Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PinkiePieCutie píše: Více
Spis pro někoho v rodine penize vzdy jsou, ale pro druheho je i ucebni pomucka „zbytecna“. Neznas od sve matky?
@PaníBovaryová píše: Více
Přesně tento pocit mám od začátku diskuze, ale byla jsem nařknuta, že zakladatelku ponižuju a shazuju ![]()
Myslím si to stejně. Že pro někoho je a pro někoho ne.
Ale pořád to nemění nic na faktu, že ta částka mi přijde za dárek přestřelená.
@werajsik píše: Více
vycházím z toho, co psala zakladatelka, přece ta cenová relace víkendu může být přece dost rozsáhlá -) dáš tam masáže, all in atd…navíc, sama zakladatelka uvedla, že podobný dárek už dotyčné osobě před dvěma lety dávali, a tehdy problém s cenou nebyl, a z toho vycházím i nyní, kdy se zakladatelka netočí na ceně ( tedy to pro ni není problém), ale na tom konkrétním dárku…
@Fazulina píše: Více
Tsss, my diplomku s manželem psali ručně a přepisovali na mechanickém psacím stroji a museli použít ještě kopíráky. Takže třeba na konci stránky překlep a vyhodit a psát znova. 220 stran každá diplomka a spousta tabulek.
Nicméně taky bych na místě zakladatelky nepřispěla.
Navíc my si drahé dary nedáváme.
@samadoma666 píše: Více
Omlouvám se, neměla jsem na tebe čas. Co teda potřebuješ? S tvou osamělostí ti vážně nepomůžu, kamarádky si musíš hledat ve svém okolí. Držím palce ![]()
Není tvoje povinnost přispět. Jasně, může to vzbudit trochu nenávisti, ale řešila bych to.
U mě už to bude skoro ke dvaceti letům co jsem na VŠ nastoupila a PC měla většina, notebook ne. Ale my jsme byli technická škola, programování a tak se dělá bez počítače špatně. ![]()
@AjaF píše: Více
my jsme měli doma PC dost pozdě, ostatní děti už většinou doma měly, u nás se pořídil domů před 19 lety, noťas až později
Ja jsem notebook mela, sestrenice ne. Ale obe mame uplne jine obory, ze. Ji bohate stacilo na těch par krátkých seminarek za studium si zajit do studovny, nebo to delat o vikendu z domaciho pc.
já jsem odevzdávala několik úkolů týdně.