Nerozumím svým rodičům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.11.16 19:48

@tali98 třeba to zle nemyslí, ale znám ji už poměrně dlouho, takže vím že je dosti vztahovačná a vše přeměřuje jenom na peníze. Věřím, že třeba si povozí kočárek, podívá se na mimčo, ale to je tak asi vše. Je jí už 50let, na děti moc nervy nemá - doma má středoškoláka a školáka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.16 19:49

@Pidulka1991 nepůjčuju, dluhy jsou už měsíc poplacené… takže tím lépe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.16 19:50

Děkujuuuu

Moc vám všem děkuju, je fajn se mít kam svěřit a mít někoho kdo poradí a třeba i částečně situaci chápe… :kytka: :kytka: :palec: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7250
8.11.16 19:51
@Anonymní píše:
@Kobliha51 však já ji neposlouchám, vím, že to zvládneme apod. Jen ta skutečnost, že to říká vlastní máma mě docela rozhodila a nerozumím tomu.. :roll: Prostě je to tak strašně sobecké jednání.. My si svůj život žijeme, ale nechápu proč musí mít takové připomínky…

nechci se ji zastavat nebo tak, ale treba to bere z vlastni zkusenosti. ze sama vi kolik dite spolkne penez atd. treba jen nechce at nedopadnes jako ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.16 19:53

@Bůča nemyslím si, že to myslí dobře a aby mi pomohla ať nedopadnu jako ona. Nikdo jí nenutil mít do špatných podmínek další 2děti.. a přesto to udělala a je na dávkách, dobrovolně. Mohla jít pracovat, ale nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
13993
8.11.16 19:53
@Anonymní píše:
@Pidulka1991 nepůjčuju, dluhy jsou už měsíc poplacené… takže tím lépe.

Asi nejlepsi bude prethat vztahy a zit podle sveho. Zda ty svuj zivot zvladas, tak te stejne budou odsuzovat za kazde rozhodnuti. Neznam snad nikoho, kdo by nemel v rodine tento tup parazitu. Manzel driv take pujcoval v rodine. Nejsmutnejsi kdyz jediny s kym mel problem, avy mu penize vratil byla jeho babicka. Toto pujcovani jsem mu zatrhla, zr i oni se musi naucit zit a sami nemame na rozdavani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.16 19:57

@Inaris ona nikdy nepracovala, jen co měla první dítě, byla na rodičáku a tak to pokračovalo o další 3děti a jedno v pěstounské dítě v péči později.. Peněz měli donedávna dost než jim začali strhávat, ale i tak mají na to že jsou na sociálce dost slušné peníze..

• Citovat
  • Upravit
262
8.11.16 20:07

Je mi moc líto jak jsi dopadla, že to všechno musíš splácet za rodiče sama. A z jejich strany tam není žádná opora a vlídné slovo vůči tobě :( Svatbu ti moc přeji a mimiska také :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.16 20:08

@LadyJahoda díky moc, potřebovala jsem nějaká slova útěchy. Už je to prostě na mě moc a nezvládám to vstřebávat. Ty problémy co kvůli nim máme… škoda mluvit. Ale děkuju. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
8.11.16 20:20

Jedna z nejtěžších věcí na dospělosti je přiznat si realitu ohledně vlastních rodičů.

A překvapivě potomci, ke kterým se jejich rodiče chovali dost svérázně je mívají nejraději a hájí je velmi loajálně.

Neříkám, že máte rodiče zavrhnout, ale i v rámci budoucí rodiny to chce se od nich emocionálně odstřihnout, protože se rozhodně dá počítat s tím, že na jejich straně k žádné změně chování nedojde. A to nejspíš ani s vnukem.

Začněte chránit předeším sebe sama a posléze svou rodinu. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
8.11.16 22:59

Ukonci s rodici na nejaky cas vztah.Znam to z vlastni zkusenosti.Me takhle blbla mama, za manzelstvi si udelali dluhy a po rozodu jaksi nebylo z ceho splacet. Prodal se vsechem majetek, otec se dokonce ozenil, ale mame dluhy po nejake dobe narostly. Brala penize po rodine, ja ji tajne davala prachy a nakonec se to otocilo proti me.Bylo to tezke, ale s mamkou jsem se 4 roky nabavila, bylo to zatim nejtezsi obdobi v zivote, ale srovnala se a ted je s ni prima babicka.Je to asi krute, ale neverim moc, ze po tobe nebudou rodice chtit vic a vic a pro svuj klid ve vlastni rodine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.16 06:36

Tak tedy já bych s takovými lidmi naprosto rozvazala veškeré vazby a vím jaké to je. Já se nebavím už několik let ani s jedním z rodičů. A je mi mnohem, mnohem lépe a i mým dětem a manželovi. Nebyli na svatbě, nevěděli o těhotenství o narození nic. A to když byla svatba, tak jsme se ještě trochu bavili a přesto jsem je nepozvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová