Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si myslím, že bys měla být ráda, že ji máš. Měla bys vidět jiné tchýně. A hlavně když dělají rozdíly mezi dětmi. Tvá mi přijde ještě v pohodě. Moc tam toho k řešení není. Možná víc komunikovat a brát to s nadhledem. Nejspíš se chce začlenit i do vaší rodiny a pomáhat.
No to tedy pardon, ale u nas naproti tomu starsiho syna nepohlidala ani jedna z babicek, takze u druheho porodu manžel nemohl ani byt, ale tchyne mu sla delat spolecnost na piskoviste, ovsem sama by to nezvladla.
Byla bych rada, ze babka ma snahu hlídat navic pro ni cizi dite.
U nas o nas nema takovy zajem ani moje vlastni mama.
A to tehotenstvi ani komentovat nebudu.
Rekli jste ji to po screeningu, tedy nekdy ve 12. tydnu?
A kdy jsi to rekla svoji mame? Tipuji, ze co jsi pocurala tehotensky test, ze?
Jako ano, neni to tvoje mama, ale je to mama tvého muze, takze oznameni, ze bude babicka bych cekala obema maminkam ve stejnou dobu, vnouce bude snad obou stejne.
No mam syna. Uz se tesim, az budu jednou ta zla tchyne, co bude chtit hlidat a bude ji zajimat pripadne tehotenstvi snachy.
@Russet píše:
@neila
To je hezké, že aspoň pár lidí tady nevraží na „tchýni“.
Pro mě je to samozřejmost. Neříkám, že s tchyni ve všem vždy souhlasím, ale to snad není ani nevyhnutelné
jistě by i ona měla rozdílný názor na některé naše/moje metody. Ale natolik respektujeme jedna druhou, že se nad to povzneseme a užíváme si to, co máme společné a co nám dělá radost
miluje svá vnoučata nejvíc, oni ji také, to je pro mne to nejdůležitější????navíc je to matka mého úžasného manžela
![]()
A taky je to ženská, která nikdy nepokazi žádnou srandu, dokáže uznat svoji chybu, ocenit moje přednosti (třeba vaření, to ji vážně nejde
), ví, kdy se má stáhnout a kdy naopak zasáhnout
Fakt ji mám ráda ![]()
@Russet moje tchýně není žádná extra kuchařka a nikdy se ní ani nesnažila být:) jede svých 6 šlágrů, které jsou teda moc dobré, ale sama říká, že kuchařka nikdy zdatná nebyla
ona je fakt skvělá ![]()