Nešetřete na jídle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
16.8.13 09:42
@K-Black píše:
víš co Sašo, jdi do…

vzalas mi to z huby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
16.8.13 09:43

Obcas sem tu cetla diskuze na ktere narazi zakladatelka ale nepride mi ze by se doporucovalo nezdrave nekvalitni jidlo. Naopak se tam holky pisou at se maminky zameri na kvalitni zakladni potraviny napr ty jogurty mladymu sem parkrat koupila kostika ale diky temto diskuzim sme nakoupili dobre bile jogurty a udelala sem marmeladu kterou mu do nich micham.
Tak nevim jestli si zakladatelka opravdu nespletla steanky. Na mk jsou obcas jobovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
16.8.13 09:44

@Mikajelka Další co má mindrák z toho, že s ní a s dětmi chlap není doma a je radši v práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9

Nešetřete na jídle

Ano, souhlasím s Tebou.
@Mikajelka píše:
Mám stejný názor. Chlap co kloudně neuživí rodinu není pořádnej chlap. Každej kdo má zdravé ruce a nohy si může k práci hledat melouchy, brigády. Pokud někomu vyhovuje odbouchat si 8 hodin v práci, pak sebou bouchnout doma na gauč, dát si kafe a cigáro a brát 15tku tak budiž. Ale ať potom je ticho a nestěžuje si, že nemají na tohle a támhleto. Za takovýho bych se styděla. A ano, vím co to je žít z mála, počítat zda koupím 5 nebo 8 rohlíků aby mi vyšlo na těstoviny, olej apod. Naštěstí chlap dře jako kůň, baví ho to tak si na peníze stěžovat nyní nemohu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
@Angua píše:
Tak už konečně chápu kamaráda, který je nešťastný, že se nemůže s nikým seznámit, protože první, co ty ženské zajímá je, kolik vydělává (a myslím, že nevydělává úplně špatně). Přitom ho by třeba zajímalo, jestli si budou rozumět :mrgreen:Tak já nevím, kolik má vydělávat teda chlap, aby to bylo přijatelné? 30 tis.? Takže nechat jenom manažery a všecky ostatní profese vykastrovat? :think: :lol:

Záleží na tom, v jakých vodách loví, některý holky znají svou cenu a nechtějí třeba s dětmi jíst chleba s burtgulasem :-) měl se chlapeček lépe ucit, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@marieny píše:
Jak slepice :-))))) Nechápu proč to vztahujete hned na sebe?…Já píšu o jídle a ne o Vás. Bože :mrgreen:

Tak slepice jsi ty v první řadě. Nechápu, proč máš potřebu tady tohle někumu tu psát. Žij si podle svýho, suď si klidně podle peněz, to lecos vypovídá o charakteru, a jez si co chceš. Když tu veřejně prezentuješ takovouhle hovadinu, tak se nediv reakcím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
16.8.13 09:45
@Jitka1976 píše:
Jdu zastřelit svého chlapa…!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: Momentálně je na ÚP…to si dovolil MOC..!!! Já chci prachy…!!!

Doufám, že mu nepereš a nevaříš :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
16.8.13 09:45

@Mikajelka A mně by zase vadilo, že je furt pryč. Manžel měl nabídku dobrý práce, ale znamenalo by to moře služebních cest, tak jsme se shodli, že se radši uskromníme a budeme spolu a hlavně bude s dětma.
Každej má priority jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
16.8.13 09:46

@Mikajelka ale v životě může přijít chvíle kdy bude vydělávat málo, tak ho kopneš do pr.ele a poohlédneš se jinde?

• Citovat
  • Upravit
50725
16.8.13 09:46
@marieny píše:
Jak slepice :-))))) Nechápu proč to vztahujete hned na sebe?…Já píšu o jídle a ne o Vás. Bože :mrgreen:

Navrhni konstruktivní řešení teda - neřeš jak, stalo se. Máš na nákupy (jídlo, drogerka) pravidelně k dispozici třeba 7 tisíc na měsíc pro čtyřčlennou rodinu. Chceš aby jedla kvalitně. Co uděláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.8.13 09:47

Nevim ale 5000 mi prijde na jidlo na 4clenou rodinu dostatecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@123l píše:
Záleží na tom, v jakých vodách loví, některý holky znají svou cenu a nechtějí třeba s dětmi jíst chleba s burtgulasem :-) měl se chlapeček lépe ucit, bohužel.

my dneska máme buřtguláš :lol:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
@araw píše:
Doufám, že mu nepereš a nevaříš :cert: :cert:

Se ví, že ne…a bydlí na balkoně…s kočkama..!!! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
46669
@Temaho píše:
@Mikajelka A mně by zase vadilo, že je furt pryč. Manžel měl nabídku dobrý práce, ale znamenalo by to moře služebních cest, tak jsme se shodli, že se radši uskromníme a budeme spolu a hlavně bude s dětma.
Každej má priority jinak

To je nejpřínosnější věta. Je to o prioritách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat