Nepoznal mě ostříhanou :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
18.12.13 16:08

To tě nepoznal, já takhle radikálně měnila barvu a syn se o mě dva dny vůbec nezajímal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
18.12.13 16:09

Neboj do dospelosti mu to nevydrzi..pak zase nepozna, ze jsi vubec u kadernika byla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Virginian
18.12.13 16:11
@1.zizi píše:
Neboj do dospelosti mu to nevydrzi..pak zase nepozna, ze jsi vubec u kadernika byla :mrgreen:
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
K-Black
18.12.13 16:12

A když mu bylo asi dva roky tak jsem měla vlasy na ramena, tmavý a sjela se na 4 milimetry, který obarvila na blond tak mu to vůbec nevadilo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
416
18.12.13 16:14

Mě malej nepoznával jenom s ručníkem na hlavě :mrgreen:. Však on si za chvilku zvykne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.12.13 16:20
@1.zizi píše:
Neboj do dospelosti mu to nevydrzi..pak zase nepozna, ze jsi vubec u kadernika byla :mrgreen:

jo a nebo si všimne po týdnu :zed: mamčo nebyla jsi u kadeřníka? nebo „mamčo, tobě to dneska nějak sluší, fakt jo, jsi uplně jiná“ uplyne půl hodiny „mamčo nemáš dvě kila,“

• Citovat
  • Upravit
5342
18.12.13 16:28
@1.zizi píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
18.12.13 16:35

@K-Black v tomhle jsou vsichni parchatnti stejni..ani ja nebyla jina, kdyz jsem neco potrebovala, tak jsem byla extremne tuliva a vlezdoprdeliva :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30985
18.12.13 16:40
@ixule píše:
Já měla vlasy na lopatky a přišla jsem úplně na krátko a malýmu to bylo jedno, byl mu tak akorát rok :D

Tak to bude presne ten, co si nevsimne, kdyz zena prijde od kadernika s novou hlavou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
18.12.13 16:41

Nic si z toho zakladatelko nedělej, já taky jenom změnila barvu, a malá tak týden jenom k tátovi, u mně vždycky chytla řvavou a i jinak na mně koukala značně nevraživě. Teď v roce a půl už jí to naštěstí nevadí, asi jsem tenkrát chytla nějakej blbej odstín :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
18.12.13 16:49
@Happy Hippo píše:
Ahoj holky, mám tady další debilní dotaz :mrgreen: Mám 10ti měsíčního klučinu a dnes jsem se vrátila ostříhaná od kadeřníka, tchýně hlídala a když jsem se vrátila domů, vůbec se na mě neusmál, ani ke mně nechtěl, natahoval se zpět k tchýni…je možný, že mě nepoznal? ;-) nebo mu bylo zkrátka líp s tchýní :D :DPříspěvek upraven 18.12.13 v 15:56

Jé, tohle já znám. Obě moje děcka plakaly pokaždý. A já, když jsem koukla do zrcadla, tak někdy, nad tím výsledkem, taky. Když jdu od kadeřníka, tak mám často pocit, že vypadám příšerně. :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
alli_li
18.12.13 16:49

Kdyz bylo dcerce cca 8 mesicu, vzala jsem.si ji v takovy ty autosedacce (kolibce) s sebou do koupelny. Manzel byl pryc a ja ji nechtela nechavat v pokoji samotnou. No vlezla jsem do vany, namocila si vlasy a koukla na dcerku - ta chytla takovej hysterak ze byla k neutiseni :-D

takze ano, je mozne ze Te prcek od kadernice nepoznal :-D

• Citovat
  • Upravit
2401
18.12.13 17:35

Ja jsem si v dcerinnych ctyrech mesicich dovolila z dlouhych vlasu smiknout kratky mikado- vubec me nenapadlo, ze by to takovyho malyho prdouse mohlo tak pobourit- rvala nekolik hodin. Uz jsem s ni sedela v aute, ze pojedeme na pohotovost a pak me napadlo, ze se ji mozna nelibim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
18.12.13 17:35

Ke mně nechtěl jít ani 4leťák, když jsem si hoi vyzvedávala ze školky s hlavou od kadeřnice. Tmavé vlasy, ostříhané na krátko a ještě rozcuchané :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
18.12.13 17:40

Nepoznal, ale zvykne si jak promluvis;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová