Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj vztah k alkoholu byl vždy spíše asketický a po pravdě jsem nikdy nenašla tu správnou chuť něčeho co by mi chutnalo. Občas si při slavnostnějších příležitostech dám skleničku vína (1,5 dcl),která je můj strop a piju ji třeba celý večer. I to mi stačí, abych hned zčervenala a začalo by mi být teplo. V noci mě potom píchá na pravé straně pod žebry, během hodinky mě to nutí chodit několikrát na WC na malou. I když si poslední dobou alkohol nedám tlačí mě na levé straně pod těsně pod žeberem z boku a v zádech pod posledním žebrem (mám od malička rozšířenou ledvinnou pánvičku tak nevím jestli to může být tím). Pomáhá mi na to urologický čaj s brusinkami. Máte někdo podobné zkušenosti, co by to mohlo být? Díky moc
Žlučník!!! Tak ho moc netrap, alkohol vypusť úplně, uprav i jídelníček, který žlučníku uleví. Jinak může trápit kámen ve žlučníku, asi bys to měla začít konzultovat s lékařem..
Brusinky jsou přínosem, nejen na urologické problémy, ale i na tohle. Regalen je také dobrý..
@pannda píše: Žlučník!!! Tak ho moc netrap, alkohol vypusť úplně, uprav i jídelníček, který žlučníku uleví. Jinak může trápit kámen ve žlučníku, asi bys to měla začít konzultovat s lékařem..
Brusinky jsou přínosem, nejen na urologické problémy, ale i na tohle. Regalen je také dobrý..
díky. Mě vadí i třeba teplé mléko, nebo teplý rozpuštěný tuk (třeba na řízku),nebo teplé tučnější maso nebo sýr. To běžím většinou do půl hodiny.
A není žlučník spíš napravo? Já si myslím, že je, alespon mě to bolelo vždycky pod žeberním obloukem vpravo a jizvu mám taky napravo. A neříkali lékaři, že bych byla anomálie!
@inkakřivák píše:
A není žlučník spíš napravo? Já si myslím, že je, alespon mě to bolelo vždycky pod žeberním obloukem vpravo a jizvu mám taky napravo. A neříkali lékaři, že bych byla anomálie!
jj žlučník je v pravo pod játry
@Alisa30 Mám to taky, takže už nechlastám.
Je to těžké, ale bohužel. Asi fakt žlučník nebo slinivka (mě to bolí tak nějak neurčitě uprostřed až do zad… že by i žaludek?), ale po jídle mi to nedělá, vyloženě jen po alkoholu.