"Neškodné " závislosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1475
6.10.11 20:22

Koukám,že DM tu asi vede :mrgreen:
Co Vás tam tak láká??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
6.10.11 22:08
Larr píše:
Tak to je dobrý, já osobně nakupování přímo nesnáším, kdybych nemusela (a neumřela bych hlady
a nemusela chodit oblečená:)) vůbec nenakupuji :lol: Taky skoro nic nemám:) Je tady ještě někdo takový :mrgreen:

momentalne jsem na tom tak, ze jidlo nakupuju 1 x mesicne, obleceni po netu. Nejak nemusim ty lidi, tlacenice u regalu, nebo kdyz do me nekdo najizdi vozikem u pokladny. Ty reci, a to vam ta 40 neni? grrrrrr
Ale bavi me chodit do drogerie a do elektroobchodu. Tam relaxuju :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
6.10.11 22:10
Barca12345 píše:
Tak hlasim, ze jsem dnes opet byla v DM… :cert: :cert: :cert: jsem na facku, fakt!!!!

a co sis koupila? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.10.11 22:16
ebirka píše:
Barca12345 píše:
Tak hlasim, ze jsem dnes opet byla v DM… :cert: :cert: :cert: jsem na facku, fakt!!!!
a co sis koupila? :lol:

Darek pro sestrenici, Kacence mlicko, dzusiky a susenky. Jo a kolicky na pradlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dayisa
29.1.13 13:18

Jsem na tom úplně stejně, spotřebuju jeden za 14 dnů, kupuju ho po min. 10 kusech, prodavačky na mě divně koukaj :-D Už ho takhle používám 11 let…

• Citovat
  • Upravit
Dayisa
29.1.13 13:19

Jsem na tom úplně stejně, spotřebuju jeden za 14 dnů, kupuju ho po min. 10 kusech, prodavačky na mě divně koukaj :-D Už ho takhle používám 11 let…

@Temaho píše:
Nazdárek :mavam:
Tak mně napadlo, jestli máte někdo taky nějakou "neškodnou závislost jako já?
Já jsem zjistila, že nemůžu žít bez jeleního loje, takovýho toho obyč z lékárny, jak ho nemůžu najít, tak šílim a mažu ho koupit :lol: :pankac:
Doufám, že nejsem sama, co vy?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí