Nepůjde do školky :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
20.4.13 14:47

@katsha : no a zrovna moje dite se tam snazilo cpat jeste pred 3rokem.Taky zalezi na diteti…
Jo a ty vrstevniky bych ji tady taky nevycarovala. Prootze vsechno je ve skolce. A jezdit kvuli tomu do mesta nebudu kazdy den.To jsme mohli zustat bydlet ve meste a ne se stehovat na vesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne

@jana0979 kdo tady psal, že nemá chuť a čas? Já dala dítě do školky ve třech letech, nelituju. Strašně ve školce vyzrála, kolektiv a ta práce pedagogů byla strašně znát. V MC jsem byla párkrát, spíš mi to tam přišlo jak pavlač pro maminky. Hřiště to samé.

• Citovat
  • Upravit
16694

Musím dát svoje starší dítě do školky, abych to mladší po obědě uspala a přečetla si celou tuhle plodnou diskuzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
20.4.13 14:48

To je teda malou do skolky dam, ona to chce a kdyz ji to bude tesit tak proc ne. Budeme mit druhe miminko tak se mu budu aspon moct venovat aspon trochu tak intenzivne jako te prvni. A blbe mi to neni. Babicky a pomoc od manzela nemam tak se prece ze solidarity z toho nezblaznim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
20.4.13 14:50

@Kakika uplne jsi mi to z ust vytahla ty lumpice :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.4.13 14:51
@Kakika píše:
Musím dát svoje starší dítě do školky, abych to mladší po obědě uspala a přečetla si celou tuhle plodnou diskuzi :lol:
:cert: :cert: ( :lol: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.4.13 14:52
@Lemuska píše:
To je teda malou do skolky dam, ona to chce a kdyz ji to bude tesit tak proc ne. Budeme mit druhe miminko tak se mu budu aspon moct venovat aspon trochu tak intenzivne jako te prvni. A blbe mi to neni. Babicky a pomoc od manzela nemam tak se prece ze solidarity z toho nezblaznim :oops:
:cert: :cert: delas si srandu to nesmis jako musis dat prednost ostatnim ktere to potrebuji. :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

Taky nechodím do MC, teda občas jdu ale málo, nebaví mě to. Takže školka je dobrá volba, děti se rozvíjí, a pomáhá jim to naučit se chovat v kolektivu, a dodržovat řád, poslouchat autoritu, protože maminka přeci jen ustoupí ;)

• Citovat
  • Upravit
14335

Mě udivuje, jak je docela dost maminek chápajících, ale věřím, že by se žádná!! nezvdala školky, kdyby bylo dítě přijato, jenom proto, aby někdo jiný mohldát tam své dítě..

Příspěvek upraven 20.04.13 v 14:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
20.4.13 14:53
@Kakika píše:
Musím dát svoje starší dítě do školky, abych to mladší po obědě uspala a přečetla si celou tuhle plodnou diskuzi :lol:

no jistě, by ti kvůli dětem něco uteklo 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
20.4.13 14:54
@kvaček píše:
Mě udivuje, jak je docela dost maminek chápajících, ale věřím, že by se žádná!! nezvdala školky, kdyby bylo dítě přijato, jenom proto, aby někdo jiný dát tam své dítě..
:potlesk: ale za monitorem je každá taková pomalu matka Tereza :lol:
  • Citovat
  • Upravit
5342
20.4.13 14:57

@kattkka a psssssst…mala mi jde do skolky uz ted (to vis rodim az v srpnu) pac musim stihnout kadernika, manikuru a mozna i botox :lol: Kaci, nikomu to nerikej :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
20.4.13 14:58

@K.Black mně je o o to, že když některým maminkám to 3 leté dítě vezmou, tak ji pomalu roztrhají na kousky, jakoby ona za to mohla.. No tak zkusila vyšlo to, a co ma dělat, přijít a říct ne.. já se toho vzdávám.. :think:
Tak mají naběhnout na ředitelku, at vybírají jinak a bude, ale ne potom po někom štěkat, že mu to neni blbé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
20.4.13 15:00

@kvaček dej si bacha devce…at si na tebe nekde nepocka Karolinka12 nebojaksetojmenuje :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
20.4.13 15:01

Proč tu neznám… :mrgreen:
Já naštěstí dávám pomalu až 5 leté, tak snad mi to projde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin