Nespokojenost ve vztahu - nevěra

Anonymní
2.8.12 09:01

Nespokojenost ve vztahu-nevěra

Ahoj holky, ocitla jsem se v situaci o které jsem si myslela že nikdy nenastane. Abych Vám trochu nastínila situaci: S přítelem jsme spolu necelé 3 roky a máme roční holčičku, bydlíme ve dvojdomku s mými rodiči který jsme nedavno dostavili. Už na samém počátku našeho vztahu to nebylo růžové, často jsme se hádaly ale i tak jsem si myslela že je to ten pravý..ovšem problémů časem přibývalo, máme velké finanční problémy on má dluhy sice opravdu dost pracuje ale nestačí to a k tomu neustále lži, chováme se k sobě opravdu hnusně(nedokážu se k němu už chovat hezky)z mé strany žádná úcta nic už ani ta láska. No a tak se taky stalo že jsem si jednoho dne začala psát se svou bývalo láskou, párkrát jsme se sešly(jen jako kamarádi)a já zjistila že ten plamýnek lásky za ty léta nevyhasl a že k němu stále cítím něco neuvěřitelného, a minulý týden jsem svého přítele regulérně podvedla, nikdy v životě jsem nebyla nevěrná až ted..a vůbec mě to nemrzí, žádné výčitky noc. A tak jsem se rozhodla že začnu znovu trochu pracovat abych se uživila a s přítelem se rozejdu. Není to kvůli milenci, ale byl to pro mě ten poslední impuls.Ale i tak je mi strašně líto že připravím své dítě o otce i když jsem ochotná mu malo dávat kdykoliv. A taky se tedy dost bojím že mi udělá neskutečnou scénu až se s ním rozejdu… Děkuji že jsem se mohla vypsat, a děkuji za vaše rady a názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lilemonka
2.8.12 09:22

Pokud bych k partnerovi necítila úctu ani lásku, tak bych s ním prostě nezůstávala. A to, že připravíš malou o otce… Myslím, že důležitější je, aby vyrůstala v láskyplném prostředí. Co jí asi tak dá, když bude vidět mámu a tátu, jak se k sobě chovají jak k onuci? A nevěru neuznávám. Nejdřív něco ukončím, pak teprve začínám další.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.12 09:25

Lilemonka: To já právě taky nechci aby vyrůstala tam kde se lidi hádají, zažila jsem to sama jako dítě a nikdy bych to nedopustila pro své dítě. Ani já nevěru nikdy neuznávala, ale stalo se a pomohlo mi to uvědomit si jak chci žít svůj život

• Citovat
  • Upravit
6177
2.8.12 09:27

Já jen nechápu, proč jste od sebe nešli dřív? :nevim: Hádky hned zpočátku vztahu nejsou zrovna znamením fungujícího vztahu a těžko říct, ale v tom vztahu bych asi nesetrvávala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilemonka
2.8.12 09:28

Bydlíte ve dvojdomku s vašima. Jak to bylo financované? Jaké má přítel dluhy? Za to bydlení? Ty zůstaneš tam a přítele vystěhuješ? Nebo jak to chceš řešit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.12 09:28
@Betynka87 píše:
Já jen nechápu, proč jste od sebe nešli dřív? :nevim: Hádky hned zpočátku vztahu nejsou zrovna znamením fungujícího vztahu a těžko říct, ale v tom vztahu bych asi nesetrvávala :nevim:

Tak na to se ptám sama sebe každý den..holt asi ty růžové brýle..a asi velkou roli hrálo to že jsem si myslela že bych jinýho nenašla..byla jsem moc hloupá.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.12 09:31

Lilemonka: Přítel má nějaký svoje dluhy ještě z dřívějška, k tomu leasing na auto, je toho zkrátka moc, dům stavěly moji rodiče, vybavení jsem kupovala já z úspor, on tady nemá ani pobyt nic, už ale zkrátka nemůžu tolerovat jeho dluhy a to jak mi neustále lže.. :,(

• Citovat
  • Upravit
6177
2.8.12 09:32

Přítele vystěhuj a buď s malou sama, on se někdo nový určitě najde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.12 09:32

