na blití.

• Upravit
Anonymní
9.7.20 21:32

Nebojte ja se pak nechám sterilizovat

• Upravit
1636
9.7.20 21:33
@Anonymní píše:
I tak vám všem dekuju za podporu. nemám se komu svěřit zítra dám vědět. Me jde fakt o to co říct aby mě neodmítli ze nejsem objednaná

Prostě trvej si na svem, dovolat se vám nešlo, chyba je na vaší straně, trvám na tom, aby se ti dnes vyřešilo. Případně bych zkontaktovala jinou nemocnici.

• načítám...
Anonymní
9.7.20 21:33

@free333 přesně tak, jedna slečna šla na miniinterupci, která podle nich proběhla v pořádku.. potom šla na kontrolu a zjistila, ze tam byly dvojčata a jedno přežilo. Teď má krásnou holčičku. Je to slečna od nás z města, ale chyba tedy hrozná, každopádně s tím neudělá nic no, protože opravdu predtim podepisují milion papíru. :nevim:

• Upravit
19983
9.7.20 21:34

@pe-terka @Nora4 videa sem viděla. I tak zastávám názor ze to neni mimino, je to embryo, mimino to beru až ve chvíli kdy dokáže přežít mimo tělo matky. Ale i tak tvrdím ze je to její věc.

• načítám...
4928
9.7.20 21:35

Tvl, tak tohle téma jsem na večer neměla otevírat  :?

Někdo tak zoufale hledá nápovědu, jak se v životě rozhodovat, že končí u kartářek, jiný ji nevidí, ani když ji má takhle pod nosem.

Příspěvek upraven 09.07.20 v 21:37

• načítám...
40430
9.7.20 21:36
@pe-terka píše:
Hele, obhajovat se před tebou nehodlám. Stojím si za tím, že situaci, která se jí stala, mohla zabránit. A ujištuji tě, že dialog s tebou ani se zakladatelkou mi rozkoš nezpůsobuje, nejradši bych byla, kdyby podobné situace nenastávaly :mavam:

Empatická žena, která nechce druhé ženě, která má jít zítra už na druhou interrupci, ublížit, by nikdy nenapsala to co Ty předtím…

Tak sis ulevila, no… :lol:

• načítám...
32190
9.7.20 21:36
@Anonymní píše:
Nebojte ja se pak nechám sterilizovat

Věřím tomu, že kdyby to jen trochu šlo, dítě by sis nechala. Je hrozné se k tomu rozhodnout a ještě zjistit, že se to nepovedlo a podstoupit to znovu…měl tam zavolat tvůj doktor a rovnou to s nimi vyřešit a domluvit…zítra řekni, že se nehneš dokud nenapraví co zpackali…

• načítám...
25179
9.7.20 21:38
@lachtanice86 píše:
@pe-terka @Nora4 videa sem viděla. I tak zastávám názor ze to neni mimino, je to embryo, mimino to beru až ve chvíli kdy dokáže přežít mimo tělo matky. Ale i tak tvrdím ze je to její věc.

já vím, tohle jsou ty věčné diskuse, od kdy…V tomhle se asi neshodneme, ale to je fuk, my dvě to neřešíme.
Ano, je to její věc a musí si to vyřešit podle svého svědomí. Diskusi vůbec neměla zakládat, protože ona vidí jen jednu cestu, takže jsou její kroky jasné.

• načítám...
40430
9.7.20 21:39
@Anonymní píše:
@free333 přesně tak, jedna slečna šla na miniinterupci, která podle nich proběhla v pořádku.. potom šla na kontrolu a zjistila, ze tam byly dvojčata a jedno přežilo. Teď má krásnou holčičku. Je to slečna od nás z města, ale chyba tedy hrozná, každopádně s tím neudělá nic no, protože opravdu predtim podepisují milion papíru. :nevim:

Zřejmě se to nejvíc stává u dvojčat…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí