Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten samý problém máme doteď. Jediné, co si nesundavá jsou kapuce, takže i v tom největším pařáku jsem mu dávala slabé mikiny s kapucí, jinak by si spálil plešku přes těch pár chlupů co má na hlavě ![]()
tak jsem se dočetla že by mohl být důvod, že děti nás rády napodobují, a my většinou čepice nenosíme
No jo, to by mohlo platit u těch starších prcků, ale co ti úplně prťaví dvouměsíční bobci?
Každopádně to otestuju. Začnu taky nosit nějakou slušivou pokrývku hlavy a uvidíme, co on na to…
Ale to si budu muset, sakviš, něco na léto koupit…
Pak dám vědět, jak test dopadl. ![]()
Trošku mimi téma ![]()
Maminky holčiček co si nenechají žádnou gumičku nebo „betku“ ve vláskách tak vřele doporučuji TYTO „jednorázové gumičky“ - ráno se dají do vlásků a večer se gumička jen přestříhne, je strašně teňoučká tak se nedá strhnout
![]()
S tím dospěláckým vzorem to u nás nefunguje
Na plavání dospělácí MUSÍ nosit plavací čepici a děti MOHOU. No co myslíte, rve si z hlavy i tu koupací čepku
a to nemáme ty hnusné gumové, ale řekla bych že příjemné z plavkoviny.
No tak ty gumičky bych zkusila, ale mám takový pocit že by neuspěly, chtělo by to vidět v reálu
teď nám jakž takž drží sponka tak dávám sponky.
Gino tak to na vás na plavču musí být super pohled
![]()
No co, vypadáme s ostatníma maminama jak profi závodnice
Navíc pro prcky dělají takové pěkné, fakt jim sluší, jen to naše éro ji nechce ![]()
Panuš - ty gumičky mají průměr cca 1cm a jsou teňoučké a proto strašně špatně se sundávají a jsou „jednorázovky“.
Je to tak tenké, že i když se snažím ji sundat já tak to moc nejde. Nejlepší na tom je, že i když Karolínka po ní šmátrá tak ji moc necítí, zátáhne si za culík, ale gumičku nestáhne - fakt je to dobrá věc. ![]()
U nás měly úspěch, jen už mi došly tak musím vyrazit zase na nákupy ![]()