My jsme s přítelem mněli taky docela velké problémy…ze začátku bylo všechno krásné, ale když přišli problémy začal pít a v tu chvíli jako by se změnil v někoho jiného byl agresivní, všechno mu vadilo a urážel mně…snažila jsem se to vydržet a říkala mu že to tak dál nejde, že z něj mám někdy strach…všechno se zlomilo když se nám narodil syn a on při hádkách říkal že stejně není jeho a podobné urážky..po roce a půl jsem si našla nového přítele který byl hodný a já ho mněla ráda. Když přítel zjistil že jsem se odhodlala všechno změnit, začal se stýkat s mojí kamarádkou jedinou, jelikož jsme se přestěhovali, byla první s kým jsem se seznámila. Když jsem se to dozvěděla ptala jsem se proč ona..prí byla jediná za kým mohl zajít, přitom tu má hodně známích s kterýma se stýkal v tu dobu mnohem víc..chodil za ní a na malého kašlal. Po měsíci jsme se k sobě vrátili, on přestal pít a s ní se už dlouho a nevídá a já s mým bývalím taky ne..Náš vztah je jako vymněněný jen jsou ve mně určité pochybnosti a na některé věci něják nedokážu zapomenout..ale pořád se snažím to přejít

• Citovat
  • Upravit
Lilemonka
2.8.12 09:34
@Anonymní píše:
Lilemonka: Přítel má nějaký svoje dluhy ještě z dřívějška, k tomu leasing na auto, je toho zkrátka moc, dům stavěly moji rodiče, vybavení jsem kupovala já z úspor, on tady nemá ani pobyt nic, už ale zkrátka nemůžu tolerovat jeho dluhy a to jak mi neustále lže.. :,(

No tak to jsi na tom nejlíp, jak můžeš být :potlesk: Přítele vystěhuj, dluhy jsou jeho z dřívějška, tak ať si radí. Rodiče Ti zezačátku určo pomůžou a hlavně budete v klidu a bez hádek ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.12 09:35
@Anonymní píše:
My jsme s přítelem mněli taky docela velké problémy…ze začátku bylo všechno krásné, ale když přišli problémy začal pít a v tu chvíli jako by se změnil v někoho jiného byl agresivní, všechno mu vadilo a urážel mně…snažila jsem se to vydržet a říkala mu že to tak dál nejde, že z něj mám někdy strach…všechno se zlomilo když se nám narodil syn a on při hádkách říkal že stejně není jeho a podobné urážky..po roce a půl jsem si našla nového přítele který byl hodný a já ho mněla ráda. Když přítel zjistil že jsem se odhodlala všechno změnit, začal se stýkat s mojí kamarádkou jedinou, jelikož jsme se přestěhovali, byla první s kým jsem se seznámila. Když jsem se to dozvěděla ptala jsem se proč ona..prí byla jediná za kým mohl zajít, přitom tu má hodně známích s kterýma se stýkal v tu dobu mnohem víc..chodil za ní a na malého kašlal. Po měsíci jsme se k sobě vrátili, on přestal pít a s ní se už dlouho a nevídá a já s mým bývalím taky ne..Náš vztah je jako vymněněný jen jsou ve mně určité pochybnosti a na některé věci něják nedokážu zapomenout..ale pořád se snažím to přejít

Obdivuju tě se si se vrátila, ale někdy se musí neco stát aby to pak mohlo být zase hezký

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.12 09:37

Ještě si nejdřív musim najít práci jinak bych to neutáhla ale to je otázka chvilky. Nejhorší je jak to budu vysvětlovat rodině a známým, nikdo ani netuší že máme nějaké problemy…

• Citovat
  • Upravit
Lilemonka
2.8.12 09:42
@Anonymní píše:
Ještě si nejdřív musim najít práci jinak bych to neutáhla ale to je otázka chvilky. Nejhorší je jak to budu vysvětlovat rodině a známým, nikdo ani netuší že máme nějaké problemy…

Toho bych se nebála. Blízké okolí to určitě tuší, to se pozná :roll: A jaké vysvětlování? Je to jen a jen Tvoje věc a Tvůj život :palec:

• Citovat
  • Upravit
31594
2.8.12 09:43

Když si představím, že bych byla v kůži zakladatelčina přítele, tak si jdu regulérně hodit. V podstatě jen maká, dluhy, kam se podívá a skončí bez rodiny s holou prdelí zřejmě na ulici (kde by totiž vzal na samostatné bydlení, když už teď jsou na tom s financemi špatně).

Zakladatelko, když už nic jinýho, aspoň mu dlužíš k němu být upřímná. Už včera bylo pozdě… Ne si tady chystat svoji finanční nezávslost a pak ho z ničeho nic kopnout do zadku, pokud máte Itálii od začátku vztahu, tak on prakticky nemůže tušit, že už má po žížalkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.12 09:45

Taky si to říkám, ale někdy mám strach jestli jsem neudělala chybu a po čase to nebude zase stejné jako dřív..ale když příjde domů a řekne mi jak moc je šťasný, že jsme spolu pochyby jsou pryč..a dokonce i když se napije má to většinou pod kontrolou. Teď se snažíme o miminko a konečně to vypadá že to vyšlo tak jsem šťasnější 2× tolik

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky