Ne/povinne DÚ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66816
7.9.23 16:26
@Havlova píše:
Co je pk?

sorry, kantorska hantyrka predmetova komise, maji zodpovednost za urcite oblasti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42358
7.9.23 16:28
@matkabagristy píše:
sorry, kantorska hantyrka predmetova komise, maji zodpovednost za urcite oblasti

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61124
7.9.23 16:29

Tak tu fotku vysvědčení nemám, ja totiž na tom starým telefonu smazala whatsapp, protože mi to dělalo neplechu a pořád se mi to na novým odlasovalo :mrgreen: a na druhým telefonu se po přihlášení nenacte i konverzace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31080
7.9.23 17:01

@Tamtama :hug:, tak ty mas mirne specificke dite ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
7.9.23 17:22
@Hobitka píše:
@Tamtama :hug:, tak ty mas mirne specificke dite ;).

Já mám velmi podobné dítě a je to totálně na budku. 4 dny školy a jsem zralá na flašku burčáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
7.9.23 17:24
@Havlova píše:
A to je bože co? 8o

To je takový hybrid, občanka, rodinná výchova, zdravý životní styl, tridnicke hodiny dohromady. Je to hodně o poznání sebe sama, hodnot, empatie, tolerance, jde o takové sblížení třídního a dětí, jejich lepší poznání, stmelovani a posilování kolektivu a pozitivních vazeb. Mají to všechny třídy 3.-9. roc. 1 h týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42358
7.9.23 17:27
@andelka83 píše:
To je takový hybrid, občanka, rodinná výchova, zdravý životní styl, tridnicke hodiny dohromady. Je to hodně o poznání sebe sama, hodnot, empatie, tolerance, jde o takové sblížení třídního a dětí, jejich lepší poznání, stmelovani a posilování kolektivu a pozitivních vazeb. Mají to všechny třídy 3.-9. roc. 1 h týdně.

Uf. Ještě, že to mladá neměla. To by jí kleplo.
Ale díky za vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31080
7.9.23 17:45

@andelka83 Tak ja mam taky specificke deti, ale jinak. Becherovku na noc jsem davala uz v utery :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
7.9.23 18:32
@andelka83 píše:
To je takový hybrid, občanka, rodinná výchova, zdravý životní styl, tridnicke hodiny dohromady. Je to hodně o poznání sebe sama, hodnot, empatie, tolerance, jde o takové sblížení třídního a dětí, jejich lepší poznání, stmelovani a posilování kolektivu a pozitivních vazeb. Mají to všechny třídy 3.-9. roc. 1 h týdně.

U nás se to jmenuje OSV- osobnostně- sociální výchova. Obsahuje to přesně to, co píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
7.9.23 19:19
@Hobitka píše:
@andelka83 Tak ja mam taky specificke deti, ale jinak. Becherovku na noc jsem davala uz v utery :mrgreen: :mrgreen:.

Dětem nebo sobě? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
7.9.23 19:44
@jitka 11 píše:
U nás se to jmenuje OSV- osobnostně- sociální výchova. Obsahuje to přesně to, co píšeš.

U nás asi stejně, to ‚a‘ tam asi není a píšou to jak píšeš ty. Je to novinka, teprve to ve středu budeme poprvé mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31080
7.9.23 20:17
@Tamtama píše:
Dětem nebo sobě? :lol:

No, nejstarsi dceri by asi taky prospela, strasila tu jeste 23:15, ale primarne sobe :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9798
7.9.23 20:44
@Hobitka píše:
No, nejstarsi dceri by asi taky prospela, strasila tu jeste 23:15, ale primarne sobe :mrgreen: :mrgreen:.

Ani mi nemluv. Já jsem v 9 zralá na kóma, zatímco robátko je plné života a odpadá kolem té 11 (teda z pokojíku a okolí se přestanou ozývat zvuky, jestli spí, to netuším). Ovšem ráno v půl sedmé vypadáme jak zombie obě dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
7.9.23 21:01
@andelka83 píše:
U nás asi stejně, to ‚a‘ tam asi není a píšou to jak píšeš ty. Je to novinka, teprve to ve středu budeme poprvé mít.

Kluci mi o tom doma vyprávějí se zaujetím, tak je to asi baví. Mají to vždycky v pondělí 1. hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
7.9.23 21:04
@jitka 11 píše:
Kluci mi o tom doma vyprávějí se zaujetím, tak je to asi baví. Mají to vždycky v pondělí 1. hodinu.

asi maji stesti na super ucitele. U nas tyto predmety slouzi k doplneni uvazku a podle toho to vypada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin