Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1
Ja nijak neprotestuju a diteti nijak neskodim
Me deti do skolky a skoly budou chodit normalne. Kdyz budou chudinky ochotny trpet zcela zbytecne s respiratorem cely den tak at do skoly klidne jdou. Nebranim, neprotestuji. Jsem domluvena se skolou na jine - pro deti prijemnejsi - forme testovani
Z meho pohledu jde o princip a vychovu dalsi generace
Proste kdyz je narizena zjevna kravina, nebudu ji poslouchat a byt soucasti stada jen proto, ze se to ode me jako od poslusneho obcana ocekava
Budu se snazit vymyslet alternativni reseni, kompromis.
Vadi mi z principu to, ze kvuli 0.4 promile ma mit moje male dite nesmyslne cely den respirator. Coz je nepohodlne a nejsem si jista zda je to pro me dite zdrave. Tedy reknu diteti: podivej, muzes jit do skoly ale musis mit respirator. Je to nesmyslne, hloupe narizeni, krere neni v nasi moci zmenit. Ale muzeme se rozhodnout - bud do skoly pujdes a tim budes muset poslechnout a vzit si respirator, nebo neposlechnes (protoze nemusis) a budes doma
To same stourani v nose. Ok. Nechces cinskou shit tycku do nosu jen proto, ze to nejaky ocas vymyslel. Souhlasim s tebou, je to nesmyslne narizeni. Nezmenim ho, ale zkusime vymyslet jiny druh testu nebo budes doma…
Easy
@M.I.L.F. A proc bych mela vymyslet jiny druh testu
nebo nechavat dite doma, když ono do skoly chce a jestli je to cinska steticka nebo ruske plivatno je mu srdečně putenka.
@j.a.n.i1 vymyslim jiny druh testu protoze memu diteti nebyla steticka v nose prijemna. testovani je zjevny nesmysl tak proc jeste k tomu delat 2× tydne neprijemnost diteti?
@j.a.n.i1 píše:
@M.I.L.F. A proc bych mela vymyslet jiny druh testunebo nechavat dite doma, když ono do skoly chce a jestli je to cinska steticka nebo ruske plivatno je mu srdečně putenka.
Mně na tom třeba vadí, že to plivátko i ta štetička stojí zdravotní pojišťovny poměrně dost peněz, které budou (a to velmi brzy) chybět někde jinde.
@M.I.L.F. píše:
@j.a.n.i1
Me deti do skolky a skoly budou chodit normalne. Kdyz budou chudinky ochotny trpet zcela zbytecne s respiratorem cely den tak at do skoly klidne jdou. Nebranim, neprotestuji. Jsem domluvena se skolou na jine - pro deti prijemnejsi - forme testovaniZ meho pohledu jde o princip a vychovu dalsi generace
Proste kdyz je narizena zjevna kravina, nebudu ji poslouchat a byt soucasti stada jen proto, ze se to ode me jako od poslusneho obcana ocekava
Vadi mi z principu to, ze kvuli 0.4 promile ma mit moje male dite nesmyslne cely den respirator. Coz je nepohodlne a nejsem si jista zda je to pro me dite zdrave. Tedy reknu diteti: podivej, muzes jit do skoly ale musis mit respirator. Je to nesmyslne, hloupe narizeni, krere neni v nasi moci zmenit. Ale muzeme se rozhodnout - bud do skoly pujdes a tim budes muset poslechnout a vzit si respirator, nebo neposlechnes (protoze nemusis) a budes doma
To same stourani v nose. Ok. Nechces cinskou shit tycku do nosu jen proto, ze to nejaky ocas vymyslel. Souhlasim s tebou, je to nesmyslne narizeni. Nezmenim ho, ale zkusime vymyslet jiny druh testu nebo budes doma…
Easy
@M.I.L.F.
K tomu testovani, jestli ma nejakej zmysl a efekt, nevim, asi nejspis ne, nebo jen maly, ale dokud ctene hlavy, ktere rozhoduji, odmitaji priznat, ze napor na nemocnice a cisla vaznych stavu a umrti nezmirni ani tak testovani malych deti, jak vcasna lecba covidu, nezlepsi se nic.
Tady napriklad, dalsi studie uverejnena v „international journal of infectious diseases“ : Kombinace leku vcasne lecby redukuje riziko hospitalizaci o 75%, riziko umrti o 81%.
Effectiveness of a multidrug therapy consisting of ivermectin, Azithromycin, Montelucast and acetylsalicylic acid to prevent hospitalization and death
https://www.ijidonline.com/…e/S1201-9712(21)00100-4/fulltext
@M.I.L.F. píše:
@j.a.n.i1
Me deti do skolky a skoly budou chodit normalne. Kdyz budou chudinky ochotny trpet zcela zbytecne s respiratorem cely den tak at do skoly klidne jdou. Nebranim, neprotestuji. Jsem domluvena se skolou na jine - pro deti prijemnejsi - forme testovaniZ meho pohledu jde o princip a vychovu dalsi generace
Easy
A teď si představ, že někde ty děti nosily roušky ve škole i v době, kdy v dané zemi nebyl žádný komunitní přenos covidu. Ale jak tam koukám, tak tam rodiče neměli problém respektovat nařízení vlády a pravidla dodržovali. Stejně tak v té zemi se teď třeba nosí roušky v dopravních prostředcích, i když komunitní přenos není. A opět lidí nemají problém to dodržovat. Ale bude to asi tím, že nepovažují roušku za takové zlo jako lidi v ČR.
@carsa píše:
Mně na tom třeba vadí, že to plivátko i ta štetička stojí zdravotní pojišťovny poměrně dost peněz, které budou (a to velmi brzy) chybět někde jinde.
To sice ano, ale tim, ze budu odmitat testování, ty peníze neusetrim.
@M.I.L.F. Tak nejdříve protestujes, pak zase neprotestujes, tak uz si vyber…
@j.a.n.i1 neprotestuju
jsem nikde nepsala ze protestuju
nesouhlasim a nedelam veci tak jak se mi rekne. Na nejaky protestovani me moc neuzije. Na to jsem moc líná a je zima ![]()
@M.I.L.F. Evidentně děláš, když píšeš, že ti děti chodí do školy ![]()
@ganaze píše:
i Vase predstavy o “spravne” politice statuSamozrejme, Cina a Rusko, udavaci, stbaci, omezovani svobody atd
Vic uz s Vami nepotrebuji resit. Na to byste musela nejdriv dospet a slezt ze svych vysin urovne vysokoskolske studentky
![]()
Ve vašem světě je možná rozkrádání majetku ČR malý problém. Věřím, že jsou věkové skupiny, kterých se to netýká a nedělají si starosti jak na to doplatí jejich děti, vnoučata, pravnoučata. Stejně jako nemůžu souhlasit s agresivním na mocenským chováním Ruska a Číny. Děláme velkou chybu, když tyto země podporujeme. Kdyby Rusové chtěli, netrvalo by ani měsíc a obsadili by nás. ![]()
Ráda bych výšiny vysokoškolské studentky, bohužel se musím spokojit s realitou středního věku… ![]()
Pokud máte pocit, že ČR je svobodná země, tak vám ten optimismus závidím. O STB nebyla řeč, to je na jinou diskuzí. Nebyla jste členkou KSČ? ![]()
@potkanímáma Na mě celý ten momentální stav dělá dojem „mlhy“. Národů se predhodí kost=problematika shromažďování osob, testování dětí.. A mezitím se v klidu a závětří ostré otáčí kormidlem zahraniční politiky a likvidují se nezávislá média.
A naprosté většině lidí to vyhovuje.
@lucenka píše:
A teď si představ, že někde ty děti nosily roušky ve škole i v době, kdy v dané zemi nebyl žádný komunitní přenos covidu. Ale jak tam koukám, tak tam rodiče neměli problém respektovat nařízení vlády a pravidla dodržovali. Stejně tak v té zemi se teď třeba nosí roušky v dopravních prostředcích, i když komunitní přenos není. A opět lidí nemají problém to dodržovat. Ale bude to asi tím, že nepovažují roušku za takové zlo jako lidi v ČR.
Otevřete YouTube a podívejte se na videa „vzorného chování a neprotestovani“ v okolních státech. Nemám TV tak nevím jaké reportáže vysílají v ní. Videa, co jsem viděla z Rakouska, Německa a Francie neukazovaly spokojené a poslušné občany, pokud nepočítám ta státní videa natočená pro motivaci obyvatel ( viz. Testy do škol) ![]()
@Alriga píše:
@potkanímáma Na mě celý ten momentální stav dělá dojem „mlhy“. Národů se predhodí kost=problematika shromažďování osob, testování dětí.. A mezitím se v klidu a závětří ostré otáčí kormidlem zahraniční politiky a likvidují se nezávislá média.
A naprosté většině lidí to vyhovuje.
Mám ten samý pocit. Já mám kolem sebe většinu co to vidí stejně co já. Nevím, co dělat? Mám pocit, že jsme v pr****, už aby nás obsadili zelení mužíčci
![]()