Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj všichni! Potřebovala bych poradit. Týká se to vlasů mé dcery. Před týdnem jsme šli k nový kadeřnici. Já chtěla obarvit vlasy a dcera chtěla ombré. No a kadeřnice ji řekla, že na její barvě vlasů by ombré nešlo nebo nevyniklo a že by bylo škoda barvy.Tak jí tam místo ombré naflákala hnědý a blonďatý pruhy ala zebra. Ještě k tomu použila nějakou nekvalitní barvu, takže ji teď se ulamují velký kusy vlasů. Ještě k tomu to má tu barvu špatně chycenou a vypadá to jak duha. Na fotce se to trochu zkreslilo, takže to moc vidět nejde. Mně místo studený blond dala žlutou hnusnou barvu. Takže u mě taky žádná sláva. Co bychom měli dělat? Dcera je z toho nešťastná. Máme to pár týdnů uležet a pak jít někam jinam a přebarvit a taky asi na krátko ostříhat?
Popřípadě zasílejte nějaký krátký střihy vlasů pro teenegerky.
@tinkaas píše:
Ahoj všichni! Potřebovala bych poradit. Týká se to vlasů mé dcery. Před týdnem jsme šli k nový kadeřnici. Já chtěla obarvit vlasy a dcera chtěla ombré. No a kadeřnice ji řekla, že na její barvě vlasů by ombré nešlo nebo nevyniklo a že by bylo škoda barvy.Tak jí tam místo ombré naflákala hnědý a blonďatý pruhy ala zebra. Ještě k tomu použila nějakou nekvalitní barvu, takže ji teď se ulamují velký kusy vlasů. Ještě k tomu to má tu barvu špatně chycenou a vypadá to jak duha. Na fotce se to trochu zkreslilo, takže to moc vidět nejde. Mně místo studený blond dala žlutou hnusnou barvu. Takže u mě taky žádná sláva. Co bychom měli dělat? Dcera je z toho nešťastná. Máme to pár týdnů uležet a pak jít někam jinam a přebarvit a taky asi na krátko ostříhat?Popřípadě zasílejte nějaký krátký střihy vlasů pro teenegerky.
Já bych si nechala vrátit peníze a oslovola fakt nějakého odborníka…
Na to, že to dělala kadeřnice, tak to je teda nic moc. Já bych to nezaplatila, nebudu platit za zkaženou práci a za něco, za co nejsem spokojená! To jste měli řěšit ihned tam. ![]()
Zapleťe z toho dredy, tam se to ztratí. ![]()
Na krátko bych nestříhala - přijde mi, že by ta zebra v kombinaci s krátkým účesem ještě vynikla. Osobně bych to nechala uležet a pak navštívila jiného kadeřníka.
@tinkaas píše:
Ahoj všichni! Potřebovala bych poradit. Týká se to vlasů mé dcery. Před týdnem jsme šli k nový kadeřnici. Já chtěla obarvit vlasy a dcera chtěla ombré. No a kadeřnice ji řekla, že na její barvě vlasů by ombré nešlo nebo nevyniklo a že by bylo škoda barvy.Tak jí tam místo ombré naflákala hnědý a blonďatý pruhy ala zebra. Ještě k tomu použila nějakou nekvalitní barvu, takže ji teď se ulamují velký kusy vlasů. Ještě k tomu to má tu barvu špatně chycenou a vypadá to jak duha. Na fotce se to trochu zkreslilo, takže to moc vidět nejde. Mně místo studený blond dala žlutou hnusnou barvu. Takže u mě taky žádná sláva. Co bychom měli dělat? Dcera je z toho nešťastná. Máme to pár týdnů uležet a pak jít někam jinam a přebarvit a taky asi na krátko ostříhat?Popřípadě zasílejte nějaký krátký střihy vlasů pro teenegerky.
Klid. Kvalitní kadeřnice to zvládne. Nějaký přeliv a bude dobře, nestříhat.
@Samantha25 To jsme měli sto chutí to říct a nezaplatit. Ale bohužel jsme neměli odvahu ji to říct.
. Byla to holt naše blbost
@malinika Tak dredy jsem ji teď navrhovala. Prý ne. Na krátko jsem myslela protože se tím barvením poničiky ty vlasy a ulamují se jí 5 cm úlomjy vlasů. Jak tady holky píšou tak použít přeliv aby se ty pruhy zakryly. Ale ty zničený vlasy nějak musí pryč ![]()
@tinkaas píše:
@malinika Tak dredy jsem ji teď navrhovala. Prý ne. Na krátko jsem myslela protože se tím barvením poničiky ty vlasy a ulamují se jí 5 cm úlomjy vlasů. Jak tady holky píšou tak použít přeliv aby se ty pruhy zakryly. Ale ty zničený vlasy nějak musí pryč
nEŽ JI NECHÁŠ OKUDLAT ZAJDĚTE K NORMÁLNÍ DOBRÝ KAŘNICI.
A nedělej z toho takovou kovbojku, vždyť holku vystresuješ. Proč hned dredy nebo stříhat? ![]()
Nemusi strihat, par dnu počkejte (ja byla na nepovedený melír - zluta katastrofa) a za dva tydny k jine kadeřnici a super, měla jsem strach aby se mi neznicily vlasy ale v pohode.. At si zajde na novy melír nekam jinam
a at ji ho udela husty ![]()
@Bábrdl Tak byly to jenom bávrhy, co s tím. Asi se zdá, že z toho dělám vědu, ale prostě jenom sbírám tady různé návrhy, co s tím. Ale asi máš pravdu. Trošku bych se asi měla uklidnit ![]()
Zajit za lepsi kadernici a tam se zeptat co s tim… a doma si udelat na vlasy majonezu, nebo jogurt, nebo nejakou koupenou masku hydratacni nejspis…
@Zuuuzaaa122 To jsem se uklidnila, že není sama.
Zkusíme najít nějakou dobrou kadeřnici. I když u nás je to docela těžký tam někoho dobrého najít ![]()
@tinkaas, ani mi nepripominej.
Minuly rok tyden pred svatbou jsem sla ke svemu kadernikovi, ke kteremu chodim bezmala 8 let a nechavam si delat naprosto nenapadny melirek, aby to vypadalo jenom jako kdyz jsem se vratila z dovolene u more. Nikdo si nikdy ani jen nevsiml, ze mam vlasy barvene, jsem prirozena blondynka a ten melirek byl velice jemny.
Nevim, co to do nej vjelo, misto tohoto skoro neviditelneho melirku mi do vlasu nadelal zebru. Ja malem spadla z zidle, HRUUUUUZA.
Vlasy zachranoval takzvanym „matovanim“. Jedna se o preliv, cili polotrvalo barvu. Preliv ztmavil bile pruhy ve vlasech a trosku zesvetlil ty nebarvene, takze konecny vysledek byl pekny. Ovsem, preliv se ma tendenci vymyvat, takze po nejakem case je nutne znova vlasy zamatovat.
Pokud se dceri vlasy lamou, tak to nechejte ulezet, at maji sanci se nejak zregenerovat.