Nespokojenost s nosem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.10.20 00:40

@Payus ještě par let pockam, jestli mě bude furt trapit, tak to udelam..třeba se mi muj nos ještě zalíbí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.20 00:59

Ale někde jsem cetla, ze špička nosu celej život poklesava..nejintenzivnejsi rychlosti do 20 lite, pak už fakt pomalinku he to nejde ani poznat, tak Třeba do těch 25 let mi poklesne ty 2-3 milimetry sám😁

• Citovat
  • Upravit
19388
27.10.20 06:03
@Anonymní píše:
Ale někde jsem cetla, ze špička nosu celej život poklesava..nejintenzivnejsi rychlosti do 20 lite, pak už fakt pomalinku he to nejde ani poznat, tak Třeba do těch 25 let mi poklesne ty 2-3 milimetry sám😁

Nenech se odradit. Mrkni na plastiky opravdu velkých nosu.
U tebe bych ale počkala, on ti opravdu ten obličej muze dorust k nosu nebo ti ten nos poklesnout.
Jak ti radil někdo, konzultace s lékařem a zjistit si informace.
A měkká tkan je vždycky náročnější na úpravu.
Ja třeba lituji trochu, ze jsem nešla na plastiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5954
27.10.20 08:28
@Anonymní píše:
@Kipa22 chapu, ale u mě by to asi tak markantní změna nebyla, jen chci špičku fakt o trochu niz jen cca 2-3 milimetry níž, :nevim:

Většina lidí nemá problém se svým tělem, ale se svou hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.20 09:19

@g.sandova pockam, třeba mi ještě poklesne..

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
27.10.20 09:43

Zádrhel není v tvém nosu, ale v tvém sebepřijetí. A zatímco když půjdeš na operaci, tak se ti změní nos, ale psychika ne a nic ostatního taky ne respektive najdeš si vůli svému nesebepřijetí jinou věc, co se ti nebude llíbit, tak když začneš věnovat pozornost svému sebepřijetí, sebelásce, sebevědomí a těmhle věcem, tak se ti zlepší život ve strašně moc dalších ohledech.

Problém není tvar nosu, problém je to jak se vztahuješ sama k sobě. A operace to fakt nezmění.

Jinak ano, ve vyšším věku se lidem nosy protahují a šičatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.20 10:28

@Ou šičati?

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
27.10.20 10:44
@Anonymní píše:
@Ou šičati?
špičatí, ve stáří ano.

Ale to je úplně jedno. Klíčové je přestat řešit nos, nemůže za to že se cítíš blbě, ale řešit sebepřijetí a psychiku. Ta může za to že se cítíš blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová