Nesnáším dotaz A co celý den děláš?

1803
21.5.13 15:36

nesnáším dotaz: a co celý den děláš?

Ahojte. taky nesnášíte, když se vás někdo zeptá: a co celý den děláš sama doma??? nejsem sama doma - mám 9 měs. syna a furt mam co dělat. když spí, dám si v klidu kávu… ale stále dokola se ptá jak moje máma, tak tchýně, tak bezdětné kamarádky… a i kdybych nedělala nic, tak coooo? jsem kurna s dítetem doma a starám se o nej… uplne me to vytáčí…:-) asi jsem se musela z toho vypsat aspon trochu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4486
21.5.13 15:38

Tak dokud to neříká manžel. :mrgreen: Mně jo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
21.5.13 15:38

Ja rikam po pravde, ze nic a ze me to bavi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
21.5.13 15:39

Me se kdysi muj chlap zeptal, po tom co jsem nic neuvarila :" a cos delala celej den?" Myslela jsem ze ho zabiju!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
21.5.13 15:42

Nastesti manzel je v pohode a jeste se me ani jednou nezeptal:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
21.5.13 15:43

Jeeee to je fakt hnusna otazka na zabiti, nejsi sama :mrgreen: nastesti me to nikdo nerika to bych taky plivala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
21.5.13 15:43

@pikola joo to začnu asi taky říkat… ja mám vždy po takovém dotazu pocit, že je jako špatně, že jsem doma s dítětem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
21.5.13 15:45

Mně to teda nevadí. Ať se každej ptá na co chce :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
21.5.13 15:46

@evulkanov jako lidi co nevi jake je to byt doma s mimim tak chapu ze nevi dokud to nezaziji, ale ze ti to rika mama a tchyne :roll: a ruku na srdce ne kazde mimi je tak strasne hodnoucke ze opravdu nemame co delat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842

@evulkanov ja jeste nemam ani dite a jsem doma, takze se fakt flakam. Me to vyhovuje, manzelovi taky a ostatni jsou mi nekde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052

Tak to je nejlepší nechar chlapa s dětmi. Já když bylo Týně cca 2m (nekojím) tak jsem vyrazila sama na velký nákup asi v 8h starší ještě spala.

Mněl udělat snídani sobě+starší
umýt sebe a starší vyčistit zuby, učesat jí a dohlídnout, aby neměla kalhotky na hlavě :mrgreen: nakrmit a přebalit mlatší cca v 9h a jinak je společně zabavit.

Když jsem přijela tak byla jen mlatší najedená, přebalená, starší v noční košilce jako najáda neumytá, neučesaná, ale nasnídaná a on ve slipech spocenej a neumytej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
21.5.13 15:53

Často se ptá přítel. Říkám, že nic, že mám dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.5.13 15:54

Tak řekni „starám se o prcka“ a je to. Ať si myslí, co chtějí, víc to neřeš. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.5.13 15:55
@Blanka S píše:
Tak to je nejlepší nechar chlapa s dětmi. Já když bylo Týně cca 2m (nekojím) tak jsem vyrazila sama na velký nákup asi v 8h starší ještě spala.

Mněl udělat snídani sobě+starší
umýt sebe a starší vyčistit zuby, učesat jí a dohlídnout, aby neměla kalhotky na hlavě :mrgreen: nakrmit a přebalit mlatší cca v 9h a jinak je společně zabavit.

Když jsem přijela tak byla jen mlatší najedená, přebalená, starší v noční košilce jako najáda neumytá, neučesaná, ale nasnídaná a on ve slipech spocenej a neumytej :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
21.5.13 15:56
@micelinka píše: Často se ptá přítel. Říkám, že nic, že mám dovolenou.
:lol: Za dvacet bodů. To si musím zapamatovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí