Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4284
2.12.16 14:09
@PetrVesely píše:
A to všechno mezi cizimi lidmi nebo na cvičáku?

V lese. Potkáváme se zpravidla se známými lidmi a psy a když se neznají, tak se poznají. Normální a dobře socializovaní psi si to navzájem vykomunikují a není problém, buď si pohrají nebo jdeme dál svou cestou. Je-li neznámý pes na vodítku, holky volám, velím za paty a vyhodnocuju situaci, případně se ptám páníčka. Když projdeme, mají opět volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
2.12.16 14:13
@Malike píše:
@Icestar az dokazes co on a napravis agresivni plemena jako on pak si muzem povidat o pristupu. Cesar je znamy uz radu let.. ziskal svoji popularitu diky sve dovednosti a asi na trvalo kdyz je tak dlouho popularni. Celebrity si u nej dokonce nechavaj hlidat svoje hafany kdyz jezdi na nataceni.
Ja jeho pristup aplikovala na svoje dve feny.. a jsem spokojena.
Libi se mi jeho pristup.. on na ne netlaci, nikdy je nezmlatil, nikdy jsem nevidela ze by na ne kricel..
pracuje s postojem, pracuje se svym telem a hlavne uci majitele jak se knim ma chovat. Coz jak vidim asi jsi ho moc nesledovala a knihy necetla pac cela prace je jen o praci s telem.

Az teda na ten dil s tou fenou kdy se mu zakousla tam se ji nohou snazil odstrcit.

Příspěvek upraven 02.12.16 v 13:51

Nu, v tom díle do feny prostě kopnul, kdepak odstrčení. Ale máš pravdu, nečetla jsem to - neuznávám ho, nelíbí se mi jeho přístup, žádný díl jsem nedokoukala do konce, protože jeho přístup nepovažuju za správný vůči zvířatům. Ne, já toho nedokázala tolik co on. To co on a ještě mnohem více dokázal František Šusta, který pracuje nejen s problémovými psy, ale i s dalšími zvířaty (medvědi, kosatky, opice, hyeny, šelmy…), pořádá semináře po celém světě a je světovou trenérskou veřejností považován za odborníka, od kterého si nechávají radit i nejslavnější trenéři. Není tak často našampónovaný před kamerami, ale dokázal toho podstatně víc - kdyby zvířata uměla mluvit, sama by ti řekla, od koho by rádi převýchovu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.12.16 14:14

@Icestar Pes navolno v lese? To je celkem na hraně zákona? Nemáš strach? Dokonce je cvičíš v lese to už je bez povolení za tou hranou myslím…
Ale díky za takové majitele jako jsi ty, kteří přemýšlí a chovají se alespoň takhle.

Příspěvek upraven 02.12.16 v 14:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.12.16 14:14

@Jančakecalka tak to je blby no.. treba u nas je a je to dobre pac si nedokazu predstavit toho pitbulla od ty agresivni zensky jak si beha po sidlisti.. ale za mestem mame alej a nebo park blizko tak cuby poustim tam.. a nebo do lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.12.16 14:16
@Malike píše:
@Jančakecalka tak to je blby no.. treba u nas je a je to dobre pac si nedokazu predstavit toho pitbulla od ty agresivni zensky jak si beha po sidlisti.. ale za mestem mame alej a nebo park blizko tak cuby poustim tam.. a nebo do lesa.

U nás se v lese pouštět nesmí.
Mi nejsme na sídlišti, jsme v cihlové staré zástavbě a okolo starší rodinné domky.

• Citovat
  • Upravit
4284
2.12.16 14:18
@PetrVesely píše:
@Icestar Pes navolno v lese? To je celkem na hraně zákona? Nemáš strach? Dokonce je cvičíš v lese to už je bez povolení za tou hranou myslím…
Ale díky za takové majitele jako jsi ty, kteří přemýšlí a chovají se alespoň takhle.

Ne, rozhodně to není na hraně zákona :mrgreen: I v tom nejtemnějším lese Řáholci může být pes navolno, je-li pod vlivem psovoda (a to do 200m), čili během cvičení (kdy se pes točí dokola, metá sudy a skáče přes nohy) je „pod vlivem“ víc než kdy jindy, každopádně lesem mám na mysli pražský Řáholec s cestami a stezkami, kde je volný pohyb psů zcela automatický a naprosto v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.12.16 14:24

@Icestar myslim si ze srovnat trenera ze spojenych statu ktery vychovava i v evrope ( jizni staty) a jednoho cecha.. :mrgreen:
Kdyz je pes do tebe zakouslej tak ho budes hladit? Kdyz je to cizi pes? Zkus to :mrgreen:
Ja jsem videla vsechny jeho dily, cetla vsechny jeho knihy a jak ty ho neuznavas tak ja ho uznavam.
A opravdu ani jednou v zadnem z dile nevychovaval psa tim ze by je mlatil, rval na ne.. veci si dela jinak coz neznamena ze spatne.
Ja ho beru a beru jeho pristup za svuj a mam vyrovnany feny.
Takhle by jsme se mohli hadat do nekonecna.. takze uz toho nechame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.12.16 14:32

@Icestar Neznám pražský Řáholec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
2.12.16 14:50
@PetrVesely píše:
@Icestar Neznám pražský Řáholec :)

Jestli to nebude Vidrholec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
2.12.16 15:27

@PetrVesely Prostě les. Bezejmenný, raději. V Praze je lesů hromada a v drtivé většině z nich se mohou psi normálně venčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.16 15:42
@terkasestak píše:
Ahoj :) vrátili jsme se po dlouhé době do Čech, konkrétně do Prahy a všimla sem si jedné věci - přijde mi, že je všude hrozně moc psů. Je jich moc, dokonce i v centru (bydlíme tu a naše sousedka má jednoho malýho hnusáka a pořád štěká). Já je totiž úplně nenávidim, jsou to nejnechutnější zvířata jaká existují ;-) podlě mě mají vlastně všechny negativní vlastnosti, jaké existují. Jak já je nenávidím. No a teď k té sousedce - jedu s kočárkem po chodbě a ten retard mi začne běhat kolem toho kočárku. Večer sem ráda že holky usnou a ten hlupák začne štěkat. Sousedka je hrozně nepříjemná, už sem s ní o tom mluvila a ona mi řekla že tam bydlí 16 let a my měsíc a že toho psa pryč nedá, takže domluvit se s ní je těžké. Co na tyhle lidi platí? Máte v okolí taky tolik psů (taky záleží jestli bydlíte v centru města jako my nebo na vesnici - na vesnici to ještě chápu ale ve městě???)?

Ty musíš být dobře omezená :lol: viz. tvůj koment v jedné diskuzi „Mně by zajímalo, co se vám na nich tolik líbí. Vždyť je to nechutný zvíře, dementní, hnusný, hloupý a neukázněný. A to může být malý nebo velký, je to jedno. Akorát obtěžují normální lidi, kteří se pak bojí chodit s kočárkem po ulici, aby je nějaký čtyřnohý kre. tén nenapadl.“
Třeba zase tvoji sousedi nejsou nadšení z tebe a tvé tiché rodiny, ale taky s tím BOHUŽEL nic neudělají :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3473
2.12.16 17:30
@Icestar píše:
@PetrVesely Prostě les. Bezejmenný, raději. V Praze je lesů hromada a v drtivé většině z nich se mohou psi normálně venčit.

Když by měl jméno, dalo by se zjistit, zda se tam psi mohou nejen venčit, ale i pouštět navolno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.12.16 17:35
@Anonymní píše:
Ty musíš být dobře omezená :lol: viz. tvůj koment v jedné diskuzi „Mně by zajímalo, co se vám na nich tolik líbí. Vždyť je to nechutný zvíře, dementní, hnusný, hloupý a neukázněný. A to může být malý nebo velký, je to jedno. Akorát obtěžují normální lidi, kteří se pak bojí chodit s kočárkem po ulici, aby je nějaký čtyřnohý kre. tén nenapadl.“
Třeba zase tvoji sousedi nejsou nadšení z tebe a tvé tiché rodiny, ale taky s tím BOHUŽEL nic neudělají :nevim: :lol:

Stavět psa na uroveň člověka je taky jedním z typických znaků pejskařů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
2.12.16 17:51
@PetrVesely píše:
Když by měl jméno, dalo by se zjistit, zda se tam psi mohou nejen venčit, ale i pouštět navolno ;)

Jezis nejebej porad, uz je to trapny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.12.16 18:29
@zuzouš píše:
Jezis nejebej porad, uz je to trapny :roll:

Trapné? Proč? Trapné je pouštět psa na volno, kde se to nesmí :) a tech míst kde se to může nená zase až tak moc. Ale mohu se pléct, situaci v Praze znám jen okrajově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová