Nesnáším řev a hádky svých dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17974
20.12.18 18:11
@amka.82 píše:
to je jak kdybys psala o nás :mrgreen: S tím rozdílem, že mým holkám je 9 a 4 roky a neustále jsou v sobě. Mají se strašně rádi, když se nevidí, ale jakmile jsou spolu, stihnou se servat už po pěti minutách. Radu nemám, musíš to brát s nadhledem, já už jsem taky kapitulovala :mrgreen:

Haha, no presne to jsme byly my se segrou - taky o 5 let, ovsem s tim, ze segre prochazelo skoro vse, protoze byla mala a ja mela „uz mit rozum a jako moudrejsi ustoupit“, cehoz dost zneuzivala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.12.18 18:17

Já dvě holky, 6 a 12 a jako nepřechází to, jen jsou ty jejich šarvátky úměrně vyspělosti jejich mozků sofistikovanější. A na větu to není fér…tak jako na tu já mám kopřivku, z toho už můžu zešílet. Já už ztrácím naději, že jako někdy budou jako sestry. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.12.18 18:19
@Fofrník píše:
Hele to je jen úhel pohledu. Představ si že máš sedm dětí a nebude ti to připadat zas tak špatné. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

TVL, já už bych se houpala někde na nějaké nejbližší větvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
20.12.18 18:21
@terinka4444 píše:
TVL, já už bych se houpala někde na nějaké nejbližší větvi

Spis se v tom obecnem zmatku a hluku tak nejak ztrati, ze dva z toho „stada“ se vlastne hadaji… :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.18 18:23

Mám ty dvě a další nechci ani za nic.Pokud se nehádají a nekřičí na sebe tak se vzteká jedna nebo druhá

• Citovat
  • Upravit
2889
20.12.18 18:28

4 a 7, holky. Taky mi to leze na nervy, specielně když jsem unavená z práce, vyzvednu je a začnou už v autě. Moc se nehádají o hračky, jsou to ještě větší blbosti. Malá třeba prohlásí, že tři plus čtyři je devět, jen tak plácne blbost a už to jede, hádka, hysteraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
20.12.18 18:32

Ja mam 2 dievcata a stredneho medzi nimi chlapca. Ten sa mlati raz zo starsou a raz s mladsou. Alebo sa pustia obe do neho. To je iny rev. Uz ani neriesim kto zacal, jednoducho kolektivna vina, pykaju vsetci naraz. Vzdy niekto citi krivdu a to ma nebavi. Nie som jasnovidec. By som cely zivot len vysetrovala vsetky tie dolezite kauzy tykajuce sa kradezi sladkosti, vniknuti do cudzieho teritoria/izby, boja o hracky a podobne. Uz pomaly prichadzaju na to, ze je lepsie ked sa dohodnu, ako ked musim zakrocit ja. Z toho vyjdu vzdy vsetci traja len zle. Ale ten rev pocas hadok, tak ten ma zabija :,( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
20.12.18 18:38

taky jsem se se segrou mlatila a hadala, tak od 14 let jsme si jen nadavaly a posilaly se do řitě. hodně se to zlepsilo, kdyz jsem se ve 20 odstehovala :) jsem ted rada, ze ji mam a nejsem jedinacek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
20.12.18 18:40

My byli tři, holka a dva kluci a to teprv bylo. Vždy dva proti jednomu. A bylo tam i kousání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
20.12.18 18:42
@Fofrník píše:
Hele to je jen úhel pohledu. Představ si že máš sedm dětí a nebude ti to připadat zas tak špatné. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jaky si to udelas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
20.12.18 18:45

Tož u nás asi tak:..... zrovna včera mi mladší volala do práce..mamí kdy, příjdeš? a ja na to. nějak Tě špatně slyším......ona: jsem zamčená v pokojíčku a jsem pod peřinou ona (ta starší) mi řekla, že mě vyhodí u okna!! Tož u nás asi tak!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
20.12.18 18:48
@drsňačka píše:
Tož u nás asi tak:..... zrovna včera mi mladší volala do práce..mamí kdy, příjdeš? a ja na to. nějak Tě špatně slyším......ona: jsem zamčená v pokojíčku a jsem pod peřinou ona (ta starší) mi řekla, že mě vyhodí u okna!! Tož u nás asi tak!!

My takhle privezli na pohotovost starsiho, ze mladsi po nem hodil snih, trefil se do rtu, jenze tam byl i kus ledu, takze dva stehy…a doktor: No jo, ty deti. Minuly tyden nas mladsi skrtil starsiho tak silne, ze se pozvracel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.12.18 18:49
@terinka4444 píše:
TVL, já už bych se houpala někde na nějaké nejbližší větvi

Ale nehoupala, i když je to někdy na hlavu. Jindy jsou to zase zlatíčka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
20.12.18 18:50
@Lenka_Hal píše:
My takhle privezli na pohotovost starsiho, ze mladsi po nem hodil snih, trefil se do rtu, jenze tam byl i kus ledu, takze dva stehy…a doktor: No jo, ty deti. Minuly tyden nas mladsi skrtil starsiho tak silne, ze se pozvracel. :lol:

Kamarád mi vyprávěl, že on bráchu škrtil tak, že omdlel. To si říkám, zlatý holky a jejich řev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.12.18 18:51
@Lenka_Hal píše:
Spis se v tom obecnem zmatku a hluku tak nejak ztrati, ze dva z toho „stada“ se vlastne hadaji… :lol: :think:

Pokud se do toho pustí dominantní z dvojčat tak neztratí. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect